Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Jangan Kutuk Irfan Haris Depan Saya,"-Amira Othman

29-11-2017 11:22 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 5825| Komen: 99

Amira Othman mengakui yang dia mudah terasa hati bila membaca komen netizen yang menghentam adiknya, penyanyi Irfan Haris.

Irfan yang namanya mula melonjak naik dengan lagu Redha selalu dikritik oleh netizen yang tidak menyukai nyanyiannya.

Foto: IG Amira Othman
"Jujur, saya memang tak boleh dengar kalau ada yang kritik adik di depan saya. Jangan kutuk dia depan saya.

"Memang kalau saya terbaca komen negatif tentang Irfan saya akan terasa hati dan sensitif sebab dia adik bongsu kesayangan saya," katanya kepada mStar Online.

Walau bagaimanapun Amirah berkata dia bukan tidak boleh menerima krtikan, cuma ianya perkara normal untuk membela ahli keluarga sendiri

Foto: Instagram
Tambahnya, Irfan baru berusia 16 tahun dan dikhuatiri dia tidak dapat menerima dengan baik apa yang diperkatakan netizen.

"Hakikatnya dia masih remaja dan baru lagi berkecimpung dalam bidang seni dan masih banyak perkara yang belum dia faham mengenai selok-belok dunia hiburan.

"Kalau saya 'kebal' lagi rasanya tetapi mungkin dia masih belum boleh terima atau menghadam semua perkara negatif diperkatakan tentangnya dengan hati terbuka."

Foto: Rojak Daily
Untung dapat kakak macam Amira. Semoga kedua-duanya terus berjaya dalam bidang yang diceburi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 99
Komen

Previous : Tampil Wanita Berbikini Dalam Video Muzik, Joe Flizzow Minta Maaf

Next       : Bella Astillah Anjur Program, Beri Nasihat Tentang Rumah Tangga

Komen Terbaru

Quote setori_mori 13-12-2017 02:56 PM
Dua2 who are yus

Lain-lain Komen

Quote gerbera.memopad 29-11-2017 11:25 AM
Astaga, dorang adik beradik ke? Baru tau.
Quote babycc 29-11-2017 11:26 AM
Mmg kalau gambo ngan adik sendiri kena pelok2 mcm tu ke??
Quote lovelytouch 29-11-2017 11:34 AM
Dua2 suara haluas ke laut dalam
Quote ubat_batok 29-11-2017 11:46 AM
hahahaha baru tau adik badik..anyway dia ni berlakon kejung juga kan?
Quote amiekz86 29-11-2017 11:47 AM
haruslah...amira sentap...klu org kutuk adik dia....
i pun sentap...klu orang kutuk adik i....
Quote amiekz86 29-11-2017 11:48 AM
tp yg ni lah dugaan jd retis...
hadap jelah......
Quote haruslah 29-11-2017 11:50 AM
sape x sentap oiiii kalau family kena kutok
tunggul kau jer x kesah kalau kena sepak terajang
kalau manusia biasa mesti akan terasa

btw baru tau depa adik beradik
tp mmg kena bgambor gitu ekkkk
Quote SuRiaGreeNz 29-11-2017 11:52 AM
aku pon marah klu org kutuk adik aku...
adik aku, aku sorg je yg boleh kutuk..
Quote MyNameIsIris 29-11-2017 11:54 AM
i pun kalau ada orang kutuk adik i, i sentap
i je yang boleh kutuk dia
Quote mrs_jebot 29-11-2017 11:55 AM
ubat_batok replied at 29-11-2017 11:46 AM
hahahaha baru tau adik badik..anyway dia ni berlakon kejung juga kan?




Tah kenapa tak berkenan tengok dia belakon
Quote tokio 29-11-2017 12:02 PM
Sapa yg kutuk adik ipan haris ni?jgn ler kutuk bdk ni.sian dia umo pun blum cukup lg.
Quote lotionmilo 29-11-2017 12:04 PM
KUtuk u boleh?
Gi kelas lakonan please.
Quote cmf_premierleag 29-11-2017 12:07 PM
amira othman whoareyusss??
irfan khairi whoareyusss?
WHOAREYUSSSS??? femes ke ko dik?
Quote samasam90 29-11-2017 12:07 PM
ibarat zombie gittuh amira ne memunculkan diri petik nama adik setelah menguburkan diri dengan lakonan nya..
Quote tomaz 29-11-2017 12:10 PM
Lol. Artis kot. Tulah yg kena hadap. Tp iolss nk kutuk kakaknya.  Adik nya whoaayuss sgt. Berhenti berlakon please
Quote C1k_J4h 29-11-2017 12:13 PM
laa..adik beradik ke?
irfan haris ni student adik aiols kat sekolah antarabangsa
gigih masuk talent competition
Quote aleesyasofia 29-11-2017 12:14 PM
biase la tue kakak yg protective.. tp motip pluk skan dgn adk.. iols ade rmai adk lelaki pon xde la nk brpluk mcm tue..
Quote buluhbetung 29-11-2017 12:16 PM
gigih nau peluk cmni bergambr walau adik beradik.

ai rasa kalau bukan retis tkdenye bergambr cmni kot

#JANGANKECAMSIS
Quote Cece1234 29-11-2017 12:19 PM
gerbera.memopad replied at 29-11-2017 11:25 AM
Astaga, dorang adik beradik ke?  Baru tau.

Same here..baru tau..

Lihat semua komen(99)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.287450s Gzip On
To Top