Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Zizan Razak Rebah Ketika Shooting Polis Evo 2

21-11-2017 05:32 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 2974| Komen: 23

Pelakon Zizan Razak yang bikin gempar para peminatnya bila didapati mengalami kecederaan dan dalam keadaan rebah ketika menjalani penggambaran filem Polis Evo 2 pada Isnin.

Memetik Mstar Online, Zizan berkata dia mengalami keletihan dan sikap terlalu kuat kerja telah menyebabkan dia mengalami kecederaan. 

"Alhamdulillah kecederaan yang saya alami tidak serius hanya ringan sahaja dan ia berlaku pun kerana salah sendiri yang terlalu kuat bekerja dan letih.

"Komitmen saya terhadap Polis Evo 2 memang tinggi kerana saya sedar jangkaan dan harapan peminat juga sama sehingga terlupa tentang kesihatan diri sendiri.

"Jangan bimbang saya okay dan produksi pun minta saya berehat sahaja hari ini sebelum sambung kembali penggambaran," katanya. 

Katanya lagi, dia mula berasa tidak sihat beberapa hari lalu sebelum mengalami rasa pitam pada Isnin lepas. 


"Dalam fikiran saya satu sahaja iaitu ingin memberikan persembahan terbaik menerusi Polis Evo 2 dan memang tak fikir benda lain dah.

"Beberapa filem lakonan saya sebelum ini mendapat sambutan baik daripada penonton dan rasa tanggungjawab untuk beri lebih baik itu juga tinggi.

"Tetapi semalam adalah kemuncak apabila tiba-tiba rasa pitam sebelum jatuh. Nasib baik tiada apa yang serius dan hanya perlu berehat bagi mendapat kembali tenaga," katanya yang turut berharap tiada cetak rompak untuk filem itu nanti. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
4
Komen: 23
Komen

Previous : Kemboja Haramkan Tayangan Kingsman, 'Terasa' Ke?

Next       : Pinjamkan Hatiku Kutip RM1 Juta Dalam 4 Hari Meskipun 'Bocor' Di Internet

Komen Terbaru

Quote orca_paus 22-11-2017 02:29 PM
drama je lebih..hahaha

Lain-lain Komen

Quote noraidil_06 21-11-2017 05:45 PM
{:childlike{:childlike X sabar nk tgk. X kire la ape pn org kate psl zizan. I love polis evo
Quote samasam90 21-11-2017 05:51 PM
noraidil_06 replied at 21-11-2017 09:45 AM
{:childlike{:childlike X sabar nk tgk. X kire la ape pn org kate psl zizan. I love polis evo

haha  sama la.. kalau zizan berlakon cerita baru, sah2 tak tengok.. tapi polis evo ne best.. so boleh diabaikan kisah2 zizan..
Quote awoks 21-11-2017 05:52 PM
Iols tanak komen zizan.

Tp cube kt fokus kat komen herol azreen tu.annoying kan bace

Dia ni wat apa pun x kene
Quote RatuDunia94 21-11-2017 06:10 PM
awoks: Iols tanak komen zizan.Tp cube kt fokus kat komen herol azreen tu.annoying kan baceDia ni wat apa pun x kene


Apa yg heols komen?
Quote sheqim 21-11-2017 06:23 PM
awoks replied at 21-11-2017 05:52 PM
Iols tanak komen zizan.

Tp cube kt fokus kat komen herol azreen tu.annoying kan bace

Apa mksud dia tu? Herol tu berlakon cite ni jgk ke?

Btw, nape sendu sgt tred ni?hahaha
Quote de_ikea 21-11-2017 10:09 PM
Get well soon zizan.
Quote sofiazara 21-11-2017 10:10 PM
meols pun suka tgk semua filen zizan. satu family suka tgk.
Quote Nanaku88 21-11-2017 10:19 PM
HA tu mmg xmatured
Quote Orix 21-11-2017 10:27 PM
awoks: Iols tanak komen zizan.Tp cube kt fokus kat komen herol azreen tu.annoying kan baceDia ni wat apa pun x kene


Apa yg heols komen?
Quote Skuau 21-11-2017 11:37 PM
Aii...baru tembak ngn pistol pelasu...'polis' dh 'terpengsan'....{:laugh{:laugh{:laugh
Quote darkchoc 21-11-2017 11:54 PM
awoks replied at 21-11-2017 05:52 PM
Iols tanak komen zizan.

Tp cube kt fokus kat komen herol azreen tu.annoying kan bace

Gambar kecik tak nampak..
Quote stania83 21-11-2017 11:57 PM
Bongok nya HA lagi teruk dari bimbo camne HZ boleh settle down ngan mamat ni.
Quote sharlenetexas 22-11-2017 01:05 AM
nak tgk raline

Quote beta_is_better 22-11-2017 01:26 AM
Lawak Zizan ni Beta dah tak gelak. Shuk SYJ LAGI BEST
Quote Orix 22-11-2017 01:54 AM
stania83 replied at 21-11-2017 11:57 PM
Bongok nya HA lagi teruk dari bimbo camne HZ boleh settle down ngan mamat ni.

Sebab HA ni...... haihh tk smpai hati nk hencap... tkpela.. as long as deyols sefamily dan bujibu bahagia
Quote CtMaryam123 22-11-2017 05:48 AM
awoks replied at 21-11-2017 05:52 PM
Iols tanak komen zizan.

Tp cube kt fokus kat komen herol azreen tu.annoying kan bace

komen bodoh! semoga ZR sembuh dan x ada yg serius..
Quote merrissa 22-11-2017 09:01 AM
awoks replied at 21-11-2017 05:52 PM
Iols tanak komen zizan.

Tp cube kt fokus kat komen herol azreen tu.annoying kan bace

Silat sendeng tuh apa?
Quote kivio 22-11-2017 11:17 AM
Eh ingatkan dah meninggal
Quote MH3707 22-11-2017 12:05 PM
eh bukan dah tayang ke???

Lihat semua komen(23)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.040721s Gzip On
To Top