Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Lelaki Ini Digelar 'Boyfriend of The Year' Sebab Terlampau Romantik Sampaikan...

28-11-2017 06:23 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 3719| Komen: 43

Masih wujudkan lelaki romantik? Mungkin persoalan ini dijawab dengan gelak tawa atau pun senyum sinis. 

Ya, sememangnya masih wujud lelaki sebegini yang bukan sahaja romantik malah melakukan apa sahaja perkara dari sekecil-kecil perkara untuk menjaga hati si dia. 

Seperti yang berlaku pada pasangan ini, dikenali sebagai Michelle dan James. Keduanya merupakan pelajar dari California.


Sudah berpacaran selama 3 tahun, keduanya menjadi perhatian di media sosial baru-baru ini. 

Ini kerana bukan James dilihat begitu menjaga kekasihnya itu dan tidak sesekali membiarkan dia pulang bersendirian pada waktu malam. 

Ya, macam itulah sepatutnya lelaki menjaga wanita, bukannya 'membaham' kaum wanita dan menganggap mereka objek seks. 


Seperti yang dikongsikan menerusi laman sosial, James digelar 'boyfriend of the year' kerana sanggup menghantar pulang kekasihnya itu ke rumah selepas berparti dan melakukan apa sahaja agar kekasihnya ditatang bagai minyak penuh.

Bukan sahaja memastikan keselamatan Michelle terjaga, malah dia turut menggosok gigi wanita itu dan tak lupa juga membersihkan mekapnya selepas itu. Hai gigihnya!


"Bila dia tak larat untuk menggosok gigi, anda lakukan untuk dia.."

"Bila dia tak larat bersihkan mekap sebelum tidur, anda lakukan juga untuk dia.."


Alahai, memang sangat sweet! Ternyata aksinya menggosok gigi dan membersihkan mekap Michelle telah mendapat reaksi positif daripada netizen. 

Memetik Next shark, James memberitahu, perasaan untuk menjaga Michelle dengan baik datang secara semula jadi dalam dirinya.


"Ia merupakan perasaan untuk menjaga keperluannya memandangkan dia sendiri sukar menjaga dirinya.."

Boyfriend of the year ke tidak macam ni? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 43
Komen

Previous : Sedih Tak Dapat Bunga Konvo? Buat Banner Untuk Diri Sendiri Macam Bro Ni!

Next       : Lelaki Ini Perlukan 20 Liter Air Sehari Untuk Hilangkan Dahaga..

Komen Terbaru

Quote irwansuhadi 5-12-2017 05:59 PM
tetiba teringat sesuatu... oh #fattzura...

hehehehe...

Lain-lain Komen

Quote damian_lee 28-11-2017 06:26 PM
Jantan mcm ni la yg xlarat bila berjauhan atau ditinggal mati

Boleh bunuh diri kalau xdpt puki baru

Pffftttt
Quote missDollie 28-11-2017 06:29 PM
Overly attached boyfriend..
Quote indenial 28-11-2017 07:18 PM
Rimasnya {:laugh
Quote helicornia 28-11-2017 07:30 PM
berak tolong cuci tak
Quote Andyscenes 28-11-2017 07:32 PM
Asl pompuan tu kalau x senyum nampk cun?? Kalau senyum adeh.. boifren je pun.. da kawen kau tau la
Quote prettyuglybabe 28-11-2017 07:51 PM
drunk = tak larat?
kena ban ke perkataan terlampau mabuk?
Quote zawara 28-11-2017 08:17 PM
euwww.. koserr
Quote CardiGans85 28-11-2017 08:22 PM
Baik juga bf dia
Quote L_Z 28-11-2017 08:22 PM
Quote Nenasketum 28-11-2017 08:43 PM
Buat semua tu sebab suh yindon viralkan. Berapa ramai umat depa pegang henpon. Berpacaran korok mu. Padahal in reality bercakaran agaknya.
Quote felinecat 28-11-2017 08:56 PM
ncm muke korean je lakinye. korean duk amerika
Quote swimswim 28-11-2017 09:28 PM
So clingeeyyyy laki mcm ni
Quote kivio 28-11-2017 11:29 PM
Eleh
Time bercinta mmg la sume nak buat
Baru cinta 32bulan
Dah kawin 20-30 tahun tgk la mampu lagi ke dak teman balik tiap malam, tolong gosok gigi, tolong remove mekap
-__________-''
Cliche player
Quote emelia1509 28-11-2017 11:32 PM
ok la tu..huntong ada yg nk gosokkan gg...
Quote Joannalee 28-11-2017 11:52 PM
Not for me ... x suke yg Saiko mcmni ...  over Sgt ... Rimas....
Quote SerenaBlair 28-11-2017 11:59 PM
Eh rimas aku dapat laki camgini
Quote Carcosa 29-11-2017 12:16 AM
Andyscenes: Asl pompuan tu kalau x senyum nampk cun?? Kalau senyum adeh.. boifren je pun.. da kawen kau tau la

Hahahaha. Ingat aku sorang je yg pikir gini. Awek dia senyum muka mcm amoi jual buah jah.
Quote armin 29-11-2017 12:47 AM
Jgn putus sudahla.. beria sgt. Masa bercinta memangla semua wangi hehe
Quote aurorae 29-11-2017 03:49 AM
aku lagi respek kalau  dia buat macam tu kat mak  atau kat bini dia yang dah tua dan tak larat  nak urus diri sendiri nanti.  

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.045790s Gzip On
    To Top