Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Ucap Tahniah Pada #Fattzura, Peminat Puji Neelofa Dah 'Move On'

30-11-2017 10:01 AM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 12692| Komen: 264

Ramai yang mahu mengetahui apakah perasaan dan pandangan pengacara popular Neelofa mengenai perkahwinan sensasi Fattah Amin dan juga Fazura.

Maklumlah kerana sebelum ini Neelofa kan pernah dikaitkan dengan Fattah dan para peminat pun seakan mahu melihat mereka bersama. 

Namun, menerusi program MeleTOp yang bersiaran malam semalam, ramai peminat memuji Neelofa kerana mengucapkan tahniah kepada pasangan pengantin tersebut.

Mereka melihat Neelofa sangat profesional, malah ada yang mengatakannya sudah 'move on'.


“Thank you Neelofa for being so profesional...I am so proud of u!! U rock girl!!! (By the way aku ni peminat Fazura). 

"It’s not that easy for Neelofa to announce, aku sendiri pun belum tentu mampu buat macam tu. Congrats Neelofa, Selamat pengantin baru FattZura.”

Itu adalah komen peminat di laman sosial yang memuji sifat matang pelakon utama Red Velvet itu.

Foto Astro Gempak
Video tersebut turut dimuat naik dilaman Youtube dan mendapat tontonan lebih 60,000 kali. 

Dalam pada itu, peminat turut mendoakan agar Neelofa ditemukan jodoh dengan lelaki yang baik. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 264
Komen

Previous : Bella Astillah Anjur Program, Beri Nasihat Tentang Rumah Tangga

Next       : Malu Dengan Lakonan Lama Di TV, Peminat Baru Pun Terkejut - Diana Amir

Komen Terbaru

Quote Madam_H 10-12-2017 11:09 PM
Syazzy replied at 30-11-2017 01:23 PM
brand apa nya?
tak ada product pun.
org ni faham ke tak apa makna brand ni?

So true!!! I xdela suka fattah tu tapi cara lopa tu cm bajet sgt..tp hakikat lah fans die mmg ngarut..play victim sokmo

Lain-lain Komen

Quote prizadane 30-11-2017 10:08 AM
okay. harus la kena announce.. tu gossip paling hangat minggu ni. kalau tak announce, orang berburuk sangka pada lopak pulak
Quote Themilo 30-11-2017 10:10 AM
hujung-hujung dedua tak dapat jadi calon Permaisuri Negara Selatan.
Quote mokcikKSKB 30-11-2017 10:25 AM
Stkat announce dlm formality x dikira move lah
Quote lady_rara 30-11-2017 10:26 AM
neelofa memang move on.. some of her fans yg belum reti2 move on.. x penat ke hencap org tu hari2.. dah kawin dah jadi laki org dah pun.. huhu..
Quote sofiazara 30-11-2017 10:27 AM
lopak no komen sebab:

1. dulu dia marketing sahaja dia bukan nak kat fattah
2. masih ada ramai lobenak2 yang tak ingat mati yang memaki hamun dan memfitnah bagi pihak lopak. so dia diam tapi masih ada mulut2 puaka on her behalf doing the dirty work.
Quote ahnjaehyun 30-11-2017 10:27 AM
Nak kena sembah ratu kat luar ke baru di katakan move on ?
#silamoveondarihajjah  
Quote ahnjaehyun 30-11-2017 10:28 AM
hajjah dah move on , sweetie H bila lagi?
Quote ahcun90 30-11-2017 10:32 AM
kerana terpaksa aku relakan..
Quote remos 30-11-2017 10:32 AM
Yeke move on ni??....
Quote watie79 30-11-2017 10:34 AM
patutnya pemenat dia memang dah lama kata hajjah move on...kalau tak move on takkan mencakar pagar istana selangor kann btw, dengan pagar istana selangor dah move on ke belum ?
Quote Kadaisaku 30-11-2017 10:40 AM
Tahniah la jah klu moveon
Quote beruangmuda 30-11-2017 10:41 AM
20171130_103810.png

Quote ayorsuam 30-11-2017 10:44 AM
Aku doa semoga LadyShera move on.
Quote mixed 30-11-2017 10:45 AM


muak byk benang
Quote Shinichikudo 30-11-2017 10:50 AM
Sheols lma dh aman2 ja move on dengan anak raja sambil2 tabur dedak kt fans sheols..last2 fans plk meroyan x move on..sheols just enjoy the show..apa pun,semoga dpt jodoh yg baik2
Quote asmara_me 30-11-2017 10:51 AM
kerana gaji aku, aku terpaksa cakap secara live haha ..
Quote wtvmjls 30-11-2017 10:53 AM
beruangmuda replied at 30-11-2017 10:41 AM

Tak fahammmmm
Quote aechae 30-11-2017 10:53 AM
Lofa mmg dh move on....fanatiks dia yg xleh terima knyataan...
Quote ninyahnoks 30-11-2017 10:54 AM
Senang ker nak move on uols...?

[ig]https://www.instagram.com/p/BcGhKVKAQNZ/[/ig]

Lihat semua komen(264)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059693s Gzip On
To Top