Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Piala Dunia 2018: Undian 8 Kumpulan, Sepanyol Dan Portugal Diundi Bersama!

Oleh: Liana|7-12-2017 12:57 PM |Dilihat:403| Komen: 6


Debaran menanti Piala Dunia 2018 yang akan berlangsung bulan Jun 2018 nanti sudah terasa sebaik selesai majlis undian 8 kumpulan pada 2 Disember lalu di Istana Kremlin, Moscow.

Dan berikut kedudukan 32 pasukan dalam 8 kumpulan.

KUMPULAN A

RUSIA
ARAB SAUDI
MESIR
URUGUAY

KUMPULAN B

PORTUGAL
SEPANYOL
MAGHRIBI
IRAN

KUMPULAN C

PERANCIS
AUSTRALIA
PERU
DENMARK

KUMPULAN D

ARGENTINA
ICELAND
CROATIA
NIGERIA

KUMPULAN E

BRAZIL
SEITZERLAND
COSTA RICA
SERBIA

KUMPULAN F

JERMAN
MEXICO
SWEDEN
KOREA SELATAN

KUMPULAN G

BELGIUM
PANAMA
TUNISIA
ENGLAND

KUMPULAN H

POLAND
SENEGAL
COLOMBIA
JEPUN

Yang mana jadi pilihan anda? - CARI 

 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 6
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote alesandra 8-12-2017 11:13 AM
apa??opening mlm raya?ini best kalau aku pedajai cancel sport channel

Lain-lain Komen

Quote gaara_X 7-12-2017 01:07 PM
germany....
Quote Jorja 7-12-2017 10:52 PM
Omg. Talk talk worldcup already. Tak lama lagi habis tahun dah.
Quote hayrin86 8-12-2017 08:32 AM
Jangan lupa, wallpaper jadual perlawanan Piala Dunia ke-21 kali ini mesti ada jual punya selain makan besar hujung tahun
Quote hayrin86 8-12-2017 08:40 AM
Jorja replied at 7-12-2017 10:52 PM
Omg. Talk talk worldcup already. Tak lama lagi habis tahun dah.

Ya.. Puasa dulu baru Piala Dunia dan Hari Raya sebab Piala Dunia kali ini lepas habisnya Ramadan..

Quote vaious 8-12-2017 08:51 AM
world cup taun dpn kena time raya kan?
dpt info wassap opening match kena time mlm raya...


ramai yg pakat duk rumah je tak beraya?

lagik satu sales tv biasanya naik.. kilang2 elektronik ade job nak untung sket

Quote alesandra 8-12-2017 11:13 AM
apa??opening mlm raya?ini best kalau aku pedajai cancel sport channel

Lihat semua komen(6)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087442s Gzip On
To Top