Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Berat Naik 10 Kg, Nora Danish Seronok Tayang Baby Bump

28-11-2017 03:30 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 8860| Komen: 158

Semenjak mengadung, Nora Danish memberitahu yang berat badannya kini sudah naik sebanyak 10 kilogram.

Mnerusi Instagram, pelakon cantik ini menyatakan pengalaman mengandung kali kedua memang sangat berbeza berbanding yang dulu.

Isteri kepada Nedim Nazri ini malahan gembira melihat keadaan badannya yang semakin mengembang.

Foto: IG Nora Danish
"17 minggu lagi. Yang pasti pengalaman yang sangat berbeza dari pertama. Ney Ney sangat aktif, dia akan kejutkan saya tengah malam bila lapar.

"Jadi, kadang-kadang sukar untuk saya mengawal makanan. Berat saya naik 10 kilogram dari awal hamil hingga sekarang.

"Janji bayi saya sihat, mommy lagi gembira dengan berat badan ini. Sebab Ney bergerak banyak setiap masa, rasa seperti dia menari di dalam saya."

Foto: IG Nora Danish
Ruangan komen dibanjiri dengan tekaan netizen mengatakan Nora mungkin bakal menimang bayi perempuan.

Walau bagaimanapun, aktres ini belum mendedahkan jantina anaknya lagi.

Foto: IG Nora Danish
Semoga semuanya dipermudahkan buat Nora Danish sekeluarga. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 158
Komen

Previous : Lufya Dikecam, Masih Berpantang Dah Keluar Jalan-Jalan

Next       : Fathia Latiff Nak Tenung Muka Remy Ishak Sampai Tertidur

Komen Terbaru

Quote gigi 14-12-2017 03:12 PM
INGAT TUKANG URUT VIETNAM TADI

Lain-lain Komen

Quote melinda_kerr 28-11-2017 03:40 PM
mcm baby boy.. Nora ni antara artis yg cantik bergaya waktu pregnancy
Quote skymania 28-11-2017 03:46 PM
1st ngandung..laki hamjadah.. kene cerai siap..

yg seken.. lain.. laki sentiasa ada.. opkos rasa berbeza sungguh..
Quote samasam90 28-11-2017 03:47 PM
omg.. he's moving.. does he dance? dubs dubs dubs dubs
Quote Lavender_Violet 28-11-2017 03:48 PM
Rimasnya aku tengok ppuan2 preggy pakai baju ketat melekap ni
Tapi mmg trend gini hari lah preggy pakai baju ketat2, tak kira retis atau tak
Gone were those days bila mak kita pesan kat kita pakai baju longgar2 masa peknen
Quote barfi 28-11-2017 03:49 PM
Edited by barfi at 28-11-2017 03:51 PM

Never liked nora. But syukur preggy kali ni dia dimanjakan suami. But pls kurangkanlah baju2 ketat tu kot ya pun nak tunjuk baby bump..
Quote mixed 28-11-2017 03:50 PM
skymania replied at 28-11-2017 03:46 PM
1st ngandung..laki hamjadah.. kene cerai siap..

yg seken.. lain.. laki sentiasa ada.. opkos ras ...

aku suka tgk baju preggy sheol lawa2
walu ada yg ketat

kali ni di manja kan betul dik laki
dulo x merasa la kan kesian qal

Quote mommymonster82 28-11-2017 03:52 PM
Lawanya...

Quote mieymiey 28-11-2017 03:53 PM
Naik tang perut jer kot. Tengok badan takder la kembang.
Tapi taktau la kalau tengok depan-depan kan?
Kot la kembang tu tak nampak dalam gambar.
Quote xdielzx 28-11-2017 03:55 PM
Byk gak naik tu 10kg.. baru 5-6 bulan kan?
Quote dubuk 28-11-2017 03:57 PM
dubuk bagi lima bintang
Quote luvemedaa 28-11-2017 04:01 PM
10kg belum sampai due date kira byk lah naik tuh. Tp nampak sweet je dorg ni laki bini ni. Ckp lembut je nora kat nedim dlm ig story
Quote royaldanish 28-11-2017 04:07 PM
siang melaram bagai... malam kena urut kaki shomiiii

kesian pulak aku tgk nora
Quote shailyvelera 28-11-2017 04:10 PM
royaldanish replied at 28-11-2017 04:07 PM
siang melaram bagai... malam kena urut kaki shomiiii

kesian pulak aku tgk nora

ye ke uols??...ciann nora.....
Quote beloomberk 28-11-2017 04:12 PM
kemain nickname baby nama ney ney..

now watch me whip,now watch me ney ney..
now watch me whip whip, watch me ney ney
Quote BuBuComey 28-11-2017 04:12 PM
Mmg ler beza, dulu peknen sorg2.
Quote BuBuComey 28-11-2017 04:14 PM
royaldanish replied at 28-11-2017 04:07 PM
siang melaram bagai... malam kena urut kaki shomiiii

kesian pulak aku tgk nora

Abih tu takkan nak panggil chuols urut laki sheols? Kihkihkih
Quote royaldanish 28-11-2017 04:20 PM
shailyvelera replied at 28-11-2017 08:10 AM
ye ke uols??...ciann nora.....

boned selalu update ig story dia nora urut kaki... gout kannn
Quote ejans 28-11-2017 04:23 PM
Urut kaki laki pon dosa kee.. Bergandaa pahala taaww. Aku slalu urut kaki laki aku. Pastu dia urut kita balik lahh.. Kah3
Quote royaldanish 28-11-2017 04:25 PM
BuBuComey replied at 28-11-2017 08:14 AM
Abih tu takkan nak panggil chuols urut laki sheols? Kihkihkih

iols kesian kat sheols laaaa chouls cer tengok ni.... pasrah sajork.. selalu pulak tu.

Lihat semua komen(158)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060686s Gzip On
To Top