Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Izara Aishah Kena Reject, Tak Aktif Di Media Sosial Macam Fathia Latiff

5-12-2017 11:16 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 6235| Komen: 49

Baru sahaja melangsungkan perkahwinan dengan Adib Khalid, nampaknya Izara Aishah dah tak sabar untuk kembali ke set penggambaran.

Walau bagaimanapun, pelakon ini ada meluahkan kekecewaan menerusi Tiwitternya, mendakwa yang syarikat produksi tidak mahu lagi mengambil dirinya berlakon.

Foto: IG Izara Aishah
Katanya disebabkan dia tidak terlalu aktif di media sosial.

Status tersebut mendapat reaksi dari peminatnya, yang rata-ratanya menganggap kriteria tersebut adalah tidak relevan.

Kualiti seseorang pelakon itu perlu diambil kira berdasarkan bakat dan bukan hanya bersandarkan kepda populariti sahaja.

Ada juga yang membandingkan Izara dan Fathia Latiff yang selalu aktif di media sosial.

Namun, peminat meminta Izara supaya tidak mencontohi aktres tersebut. Komen tersebut dibalas oleh Izara dengan mengatakan dia sebenarnya tiada apa-apa masalah dengan pelakon tersebut.

Macam tak patut pula bila pihak produksi menetapkan syarat sebegitu keopada artis. Rasanya kena pentingkan bakat dahulu, betul tak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 49
Komen

Previous : Tun M Kagum Dengan Keberanian Fathia Latiff

Next       : Panas! Siap Muat Naik Video Cium Mulut Lagi, Ika Nabella Dikecam

Komen Terbaru

Quote debab76 16-12-2017 10:46 AM
Ferr_Remy replied at 5-12-2017 11:24 AM
Die penah menang anugerah x?

sheols tak pernah menang. tp byk kali tercalon top 5 chuols festival filem n anugerah skrin. cuma meols annoyed dgn pelat R sheols. lain ok

Lain-lain Komen

Quote barfi 5-12-2017 11:20 AM
Takyah berlakon ler madam izara. Ulit laki hang jah
Quote idakamaruddin 5-12-2017 11:22 AM
ye la uols x aktif pastu cane syarikat tv / production nk dpt promo free gituewww

Quote cascutes 5-12-2017 11:23 AM
dah lama kan isu ni... klu x,  xkan la byk pelakon kayu dapat job bederet.... untungla yg ada follower bilionmilionminion tuuu....
btw, teringin nak tgok drama baru dari tekya....
Quote nurun04 5-12-2017 11:24 AM
Tp dia ada acct ig personal jg kn.rajin plak update situ..
Quote Ferr_Remy 5-12-2017 11:24 AM
Die penah menang anugerah x?
Quote bukan_ustazah 5-12-2017 11:25 AM
Semenjak patiya berjaya berkicau di twitter .. ramai pulak artis lain mengikut.
Bagi I izara dan fathia dua2 lawa dan pandai berlakon .. Muka hindustan memasing
Quote miemiecha 5-12-2017 11:29 AM
takziah k ijara...
u berlakon mmg best.. tapi mybe bkn jeki.. dok umah jelah, kelebet jambangan adib
Quote enchikfitz 5-12-2017 11:33 AM
Ferr_Remy replied at 5-12-2017 11:24 AM
Die penah menang anugerah x?

Dia jarang la menang anugerah tapi yang pasti dia JAUHHHHHHHHHHH lagi berbakat dari tekya and u know who tu
Quote Aduradura 5-12-2017 11:33 AM
iolls suka je izara berlakon, tapi geram betul , gelegak iolls haritu tgh tgk drama DIA , org umah iolls cakap izara berlakon kayu, cam takde emosi....ok jaaaa sheolls berlakon....

Tapi betul laaa izara, skrg ni bukan bakat je penting....retissss pun penting buat promosi drama through social media....iolls ni pun kalau retisss tak update dkt IG, tak tau laaa drama ape ade dkt tv....
Quote fushimi 5-12-2017 11:38 AM
dapat laki kaya  duduk umah je lagi baik gentel laki
Quote onexox97 5-12-2017 11:41 AM
saje je production houses tu
yg duk berkicau manjang pun kena rejek gak tu
Quote MatDeghem 5-12-2017 11:44 AM
Mesti ada askar2 bala tentera macam Hajjah trulop. Tiap saat.... update twidder, hastag gambar.   

Quote cascutes 5-12-2017 11:45 AM
izara kene dok bawah management yg aktif dan ada fanclub yg rajin bergaduh kat socmed baru popular.... cari PA yg rajin update.... baru la hari2 update  24/7... masuk drama yg bbnu suka... nnt rajin la dorang repost .....

Quote nisako 5-12-2017 11:46 AM
la relex le dulu baru kahwin kan...................
Quote kucen_miang 5-12-2017 11:54 AM
kena blajaq la ngan mak mentua tiri tu camana cara nak mencapub di socmed.
Quote cairel_azlie 5-12-2017 12:02 PM
Alaaa izaraaa oiii...cari jer assistant socmed manager dan sorang photographer utk update  IG, FB dan Twitter ko...ko kan laki kayaaa apa lagi beli jer la sejuta liker or follower...skang producer semua tgk berapa ramai follower dan berapa famous anda di Socmed....fuhh dan maju kehadapan dunia seni malaysia hahahaa
Quote katibism 5-12-2017 12:43 PM
Ferr_Remy: Die penah menang anugerah x?


Tercalon baru ni Best Actress ffm tp kalah dgn Sangeetha
Quote de_ikea 5-12-2017 12:46 PM
Kau yg satu best tak? Ada yg recommend tk?

iols baca novel tu. Tu antara novel pioneer dlm bab kawen terpaksa jd suka nim
Quote tomaz 5-12-2017 12:47 PM
Iolss tetap suka izara. X kisah la dia malas nk promote ke x aktif kt socmed ke hape. Kalau drama sheolss best iolss layan. X best iolss bolayan

Lihat semua komen(49)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065305s Gzip On
To Top