Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Dituduh Overshadow Izara Aishah, Ini Jawapan Farah Nabilah

23-11-2017 12:59 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 5637| Komen: 58

Dicemuh dan dikecam kerana dilihat berlebih-lebih ketika menjadi pengapit pengantin Izara Aishah minggu lalu, pelakon Farah Nabilah berkata itu bukan niatnya. 

Malah Farah,25 berkata pakaian yang digayakan itu adalah permintaan pengantin sendiri selain Datuk Rizalman Ibrahim. 

"Datuk Rizalman meminta agar saya selaku pengapitnya memakai dres berwarna putih dan saya mendapatkan khidmat pereka fesyen Rizman Ruzaini untuk menyiapkan busana untuk majlis itu.

"Mungkin perincian pada dres itu nampak sedikit sarat walaupun saya cuma pengapit pengantin.

"Tambah pula Izara pun meminta saya untuk memakai dres berwarna putih, jadi saya turutkan sahaja permintaan pengantin.


"Bukan saya seorang yang pakai putih, pengapit pengantin lelaki pun pakai warna yang sama untuk kelihatan cantik ketika bergambar.

"Jadi, tiada istilah overshadow pengantin pun sebab saya rasa sangat terharu untuk berada di samping kawan baik saya ketika hari bahagianya," katanya. 

Sebelum ini pelbagai kecaman diberikan kepada Farah kerana dikatakan melebih-lebih dan tidak kena dengan majlis. - CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 58
Komen

Previous : Penyanyi VE, Damian Mikael Kecam Nyanyian Rap Aiman Tino...

Next       : PM Turut Doakan Zizan Cepat Sembuh...

Komen Terbaru

Quote mandak20 26-11-2017 01:52 PM
Fawa nampak biasa jer sebenarnya.. cuma baju izara jer yg tak lawa... tp banyak lg shade warna putih yg tak terlalu off white pengapit blh pakai.. Lebih appropriate..

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 23-11-2017 01:04 PM
Gambar kat bawah tu apasal Izara nampak tua? Dah macam mak pengantin.
Quote Burong_Hantuk 23-11-2017 01:05 PM
dua dua jelita.
Quote huehue 23-11-2017 01:16 PM
Sheolls nampak over sebab baju izara tu yang tak berapa nak letopz di mata netizen. Udah berserkup kejung besar gitu, memang nampak putih jelah meanwhile si fawaa ni nampak juga rambut jadi takdelah putih je.

Sekian komen dari orang bukan dalam industri
Quote samasam90 23-11-2017 01:20 PM
sebenarnya, mak hayam rizalman yg overshadow ecah
Quote Ilhanraline 23-11-2017 01:26 PM
sian fawaa tak pasal kena kecam. bertabahlaaaah. but u mmg cantik that night!
Quote apedehal 23-11-2017 01:29 PM
xfaham smpai skang..apa yg overshadownya...biasa ja baju fawa tu n fawa tu muka biasa2 jah pun, n dah tentu2 la kerudung kejung tu yg overshadow izara sbenarnya...kosser
Quote Piramida 23-11-2017 01:31 PM
Tak melebih2 pun or over shadow.. tp dah orangnya cantik menarik.. maka nampak cantiklah juga.
Quote ZeerZareeta 23-11-2017 01:34 PM
ada je netizen jenis tak cerdik komen tak tentu hala ni.
org..kalau dah cantik, pakai apa pun cantik je la. no such thing as overshadow pengantin pun. pengantin tu sendiri pun memang dah cantik jelita, dan dia sendiri yg pilih pengapit dia, apa lah yg nak dikecoh2kan. sebok betul.
Quote santubung 23-11-2017 01:35 PM
huehue replied at 23-11-2017 01:16 PM
Sheolls nampak over sebab baju izara tu yang tak berapa nak letopz di mata netizen. Udah berserkup k ...

patutnya fawa tu yg berserkup kejung .. baru x overshadow pengantin di mata netizen

dah pengantin lak berserkup kejung ala2 nenek kebayan, marah la fans izara
Quote umbut 23-11-2017 01:35 PM
Si kila tonggek tu xda yg ajak kahwin ke..
Quote GigaMom 23-11-2017 01:40 PM
Overshadow kee. Iols rasa baju fawa dh biasa sgt cam dress g dinner. Cuma kaler je putih. Cer tukar g merah or hitam.  Btw x kenal siapa fawa. Iols love izara jeee
Quote IsobelMelody 23-11-2017 01:41 PM
X overshadow pun Fawa... Fawa cantik sgt mlm tu. Terkejut sgt meol...Mati2 meols ingatkan Kilafairy yg jadi pengapit..
Quote delia3003 23-11-2017 01:59 PM
Edited by delia3003 at 23-11-2017 02:00 PM

Bukan Fawa yang overshadow pengantin tapi kerudung keras kejung panjang meleret tu

Baju Fawa tu tengok simple je. Nak buat macam mana, dah orang pun cantik, ayu dan manis, sejuk mata memandang
Quote huehue 23-11-2017 02:29 PM
delia3003 replied at 23-11-2017 01:59 PM
Bukan Fawa yang overshadow pengantin tapi kerudung keras kejung panjang meleret tu

Baju Fawa tu ...

Literally overshadow sampai izara nampak kelam macam duduk bawah awning
Quote de_ikea 23-11-2017 02:30 PM
Iols sll nmpk fawaa manis juga. Tp mlm nikahnya izara tu, sheols memang naik seri.
Ni pndangan mata marhaen iols jahh.
Quote cempakaa 23-11-2017 02:31 PM
susah juga bila orang cantik pakai apa pun cantiik ni haha
Quote she 23-11-2017 02:42 PM
Kerudung Izara tu mcm org berkabung mati somi

Ofkos Fawa terserlah dgn senyum maneh gituh
Quote shalalat 23-11-2017 03:24 PM
santubung replied at 23-11-2017 01:35 PM
patutnya fawa tu yg berserkup kejung .. baru x overshadow pengantin di mata netizen

dah pengant ...

exactly. case close!
Quote ixora08 23-11-2017 04:36 PM
baju fawa ingatkan aku pd baju fazura masa abp. designer pun sama kan..

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060764s Gzip On
To Top