Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Didie Alias Menangis Bakal Bergelar Nenek

23-11-2017 03:32 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 3597| Komen: 30

Pelakon dan pengacara Didie Alias mendedahkan dia berasa sebak sehingga mengalirkan air mata apabila diberitahu bakal bergelar seorang nenek.

Didie, 43 mengakui teruja dengan perkara itu bila anak sulungnya, Nur Dhaniyah Mohd Ridzuan dikhabarkan kini sedang hamil lima bulan. 

"Pada hari dia memberitahu berita itu saya dalam keadaan letih dan dia memberikan saya botol susu sebagai isyarat untuk memaklumkan dia sedang hamil.

"Awalnya memang saya tidak faham dengan maksud botol itu tetapi selepas beberapa ketika barulah saya dapat tangkap maksudnya dan terus menangis.


"Memang teruja sangat hendak dapat cucu pertama dan pada masa sama tidak menyangka anak saya sedang hamil," katanya kepada Mstar Online. 

Dalam pada itu, Didie berkata dia berasa bersyukur kerana akan mendapat cucu ketika usianya kini dan masih sihat untuk bermain dengan cucunya itu. 

Tahniah diucapkan buat mereka sekeluarga dan moga kehamilan ini dipermudahkan perjalanannya. - CARI 

Foto Carian internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 30
Komen

Previous : PM Turut Doakan Zizan Cepat Sembuh...

Next       : Akhirnya Fattah Amin Yang Berjaya Leburkan Tembok Kedegilan Fazura...

Komen Terbaru

Quote Sonneblume 24-11-2017 01:37 AM
Lambatnya bgtau mak..5 bulan

Lain-lain Komen

Quote onexox97 23-11-2017 03:39 PM
mudanya didi 43 tahun umurnya
Quote jlo 23-11-2017 03:40 PM
nenek vogue
Quote umbut 23-11-2017 03:55 PM
Didie waktu muda cun.. mcm mix mat salleh
Quote manehnya 23-11-2017 03:57 PM
tahniah nek didi n atok botak
Quote mieymiey 23-11-2017 03:57 PM
Didie ni 43 tahun? Awat nampak tua daripada usia sebenar?
Quote arffa 23-11-2017 04:00 PM
umurnya terhenti setakat 43, same goes to che ta.
Quote halimunah 23-11-2017 04:12 PM
kenapa dia sorang je muka mix ye
tengok adik beradik lain pure melayu jah
Quote UsuFie 23-11-2017 04:14 PM
Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.


Fadzilah Mohd @ Ali (lahir 11 Januari 1972)[Nota 1] atau lebih dikenali sebagai Didie Alias merupakan seorang pelawak dan pelakon wanita Malaysia.[2] Beliau mula menceburkan diri dalam bidang lakonan sejak 1988. Antara filem terawal lakonannya adalah filem aksi Boss dan Kanta Serigala sebelum aktif di layar kaca.
Quote shania88 23-11-2017 04:15 PM
onexox97 replied at 23-11-2017 03:39 PM
mudanya didi 43 tahun umurnya

biar betul umur dia 43
lebih muda dari rozita che wan
Quote DeeHanania 23-11-2017 04:28 PM
Tahniah buat Kaka DD&Abam King Ridzuan bakalan mnimang cucu pertama
Quote miemiecha 23-11-2017 04:48 PM
meanwhile cikta bulu mata 5 6 tengkat still x berubah usia 44 dari 5 tahun lepas,.. jam/date kat umah dia x bergerak
Quote SuRiaGreeNz 23-11-2017 04:55 PM
UsuFie replied at 23-11-2017 04:14 PM
Daripada Wikipedia, ensiklopedia bebas.

45 LA kan?
Quote jerukkedondong 23-11-2017 05:00 PM
Didie ni kahwin seawal usia 19 dgn King Botak tu...salute dia gigih jaga anak2 lepas divorce dgn King..
Rezeki dia..
Dlm usia masih muda..masih sihat..masih gila2 dpt geletek2 cucu...
Didie pls la tembam kn sikit muka tu..
Xde la nmpk tua naw...hee
Quote UsuFie 23-11-2017 05:01 PM


kalau ikut wiki tu 45 lah acik didie alias ni,

manakala cheta pula lahir as per info dr wiki  Rozita Abu Bakar (atau lebih dikenali sebagai Rozita Che Wan dan Che Ta; lahir 9 Mac 1973)


Quote huehue 23-11-2017 05:07 PM
Anak DD ni pun kahwin awal kan uolls? Nampak anak anak dia macam terjaga despite sheolls bercerai berai dulu, dengan sheolls punya perangai kat tv lagi yg nampak tak semenggah mana.
Quote aleesyasofia 23-11-2017 05:19 PM
congrats buat acik didie.. dh nk dpt cucu..
Quote SerenaBlair 23-11-2017 05:31 PM
Laaa muda lagi tp awat muka dia lagi tua dari umur
Quote MsKathryn 23-11-2017 05:37 PM
Nenek muda yg vouge..
Quote pichee 23-11-2017 05:45 PM
I dgr dr site riduan hashim..berbeza citenye..tp ape2 pn..mmg anak2 die terjaga elok

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059927s Gzip On
To Top