Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Tolong Berhenti 'Serang' Saya" - Rita Rudaini

4-12-2017 10:15 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 11111| Komen: 190

Aik? Orang lain yang berkahwin, orang lain pula yang kena hentam. Macam-macamlah netizen ni.

Berita perkahwinan Izreen Azminda baru-baru ini masih menjadi antara topik hangat dibincangkan di kalangan netizen, malah rakan baiknya iaitu Rita Rudaini turut terkena tempiasnya.



Memetik Astro AWANI, Rita meminta jasa orang ramai untuk berhenti menjadikannya sasaran hencapan di laman sosial.

“Tolong jangan terus menyerang saya di laman sosial kerana perkahwinan dia. Saya tidak masuk campur dalam keputusan Izreen yang memilih jalan untuk berkahwin dengan suami orang.

"Saya pun ada beri nasihat, jangan merampas hak orang lain. Tetapi dalam keadaan sekarang Izreen bermadu, dia tidak merampas suami orang.

"Jika dia dapat menjalani tanggungjawab sebagai isteri dengan baik, kita sendiri tidak perlulah mengutuk atau menghamun beliau kerana itu adalah jodoh yang telah tersurat buat dirinya,” katanya.


Foto: IG Rita Rudaini

Pada 8 Ogos lalu, Izreen diijabkabulkan dengan Mohammad Radzi Abdul Wahid atau Ude.

Sementara itu, menerusi laman Instagram (IG) Izreen meminta orang ramai berhenti 'bercakap' dan menjatuhkan hukum tanpa mengetahui kisah sebenar berhubung perkahwinannya.



Foto: IG Izreen Azminda

Dalam pada itu, BH Online pada Jumaat melaporkan madu Izreen, Intan Liana Saleh, 32, sudah dapat menerima berita pernikahan berkenaan dengan hati terbuka selepas berbincang dengan suami dan memikirkan anak serta keluarga.

"Saya reda. Saya terima hakikat diri ini bermadu," katanya.

Intan pun dah dapat terima berita itu, jadi tak perlulah netizen mengata apa-apa lagi ya? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 190
Komen

Previous : Katanya Cari Peluang Lain, Tapi Shuib Didakwa Kena Buang Kerja Sebenarnya?

Next       : Kek Kahwin Mawar Rashid, Raf Bertatahkan 7,777 Kristal Swarovski

Komen Terbaru

Quote awanearisu 16-12-2017 08:50 PM
Macam manalah orang nak berhenti kaitkan RR. Beliau sendiri menumpang komen mengundang di IG sudyr.

Lain-lain Komen

Quote wikedsaikel 4-12-2017 10:35 AM
“Tetapi dalam keadaan sekarang Izreen bermadu, dia tidak merampas suami orang.”
Snakestylebelitbelit
Kau tgu laki seterus kau kahwin lain
Quote AshkieLa 4-12-2017 10:41 AM
Edited by AshkieLa at 4-12-2017 10:43 AM

sebab bff yg buat terus ritrud ni boleh  tone down dan bagi komen secara rasional..
tak rampas suami org katanya..
cuba kalau yg buat tu seteru or yg tak good term dgn dia ...
mcm ayu raudhah ke.. lisdawati ke..
atau kalau dia berjodohan dengan teruna/duda di masa akan dtg.. then kena madu...
mau dia plak yang tak berhenti menyerang kat socmed
Quote mieymiey 4-12-2017 10:44 AM
Saya pun ada beri nasihat, jangan merampas hak orang lain. Tetapi dalam keadaan sekarang Izreen bermadu, dia tidak merampas suami orang.


Dengar tu chuols, Jering tak rampas suami orang
Quote brainbiru 4-12-2017 10:47 AM
wikedsaikel replied at 4-12-2017 10:35 AM
“Tetapi dalam keadaan sekarang Izreen bermadu, dia tidak merampas suami orang.”
Snakestylebelitbe ...

Ohhh gitu rupanya penakrifan "merampas" beliau...  So mcm diri dia ex laki ceraikan dia...  Dan setelah berpuluh purnama baru kawen dengan wanita lain yg tu dikira "merampas" ye?

Nanti tunggu laki izreen kawen ke 3 tgk lah...akan digunapakai tak istilah "merampas" ni....
Quote haruslah 4-12-2017 10:48 AM
jodohhhhh
apo nk kato an
wp msg2 mgedik
tepuk sebelah tgn x jadik
laki pompuan samo yo

Quote ramaramu 4-12-2017 10:48 AM
statement bodoh! dulu ko serang bini ex laki kau kemain lagi.. tp skrg sudah tukar lah?
Quote wikedsaikel 4-12-2017 10:49 AM
brainbiru replied at 4-12-2017 10:47 AM
Ohhh gitu rupanya penakrifan "merampas" beliau...  So mcm diri dia ex laki ceraikan dia...  Dan se ...

Nengok muka mcm boleh je kannnnn. Iols tgu kak rud ni yg dpt laki yg bagi dia sejibik apa Ude buat
Quote brainbiru 4-12-2017 10:51 AM
Gitu rupanya...  Keciannn... IMG_20171204_105044.jpg
Quote friedfishsoup 4-12-2017 10:52 AM
wikedsaikel replied at 4-12-2017 10:49 AM
Nengok muka mcm boleh je kannnnn. Iols tgu kak rud ni yg dpt laki yg bagi dia sejibik apa Ude buat

Mau runtuh IG dengan laharan gunung berapi dia
Quote mixed 4-12-2017 10:54 AM
mohon rota jd bini no.3 ude
Quote fara7351 4-12-2017 10:54 AM
wikedsaikel replied at 4-12-2017 10:35 AM
“Tetapi dalam keadaan sekarang Izreen bermadu, dia tidak merampas suami orang.”
Snakestylebelitbe ...

kuikuikui...
nk tergelak meols baca statement rita nih...
itu bukan merampas katanye...

Quote enchikfitz 4-12-2017 10:54 AM
dua2 sama sundal

@MH3707
Quote CardiGans85 4-12-2017 10:54 AM
Oh dah nikah..Alhamdulillah.

Hal ni x kan tjadi jika Izreen x upload gambar2 yg mengundang spekulasi. I think Izreen someone yg perlukan validation dr semua org d mana dlm hal ni, mmg x d perlukan. Yg penting yg rapat2 dan yg bkenaan dah tau, itu dah cukup dgn mgira status sbg public figure. Bg sy, timing cepat cepat sgt announce. Tunggu la 6 months ke..

Anyway, congratulations to both of you.
Quote friedfishsoup 4-12-2017 10:59 AM
CardiGans85 replied at 4-12-2017 10:54 AM
Oh dah nikah..Alhamdulillah.

Hal ni x kan tjadi jika Izreen x upload gambar2 yg mengundang speku ...


Boleh tau kenapa kene tunggu 6 months?
Quote coco 4-12-2017 11:04 AM
coco doakan semoga suami izreen lepas ni bantulah janda yang bernama rita rudaini plak.... naseb naseb janda ni semua perlu di bela.....

okay next
Quote its_u 4-12-2017 11:07 AM
dunia artis..penuh warna warni
Quote amyza 4-12-2017 11:08 AM
Berbelit2 dah statement hakak rita
Nasib tak sebut payung emas bagai
Quote Lorra2411 4-12-2017 11:11 AM
semuanya propa.
Quote OsHiN_hOnEy 4-12-2017 11:16 AM
mixed replied at 4-12-2017 10:54 AM
mohon rota jd bini no.3 ude

apa salahnya berkongsi kasih dlm poligami..khennn

ohhh ada istilah baru.asalkan tak mendudakan laki orang kira oraitt no hal. jadi Bai kena berjaga2 because RR masih lagi keeping her eyes on baby jepun

Lihat semua komen(190)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058902s Gzip On
To Top