Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Kenapa Ramai Tekan 'Unlike' Kat Video Lirik Saya? - Aliff Syukri Kecewa Sikap Netizen?

30-11-2017 01:33 PM |Dilihat:8397| Komen: 172
Pengasas kosmetik Datuk Aliff Syukri yang baru melancarkan lagu atau single pertamanya, Abang Nak Tegur meluahkan rasa kecewa dan juga hairan dengan sikap netizen. 

Ini kerana menerusi laman Youtube, video tersebut mendapat sangat banyak 'unlike' sehingga lebih 25,000 unlike. Memang banyak, kan!

Alif meluahkan hal tersebut di laman Facebook dan juga Instagram miliknya.

"Abg nak tegur?? Kenapa org tekan button unlike kat youtube lirik vedio saya??"


Aliff menunjukkan gambar screenshot atau tangkap layar video berkenaan di Youtube yang menunjukkan hanya 5,000 orang like dan selebihnya 25,000 unlike. 

Nampaknya, netizen telah menunjukkan betapa mereka tidak menyukai lagu yang turut menampilkan pengasas kosmetik Nur Sajat itu. 

Di ruangan komen, nampaknya ramai netizen mengambil peluang untuk menghentam Aliff dan juga Sajat. 

Anda boleh membacanya di bawah. Memang agak pedas dan juga sadis komen-komennya. 

"Seni suara bukan bidang Dato'"


"Sian Dato, jauhilah Sajat..."


Kesimpulannya, apa yang dilakukan pada masa ini memang begitu cepat respon diterima sama ada suka atau pun sebaliknya. 

Jika mahu menceburkan diri dalam bidang nyanyian, memang itulah asam garamnya. Sama ada digilai atau dibenci. Tapi sukar juga jika yang membenci lebih ramai.. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 172
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote tatayoung 8-12-2017 04:07 PM
moeny cant buy class

Lain-lain Komen

Quote Andyscenes 30-11-2017 01:35 PM
Org unlike sbb suara sajat je. Sama je dgn suara dato. Member aku tergila gila kat sajat pahal tah
Quote kaseh80 30-11-2017 01:36 PM
Quote melinda_kerr 30-11-2017 01:39 PM
sian dato kepit ni. yg ptg kt cari forum confirm ada thread heols setiap minggu. tk lama lgi forum cari ditaja dherbs agaknya.
Quote reddots 30-11-2017 01:41 PM
skng dah 60K unlike...
Quote JeepersCreepers 30-11-2017 01:43 PM
reddots replied at 30-11-2017 01:41 PM
skng dah 60K unlike...

Haah semakin ramai yg gigih meng-unlike jadinya
Quote MissMoustache 30-11-2017 01:43 PM
iols salah seorang penyumbang kepada dislike tersebut... puas hati iols
Quote mieymiey 30-11-2017 01:45 PM
Hahahaha. Inilah contoh sejenis manusia yang ingat semua manusia lain akan sentiasa sembah ratu kepadanyaaaa
Quote putehkundor 30-11-2017 01:47 PM
Andyscenes replied at 30-11-2017 01:35 PM
Org unlike sbb suara sajat je. Sama je dgn suara dato. Member aku tergila gila kat sajat pahal tah

Kawan ke? Ntah ntah  uols yg tergila gilakan sajat?

*Mak teh muda muda dulu pernah tergilakan mior Ahmad zaudi



Quote putehkundor 30-11-2017 01:47 PM
Cepat cepat jangan lambat lambaghtttght
Quote WajibulGhunah 30-11-2017 01:48 PM
Syukurlahhh
Thanks netizen <3
Quote akuMNdia 30-11-2017 01:49 PM
dah ramai unlike tu patutnyer muhasabah diri jer laa tp dia melencong salahkan org lain..
Quote chinta89 30-11-2017 01:53 PM
dasar publisiti murahan
Quote samasam90 30-11-2017 01:54 PM
mungkin hauk kot datuk.. u cant expect everyone is going to like everything that u do, katuk.. harap maklong
Quote ratuiphone 30-11-2017 01:56 PM
bila dato vida buat lagu jadi viral..dia pun sibuk nak rakam lagu..
Quote Nenasketum 30-11-2017 02:00 PM
Perlukah dia tanya?
Quote namieamuro 30-11-2017 02:11 PM
so selame ni die ingat org suke die ke? unlike tu pn dh ckup buktikan

dh2 la tu toklep..bwk2 la munasabah diri..
Quote nestea27 30-11-2017 02:14 PM
muntah tgk sajat
Quote Miming2 30-11-2017 02:15 PM
Dsh suara take sedap{:run
Quote taleeshoe 30-11-2017 02:16 PM
bkn dia awal2 muncul mcm ala2 islamik ke? gini plak jd nye skrg. naseb la bini dia tu masih  sejuk mata memandang di pandangan mata aku la. si dato ni aku da menyampah da. jgn le bini nye pun jd mcm tu..

Lihat semua komen(172)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053869s Gzip On
To Top