Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Amah Indonesia Ditahan, Gemar Rakam Live Budak Mandi Bogel

5-12-2017 06:23 PM |Dilihat:2052| Komen: 30
Pembantu rumah warga Indonesia di North Point ditahan kerana menyiarkan pornografi kanak-kanak secara live.

Wanita berusia 28 tahun itu dilaporkan merakam aksi tiga orang budak tanpa seurat benang yang sedang dimandikannya.

Sumber South China Morning Post mengatakan, dia juga gemar merakam swafoto dengan kanak-kanak berusia antara tujuh hingga lapan tahun tersebut dan memuat naiknya di media sosial.

Foto: www.scmp.com
Walau bagaimanapun rakaman berdurasi 17 minit itu telah pun ditarik semula.

Menerusi rakaman, dapat dilihat kanak-kanak terbabit bertanya sama ada pembantu rumah tersebut sedang merakam video. Walaupun diminta untuk berhenti, wanita terbabit enggan melakukannya.

Jurucakap polis memberitahu, dia ditahan oleh pasukan siasatan Eastern District atas tuduhan menghasilkan bahan lucah kanak-kanak.

Pengerusi Persatuan Agensi Pekerjaan Hong Kong, Cheung Kit-man berkata, pembantu rumah tersebut mungkin tidak menyedari bahawa perbuatannya telah melanggar undang-undang. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 30
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote hitam_manis 10-12-2017 07:00 AM
Yindon goblok

Lain-lain Komen

Quote Modngengade1 5-12-2017 03:42 PM
mbak indon ni  pedo ke dekk....cash la
Quote MH3707 5-12-2017 03:48 PM
babi punya INDON
Quote hitam_manis 5-12-2017 05:23 PM
Bibik Yindon pedo
Quote Decaffeinated 5-12-2017 08:45 PM
Possible bibik ni tak betul2 faham the true face of paedophilia...
Quote GhostWalking 5-12-2017 08:52 PM
Jahat nak mampus
Quote Burong_Hantuk 5-12-2017 08:56 PM
jahat punya bibik indonh
Quote Cari-Faizal 5-12-2017 11:07 PM
Ya allah jahatnyaaa
Quote PongKang 6-12-2017 01:06 AM
tembak aja pedo sewel ni
Quote pyropura 6-12-2017 01:18 AM
... indon penggemar kotey  pensil 2B macam @tenggo @xlon
Quote iloveselangor 6-12-2017 01:20 AM
Indonesial
Quote Carcosa 6-12-2017 02:39 AM
Indonesial ni bodoh bangang. Aku dah tgk the sensored version of this video. Nampak sgt dia mcm nak menunjuk2 loving dia pada budak2 cina tu. Fefeling maid from heaven gitu. Siap gurau2 peluk2 nyanyi2 dgn one of the budak. Padahal nan hadoooo. Mungkin dia nak buat live resume nak pancing potential boss. Bodoh punya Indonesial{:laugh
Quote dodifarid 6-12-2017 04:40 AM
Kenapa indon selalu berperangai keji @Nusantara1 @pembisikmaut
Quote jointhecurse 6-12-2017 07:47 AM
pedooooo sgt
Quote chinta89 6-12-2017 08:04 AM
pedo atau perantara pedo?
Quote chaotic_soul 6-12-2017 11:01 AM
sangap la tu buat modal
Quote jane_hopper 6-12-2017 11:29 AM
Dasar bibik pedo!
Quote Artemesiaa 6-12-2017 11:58 AM
Gila pujian lain yang dapat, harap undang-undang sebegini diperluaskan di negara lain juga
Quote dutch_lady 6-12-2017 01:20 PM
saiko la bibik tu...
Quote notyghosty 6-12-2017 03:51 PM
menakutkan...saiko...

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083231s Gzip On
To Top