Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dulu Hodoh Kini Seperti Model Korea, Sampai Ibu Sendiri Tak Kenal

21-11-2017 04:08 PM |Dilihat:6536| Komen: 108
Seorang pekerja kilang telah mengejutkan ibunya sendiri dengan transformasi penuh selepas menjalani beberapa siri pembedahan plastik.

Noppajit Monlin, 22  sebelum ini sering mengasingkan diri daripada orang ramai kerana malu rahangnya senget.

Foto: coconuts.co
Menurut laporan portal Coconut Bangkok, Monlin dipilih dalam program 'Let Me In Thailand', sebuah rancangan TV popular untuk menjalani pembedahan rahang, dahi dan kelopak mata di Korea Selatan.

Dia diberikan suntikan botox kelenjar air liur, satu prosedur yang digunakan untuk memperbaiki lelehan yang berlebihan serta rawatan kulit untuk menghilangkan kecacatannya.

Hasilnya, dari seorang yang tidak menarik bertukar menjadi seperti seorang model Korea.

Foto: coconuts.co
Walaupun sudah kacak, Monlin masih setia dengan kekasihnya iaitu seorang wanita transgender yang ditemui di Facebook.

"Dia menjaga saya. Walaupun dia bukan seorang wanita sejati, tetapi dia sebenarnya hampir sama. Wanita ini adalah yang terbaik untuk saya," kata Monlin.

Foto: coconuts.co
"Walaupun saya mempunyai kehidupan baru sekarang, hati saya tetap sama," katanya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 108
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote yangsemb 17-12-2017 12:40 PM
Mmg dashyat laaa{:cryrun

Lain-lain Komen

Quote rospinki 21-11-2017 11:01 AM
wahhhh..interesting
Quote chazey 21-11-2017 11:02 AM
If pembedahan plastik mampo beri kualiti hidup yang lebih baik untuk umat manusia, why not?
Quote deltoid 21-11-2017 11:06 AM
Macam bapok je rupa
Quote saladin780 21-11-2017 11:08 AM
kekasih transgender dia tu nampak lagi hensem n manly dari dia
Quote makita 21-11-2017 11:13 AM
Eh tak pe ke muka tak sama mcm dlm pasport bila balik thailand tu? Lain la kalu renew pasport nnti amek gmbar muka baru.
Lgi satu tak ade nye org nak hina ejek2 sbb dagu senget sampai mkn sorg2. Nak2 umo da belia mcm ni.
Org nak ejek2 sbb ade makwe bapok tu logik jugak.
Quote ~boolean 21-11-2017 11:15 AM
yang paling sweet kekasih transgendernya yang boleh bertahan dengan dia 3 tahun walaupun muka pecah rumah sebegitu dengan air liur meleleh.

tak mudah nak cari orang sebaik transgender tu walaupun golongan begini sentiasa dihencap ummah holier than thou...
Quote chaotic_soul 21-11-2017 11:16 AM
cis aqua jugak dia pilih
Quote Artemesiaa 21-11-2017 11:18 AM
Makan hati ler orang2 yang megutuk masa muka dia buruk dulu
Quote vanillaninja 21-11-2017 11:19 AM
Bagus partner heols terima je Monlin ni seadanya dulu. Harus ramai jealous dengan heols sekarang ada bf handsome.
Quote honeybucuk 21-11-2017 11:41 AM
wonder nape artis malaysia ubah muka tak lawa macam artis korea..

Quote tosei 21-11-2017 12:03 PM
Sedihnya aku tgk makan sorang2
Quote manehnya 21-11-2017 12:06 PM
dah jd helok sikit muka pecah tu, still nk menguyit.. phuiii kotornya
Quote sarahmirza 21-11-2017 12:08 PM
Handsome wajah baru dia.
Quote Andyscenes 21-11-2017 12:09 PM
makita replied at 21-11-2017 11:13 AM
Eh tak pe ke muka tak sama mcm dlm pasport bila balik thailand tu? Lain la kalu renew pasport nnti a ...

Hahaa betul
Quote putehkundor 21-11-2017 12:12 PM
Ok lah khuens... Jaw dia senget.
Bila dah betulkan nampak besar transformasi dia.

Bab Paras Rupa ponen tu mak teh pilih untuk berdiam diri
Quote dinopower2 21-11-2017 12:12 PM
honeybucuk replied at 21-11-2017 11:41 AM
wonder nape artis malaysia ubah muka tak lawa macam artis korea..

kan... ujung2 jd mcm mak lampir... nenek kebayan.... dagu runcing
Quote Jajabeans 21-11-2017 12:14 PM
Npe bapok jugak yg ko pilih dikk
Quote grouper 21-11-2017 12:16 PM
Tiap2 ari mesti ada benang baru pasal geng kunyit...konon nampak sedih makan tepi longkang
Quote nw111 21-11-2017 12:32 PM
Hasil kerja korean plastic surgeons mmg menakjubkan...apasal la mek semah tu tak pegi dptkan khidmat diorg...kalau tgk muka mek semah skrg mcm hasil kerja surgeon cap ayam je..

Lihat semua komen(108)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095906s Gzip On
To Top