Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Nov
24

Jualan Hebat Black Friday Dan Cyber Monday! Jangan Ketinggalan!

24-11-2017 05:48 PM | Dilihat: 1641| Komen: 4




Bagi kebanyakan orang yang tidak mengetahui jualan Cyber Monday dan Black Friday, mereka akan tertanya-tanya apakah jualan ini sebenarnya. 

Cyber Monday pada dasarnya adalah jualan tahunan yang berlaku pada hari Isnin pertama selepas Perayaan Thanksgiving di Amerika Syarikat. Ia adalah jualan susulan selepas Black Friday, jualan hebat yang biasanya berlaku pada hari Jumaat pertama selepas Perayaan Thanksgiving. Black Friday & Cyber Monday adalah salah satu daripada jualan terbesar di dunia, dengan pelbagai jenis produk yang dijual untuk harga dan tawaran yang sangat mengujakan. 

Sekarang adalah masa yang ditunggu-tunggu selepas setahun lamanya untuk jualan Black Friday 2017 dan Cyber Monday 2017! 

Lazada Malaysia juga sudah bersedia bagi memastikan rakyat Malaysia tidak terlepas jualan hebat ini. Jika anda telah lama menunggu untuk mendapatkan barang-barang yang anda hajatkan selama ini, kini adalah masa yang paling sesuai untuk mendapatkannya! 

Untuk kemudahan anda, pada halaman ini, anda boleh menemui pelbagai produk yang ditawarkan dibawah satu bumbung. Beg bagasi, kad memori, kamera, aksesori kamera, alat memasak dan banyak lagi produk lain yang sedang menanti untuk anda membuat pilihan!
 
Tiada masa untuk duduk berbelanja di hadapan desktop atau komputer riba? Jangan risau, hanya muat turun aplikasi mudah alih Lazada Malaysia yang terkini! Sekarang, anda boleh melakukan transaksi beli-belah tidak kira di mana-mana sahaja!



Rasai Pengalaman Hebat Jualan Dalam Talian Black Friday dan Cyber Monday! 

Sekiranya anda tidak mahu terlepas tawaran dan jualan hebat Black Friday & Cyber Monday, anda haruslah berbelanja melalui aplikasi kami! Sekarang, anda boleh membeli-belah untuk barangan dan produk kegemaran anda walaupun ketika sedang menghadapi kesesakan lalu lintas pada harga dan tawaran yang tidak mungkin dilepaskan! Sepanjang jualan berlangsung juga, terdapat banyak kadar diskaun dan kod diskaun menarik yang akan ditawarkan! Jadi, apa lagi yang anda tunggu? Sertai dan berbelanja dengan Lazada Malaysia dari 24 hingga 27 November 2017!


Kenapa Anda Perlu Berbelanjan Semasa Jualan Cyber Monday and Black Friday?

- Jualan hebat dengan tawaran menarik sehingga 80% dengan penghantaran percuma di seluruh Malaysia, termasuk 0% kadar ansuran dan tawaran Beli 1 Percuma 1!

- Anda boleh membeli produk dan barangan dari pelbagai kategori dengan mudah melalui desktop / komputer riba anda atau aplikasi mudah alih anda.

- Terdapat pelbagai produk dan barangan yang dijual pada harga hebat.



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 4
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote encikWawad 26-11-2017 01:32 PM
Agak berpuas hati sebab banyak barang yang dalam wishlist i dapat beli dengan diskaun sehinnga rm500 beza dgn harga asal - so krismas ni kena duduk diam2 offline dan bawak diri keluar dari KL - maybe kenanpergi perlis kot - supaya tak terpengaruh dgn sales

Lain-lain Komen

Quote Jorja 25-11-2017 08:47 AM
Last year excitednya shopping habis beribu2 pasal benda ni lah.. tahun ni dah insaf nak menabung
Quote Konahhh 25-11-2017 06:39 PM
Jualan penghabisan...DUIT! Hehe konah pernah baca actually both days ni are created to boost sales. So hati-hati berbelanja (to konah) & chuols semuaaaa
Quote Artemesiaa 26-11-2017 10:01 AM
Benda ni dah lama berlangsung diluar negara kat Malaysia ke baru ramai nak mula kenal dengan budaya dan benda2 sebegini.  Yang penting hati2 ketika berbelanja dan belanja ikut poket sendiri.
Quote encikWawad 26-11-2017 01:32 PM
Agak berpuas hati sebab banyak barang yang dalam wishlist i dapat beli dengan diskaun sehinnga rm500 beza dgn harga asal - so krismas ni kena duduk diam2 offline dan bawak diri keluar dari KL - maybe kenanpergi perlis kot - supaya tak terpengaruh dgn sales

Lihat semua komen(4)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043935s Gzip On
To Top