Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Panas! Siap Muat Naik Video Cium Mulut Lagi, Ika Nabella Dikecam

5-12-2017 01:48 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 7688| Komen: 74

Sebelum ini, Ika Nabella dihentam ramai apabila gambar panasnya menjadi tular di laman sosial.

Tak lupa juga kontroversi yang melanda dirinya apabila bergaduh dengan seorang wanita di KLIA.

Senyap sahaja, tapi sekarang tiba-tiba sahaja nama pelakon ini kembali menjadi bualan ramai.

Semuanya gara-gara video yang dimuat naik olehnya di Instagram.



Panas! Bercumbu, di mulut lagi! Nampak sangat romantis dan terserlah kebahagiaan pasangan ini.

Difahamkan, video tersebut diambil semasa Nabila dan suami menghadiri sebuah majlis perkahwinan bersama suami, Muhammad Zaid Azman.

Foto: IG Ika Nabella
Nampak spontan, namun aksi aktres ini menjadi perhatian ramai kerana dikatakan melampau.

Ramai netizen yang panas hati kerana ianya tidak sesuai untuk tontonan umum.

Foto: IG Ika Nabella
Kebanyakannya mengecam Ika Nabella kerana tidak sensitif dalam menjaga adab, walaupun bercium dengan suami sendiri.

Rasanya sudah banyak kali golongan artis buat begini. Macam tak sedar-sedar pula gayanya kan? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 74
Komen

Previous : Izara Aishah Kena Reject, Tak Aktif Di Media Sosial Macam Fathia Latiff

Next       : Dia Buat Lagi! Alicia Amin Pakai Bikini Di Pantai

Komen Terbaru

Quote merrissa 7-12-2017 08:47 PM
sapa kah manusia ni?

Lain-lain Komen

Quote de_ikea 5-12-2017 01:54 PM
Oh. Jozlynn kata mufti tak marah pun. Netizen je yg lelebih.

Source: Ketuk2 ramadhon 2017 anaksis
Quote MatDeghem 5-12-2017 02:02 PM
ikanabila.jpg

bersongkok  


Quote fara7351 5-12-2017 02:27 PM
meols tengok ok jah.. takde issue pun...
Quote shailyvelera 5-12-2017 02:29 PM
amboiiii....nampak syok nau ciumnya tu....kekeke
Quote kiah_mai_pulak 5-12-2017 02:32 PM
Urban lah sgt walaupun muka n gaya ala2 nk g kenduri kat flat sri pahang jahhh
Quote Aduradura 5-12-2017 02:33 PM
iolls tengok sheolls kiss light2 jaaa.....boomerang je pun....and tu laki sheolls khennnn....so ape yg issue nya.....
Quote HannahMontana 5-12-2017 02:37 PM
bukan nak keji


tp suami ko hensem xpe lah
Quote makton 5-12-2017 02:38 PM
ika nabila who are yusssss???
Quote nisako 5-12-2017 02:41 PM
modern sgt konon................
Quote pakwetizzaqyah 5-12-2017 02:44 PM
dia cium mulut pun bising..dengki la tu...yang tukang bercium ni pulak dok guna fatwa asal tak membangkitkan nafsu.. apa nafsu orang naik tak naik ko pulak lagi tau...yang dengki tongong yang kaki bergomol depan publik pun tongong..sama2 tongong.. hahahahahaha..yang cerdik orang yg tukang gelak je..hahhaa
Quote huehue 5-12-2017 02:46 PM
Tak panas pun bagi meolls biasa biasa je lagipun sheolls mmg selalu tayang sweet dgn laki sheolls.

[ig]https://www.instagram.com/p/BcNFWoUFprK/?hl=en[/ig]
Quote mieymiey 5-12-2017 02:48 PM
Boomerang kan? Takderlah melekat sangat ciumannya. 5saat pun tak sampai kot
Quote akik 5-12-2017 02:51 PM
ewww. mesti mulut busuk bau belacan
Quote bukan_ustazah 5-12-2017 02:57 PM
dia dah kawin ke?? ketinggalan ketapinye i atau she sendu.com
Quote haruslah 5-12-2017 03:05 PM
Bg i boomerang jer ponnnn
Kecohhhhh
Quote Esmiria 5-12-2017 03:17 PM
netizen seme kecam.
Quote MH3707 5-12-2017 03:19 PM
sundal muka penyek...
Quote cahayamataku 5-12-2017 03:38 PM
Boomerang je kan ? Takdelah sempat kiss mulut kalau camtu

Quote chaotic_soul 5-12-2017 04:02 PM
bideo romen2 tak haplod sekali ker

Lihat semua komen(74)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062084s Gzip On
To Top