Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Terlondeh Sangat, Nak Tayang Siapa Lurah Tu?" -Pembaca Berita TV Seksi Dikutuk

23-11-2017 05:36 PM |Dilihat:7890| Komen: 35
Sampai nampak lurah dada katanya! Pembaca berita sebuah stesen televisyen ini menjadi bualan ramai gara-gara penampilannya yang didakwa terlampau seksi.

Status yang dimuat naik oleh seorang pengguna Facebook, Ekyn Rosy menyatakan ketidakpuasan hatinya melihat baju yang dipakai pembaca wanita tersebut.

Menurutnya lagi, pakaian tersebut amatlah tidak bersesuaian dan memohon agar pihak yang bertanggungjawab mengambil tindakan segera.

Difahamkan, ini bukan kali pertama pembaca berita berkenaan berpakaian sebegitu, bahkan sudah banyak kali dia mengenakan baju yang kurang sopan.


Foto: FB Ekyn Rosny
Ramai netizen yang bersetuju dengan apa yang diluahkan, dan ramai mengatakan payudaranya kelihatan amat terdedah.

Tidak dapat dipastikan mengapa perkara ini boleh terjadi dan setakat ini masih belum ada penjelasan lagi dari mana-mana pihak.

Sengaja mahu mencari perhatian mungkin? Apa pula pendapat anda? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 35
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote vanillaninja 28-11-2017 10:04 AM
Oh Anita Woo ke. Sheols mixed kan. Chinese-Malay.

Lain-lain Komen

Quote SerenaBlair 23-11-2017 05:46 PM
Die nak belanja bukan selalu
Quote Andyscenes 23-11-2017 05:48 PM
Gugur iman la tuuu
Quote Begbiru 23-11-2017 06:43 PM
Agaknya nak bg org tgk tv tu buka mata tgk berita kot, yerlah sbb berita tgh mlm kan?
Quote nisako 23-11-2017 06:53 PM
seksintul.....,,
Quote Jorja 23-11-2017 06:56 PM
Nak famous lettew.. nak jadi 'hot asian news reader'
Quote PEPPERMAN 23-11-2017 07:05 PM
Sekali sekala pembaca berita nk tunjuk,
takkan lah yg ada title Datin saja layak menjamu dada nya kepada khalayak
Quote Bangku 23-11-2017 07:23 PM
Elok la tu..buat modal jantan2 konek menegang..
Quote Joannalee 23-11-2017 08:28 PM
Mane tau dipinang anak raja
Quote mirae7729 23-11-2017 09:39 PM
ingatkan iols je yg perasan mlm tu
Quote munchkin 23-11-2017 10:03 PM
Siapa ni.
Quote batmana 23-11-2017 11:03 PM
kalau kamu rajin tgk berita tv thailand,
dorg sensor abis lurah dendam ni
blurkn bagai

punyala sopan negara jiran
Quote eizarz 24-11-2017 01:16 AM
apasal ko censored lahana....{:yameteh
Quote pokaibanktokyo 24-11-2017 05:31 AM
Tetek kecik kalau dedah semua pun aku tak berapa nak stim
Quote orgsepang 24-11-2017 07:06 AM
Memang kurang sopan tapi kalau itu pun boleh buat lelaki naik nafsu agak berlebih2
Quote mieymiey 24-11-2017 08:04 AM
Lepasni ramai-ramai la pakat tengok berita tengah malam
Quote WiduriiManja 24-11-2017 08:49 AM
Biasanya org kalau buka2 ni sbb muka dia tak lawa..jd orang x tgk muka dia, dok focus kat terbukak tu je la
Quote makton 24-11-2017 08:53 AM
strategi nak tarik org utk tgk berita la tuuuu

sbb skrg ni manusia suka amik berita dr wasap group je.
Quote tri-max 24-11-2017 08:56 AM
senang skit lepas abis baca berita terus gi clubbing...

Quote simatakucing 24-11-2017 09:00 AM
Siapakah namanya??

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064232s Gzip On
To Top