Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Selalu Bergambar Bersama, Laudya Cynthia Bella Dan Erra Fazira Jadi Bualan

28-11-2017 11:13 AM|jiwarasa | Dilihat: 9624| Komen: 146

Kalau perasan, kebelakangan ini Laudya Cynthia Bella kerap memuat naik gambarnya dengan Erra Fazira.

Kedua-duanya memang nampak mesra sekali, terutama bila sama-sama melayan karenah puteri kesayangan, Engku Aleesya.

Hubungan baik yang terjalin ini sekaligus menjadi bualan netizen dan macam biasa pasti ada pihak yang sering bermulut jahat.

Foto: IG Laudya Cynthia Bella 
Ada yang mengatakan mereka tidak selesa melihat hubungan rapat Bella bersam ErraAda juga yang berani kata Bella seperti tidak sensitif kerana sering berkongsi gambar dengan Engku Aleesya tanpa memikirkan perasaan Erra.

Namun ramai yang memuji-muji dengan menggelar mereka sebagai "The Next Abby Abadi and Norman Hakim."

Foto: IG Laudya Cynthia Bella 
Mengulas mengenainya, Bella berkata yang hubungannya dengan Erra adalah seperti adik dan kakak.

“Hubungan kami bagai adik dan kakak. Lagipun, Erra adalah emak Aleesya dan dia juga memanggil saya Bunda.

“Alhamdulillah, saya bersyukur kerana saya punya teman untuk saling berkongsi cerita mengenai apa saja. Itu yang membuat kami semakin rapat,” katanya kepada Sinar Harian.

Foto: IG Laudya Cynthia Bella 
Kami doakan agar ukhuwah yang terjalin antara mereka kekal selamanya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 146
Komen

Previous : Sekali Lafaz, Fazura Sah Jadi Milik Fattah Amin

Next       : Lufya Dikecam, Masih Berpantang Dah Keluar Jalan-Jalan

Komen Terbaru

Quote selamair 5-12-2017 09:57 AM
Erra puji Bella..
Sudirman Mohd Tahir
sudirman@hmetro.com.my



Erra yang menggelar Bella sebagai bunda manis, berkongsi gambar kegembiraan mereka di Facebooknya pada hari Swimming Gala 2017 anaknya, Engku Aleesya, 8, baru-baru ini.
Katanya, Bella juga ibu Aleesya sekarang lebih baik jika mereka saling menjaga silaturahim.
“Saya juga meletakkan diri di tempatnya apabila berhijrah ke Malaysia, tentu ingin diterima baik orang sekeliling. Begitu juga dia mengharapkan semua orang menerima dirinya,” katanya.
“Saya mahu Aleesya hidup dalam keadaan harmoni dan penuh kasih sayang. Saya ada cara sendiri untuk menangani sesuatu perkara dan tidak perlu samakan dengan orang lain.
Kata Erra, sejak kali pertama berjumpa Bella dia yakin pelakon filem Syurga Yang Tak Dirindukan itu mampu menjaga dan menjadi ibu yang baik untuk Aleesya.
“Alhamdulillah setakat ini semuanya baik saja. Pada awalnya timbul juga kerisauan takut Bella tidak selesa.
“Saya mendoakan mereka hidup rukun dan damai bersama hingga ke jannah,” katanya.
Terdahulu, Emran berkahwin dengan Erra pada 25 Oktober 2007 dan bercerai 18 Februari 2014.




  Artikel ini disiarkan pada : Isnin, 4 Disember 2017 @ 11:39 AM

Lain-lain Komen

Quote Cece1234 27-11-2017 05:56 PM
Kalo bace org indon komen gmbr ni kat ig mmg batu api sungguh..jgn baik sgt konon nnti erra rampas balik..
Quote estrelle 27-11-2017 05:58 PM
Cece1234 replied at 27-11-2017 05:56 PM
Kalo bace org indon komen gmbr ni kat ig mmg batu api sungguh..jgn baik sgt konon nnti erra rampas b ...

Geng2 trisna lettew
Quote ZeerZareeta 27-11-2017 05:59 PM
I believe Erra's situation is she respect EE's wife as her friend's wife. Mcm kita kalau kawan2 kita dok pegang2 tangan laki ke bini ke time ambik gambo, kesah pun tidak kan. So mcm tu lah dia rasa sekarang, meaning dia mmg dah 'tak de' rasa kat EE dah tu.
Quote lazim 27-11-2017 06:00 PM
Cece1234 replied at 27-11-2017 05:56 PM
Kalo bace org indon komen gmbr ni kat ig mmg batu api sungguh..jgn baik sgt konon nnti erra rampas b ...

Bodohnya drg.. klu erra nk dh lm dia,sudi rujuk dlu..
Quote nurul_akmar 27-11-2017 06:03 PM
Erra ni aku rs mcm hati dia baik sesgt. X berdengki, x buka aib org.. cantik
Quote mrsLucky 27-11-2017 06:05 PM
cam tak sesuai di samakan dengan Abby...Husband abby curang dengan memey dari Abby sarat mengandung dan bersalin..husband tak balik rumah main pondok2 di ofis dengan memey sampai kena tangkap kalwat...sementara bini EE pula berkawan dan kawin dengan EE selepas lama Erra dan EE bercerai.. so takde apa yang buat dua wanita tu nak bermusuh pon..
Quote VuJiE 27-11-2017 06:08 PM
erra ni dengan semua ex dia pun dia okay..
Quote CiliPadiSedap 27-11-2017 06:29 PM
mrsLucky replied at 27-11-2017 06:05 PM
cam tak sesuai di samakan dengan Abby...Husband abby curang dengan memey dari Abby sarat mengandung  ...

alhamdulillah norman memey dah berubah. masa tu kecoh betul kan sampai melodi horlicks nescafe akak minum
Quote wookiehoney 27-11-2017 06:32 PM
Real move on? Hello erra lama dah move on. Kalau x, xkan ee mcm nk rujuk dlu dia xmau.
Ni bukan kes tgh hangat cinta then ee curang.

Lain yach ngn abby
Quote doubleA 27-11-2017 06:39 PM
Tajuk kurang tepat, situasi erra dgn bakyah lain la. I like personaliti erra, macam cool je
Quote noell 27-11-2017 06:47 PM
mamat nih keja hapa?
Quote rahiqa 27-11-2017 06:50 PM
Mmg baik la hati erra ni. Dah lama EE nak dia balik tp dia yang tak nak kan. Last skali EE move on, dia yang tumoang happy
Quote rahiqa 27-11-2017 06:50 PM
doubleA replied at 27-11-2017 06:39 PM
Tajuk kurang tepat, situasi erra dgn bakyah lain la. I like personaliti erra, macam cool je

Setuju sangat
Quote alexandria_iz 27-11-2017 06:56 PM
Different situation.

Erra & EE dah bercerai.

Abby & Norman still husband & wife time tu.

But apa2pun, alhamdulillah to all parties.

Harap2 pas nie ND & Ned & BK & husband pun bole berbaik2 balik.

Musuh lama2 pun buat apa. Masing2 dah bahagia ngan kluarga baru masing2. Alhamdulillah. Ada plak anak yg berkongsi ibu & bapa yg sama. So why the hatred / anomisity?
Quote umbut 27-11-2017 07:22 PM
Apa yg kuatnya.. erra memang x nak emran kan.. dulu emran dah pujuk utk rujuk pun dia x nak.. dia berbaik demi aleesya... buat apa nak sedih bagai..
Quote sukacactus 27-11-2017 07:30 PM
EE bukan dicaras pompuan lain
EE tu umpama aku dah puas pakai, ko nak ambik, ambik la kata EF
Quote Peliktapibusuk 27-11-2017 07:33 PM
alexandria_iz replied at 27-11-2017 06:56 PM
Different situation.

Erra & EE dah bercerai.

Xlupa juga dgn pasah & rizal
Quote mesmerize 27-11-2017 07:35 PM
dah berkurun sheols move on dek

rasanya masa masih jadi isteri EE lagi sheols dah move on

masa baru2 cerai EE sibuk post kat IG, siap pakaikan Aleesya baju ada label #prayformama&ayah tak silap.. sebab nak rujuk balik EF.. tapi dipandang sepi je oleh EF
Quote Nenasketum 27-11-2017 07:37 PM
Hahahaha. Kelakar komen yindons. Yang aku tau kes banyak depan mata laki mlayu kawen yindons banyak kena tinggal lepas harta kena kebas atau dapat yang lebih baik.

Lihat semua komen(146)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057342s Gzip On
To Top