Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Tak Mengghairahkan Pun?"-Mawar Rashid Pertahan Aksi Menari

6-12-2017 11:41 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 5076| Komen: 77

Comel betul tengok Mawar Rashid menari di majlis resepsi perkahwinannya baru-baru ini.

Lenggok gaya manjanya memang bopleh buat suami dan sesiapa pun tergoda, tapi biasalah pasti ramai yang mengecam.

Kata mereka, aksi menari tersebut adalah tidak wajar. Mawar walau bagaimanapun tampil membela diri dengan mengatakan tindakannya menari adalah tidak salah.

Namun dia sedar yang tidak semua pihak dapat menerimanya.



"Bukan semua yang kita lakukan orang dapat terima, itu perkara biasa. Saya percaya apa saya lakukan dan tidak pernah memaksa sesiapa pun untuk menyokongnya.

"Tambahan pula tidak salah saya nak menari pada majlis perkahwinan saya dan suami, lagipun malam itu kami ingin meraikan hari bahagia dan mahu semua orang gembira.

"Takkan hendak bersedih pula. Betul atau salah, saya tetap dengan pendirian saya,"
katanya ketika dihubungi mStar Online.

Foto: IG Mawar Rashid
Pemilik nama sebenar Wan Mawar Shaputri Wan Abdul Rashid, 22, menambah yang ia merupakan impiannya untuk menari di majlis persandingan sendiri dan setiap langkah tarian itu juga saya reka sendiri mengikut kesesuaian.

Sementara itu suaminya, Raf Yaakob menjelaskan,  “Tarian tersebut tidak ada gerakan berbaur seksual pun dan hanya tarian biasa sahaja dan tidak sepatutnya menjadi isu pun. Tapi segala komen negatif netizen tidak memberi kesan kepada kehidupan kami."


Foto: IG Mawar Rashid
Apa salahnya menari di hari bahagia sendiri kan? Apa pun didoakan agar Mawar dan suami sentiasa berbahagia. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 77
Komen

Previous : Azwan Ali Rancang Jumpa Perdana Menteri, Nak ‘Jahanamkan’ Azmin Ali

Next       : KRU Cipta Lagu Dedikasi Khas Untuk ‘Haters’ Datuk Boy Iman

Komen Terbaru

Quote katibism 9-12-2017 09:59 AM
Ummi nazeera yg ala ala wanita mlayu trakhir pun nari masa kawen chuols

Lain-lain Komen

Quote L_Z 6-12-2017 11:47 AM
Aksi birah gst bimbo menari seronok dpt laki kaya...
Quote Aduradura 6-12-2017 11:49 AM
Pasangan ni nak sweet sweet jugak tapi dapat byk kejian pulak......
Quote shinchancomot 6-12-2017 11:50 AM
L_Z replied at 6-12-2017 11:47 AM
Aksi birah gst bimbo menari seronok dpt laki kaya...

gila xseronok~ bbaloi2 kot dr ex beliau dahulu..

xpe lah dia dah lama nk tnjuk bakat mnari yg dpraktikkn bsama2 ex beliau tdahulu..
mesti Muhammad Fazrin Bin Zainudin kuciwa~ kui3..
Quote kikuri 6-12-2017 11:54 AM
tah napa meols tengok dia comel je masa menari tu... untung jadi orang cantik
Quote amiekz86 6-12-2017 11:57 AM
eleh..x ghairah mna pn....seksi pn x....
Quote amiekz86 6-12-2017 11:57 AM
biasa ja I tgk....mgkin sb selalu kot tgk dia seksi...ha3...
Quote amiekz86 6-12-2017 11:58 AM
apa pn..selamat pengantin baru...
Quote put3reen 6-12-2017 11:58 AM
Laki dia keje apa?
Quote CardiGans85 6-12-2017 11:59 AM
Menari dpn suami shj ko dik i is ok..tp pengantin yg menari, weird.

Tp skrg pun mmg dah trend pengantin marhen pun gedik bgelek ms hari persandingan n upload d youtube. Nonsense d mata meols tp x d mata theyolls
Quote munchkin 6-12-2017 12:07 PM
Aku pun tengok dia punya menari lagi pro dari penari pengiring tu semua.
Quote akuMNdia 6-12-2017 12:10 PM
1. kalau ikut pandangan mata aku mmg tak menghairahkan pun tp nampak menggedik mmg ada..

2.laki dia pun tak marah & sanggup tanggung dosa bini tergelek2 terkedek2 depan org ramai..so biaq pi laa..

3.retis skg ni kalau kita tegur bukan diorg rasa insaf/nak muhasabah diri atau kata terima kasih sbb sudi tegur, lg dia kata dia tak salah ada laa.
Quote c_apple 6-12-2017 12:11 PM
aku tak paham si raf ni nape suka pakai baju bunga2 bagai
takkan sebab bini nama mawar kot
Quote miu84 6-12-2017 12:13 PM
Pernah baca research yg mengatakan kebijaksanaan anak di warisi dari ibu? Well, good luck mawar's husband.
Quote JiEunTak 6-12-2017 12:23 PM
wedding dia...suka hati dia lah...

netizen yang mencemuh tu pun tah2 pagi tadi subuh koi 8.30am. Ustad2 x kecoh hampa melebih2...
Quote virgo19 6-12-2017 12:31 PM
miu84 replied at 6-12-2017 12:13 PM
Pernah baca research yg mengatakan kebijaksanaan anak di warisi dari ibu? Well, good luck mawar's hu ...

pernah baca, itulah sebab syeikh muzaffar pilih isteri yg bijak, sbb nak anak2 diorang bijak.
Quote virgo19 6-12-2017 12:33 PM
aku suka tengok couple ni, mawar nampak sweet dan manja, raf pulak nampak cool dan loving. aksi menari tu pun nampak comel, tapi tak sesuai la pengantin menari di majlis kawin sendiri, aku lagi suka kalau pengantin malu2 dan bersopan di hari perkahwinan..
Quote dekmieDandy 6-12-2017 12:38 PM
kaya betul si Raf ni
Quote wanitajelita 6-12-2017 12:42 PM
Aku suka majlis yg ada tari menari... hehe.. pandai mawar menari
Quote alien88 6-12-2017 01:06 PM
walaupon bg iolls mcm xproper je Mawar menari tp nak buat cm mn, husband sheols xkisah kan
lg 1, iolls salute dgn Raf, walaupon npk cam badboy, tp cepat je theyols kawin

Lihat semua komen(77)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061902s Gzip On
To Top