Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Giliran Nora Dapat Hadiah, Nedim Bagi iPhone X!

17-11-2017 04:02 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 9233| Komen: 137

Fuh, bertuah betul Nora Danish dapat hadiah iPhone X yang masih belum menembusi pasaran Malaysia daripada suaminya, Nedim Nazri.



Teruja betul Nora menerima hadiah itu dan dia berkongsi kegembiraannya menerusi Instagram Storiesnya.

"Yeay! Sayang suami saya," tulisnya.


Foto: IG Nora Danish

Foto: Media Hiburan/IG Nora Danish

Selain itu, sempat juga kami membuat tinjauan di Instagram pasangan itu. Mereka kelihatan sangat bahagia terutama sejak Nora hamil.



Foto: IG Nedim

Walaupun sedang sarat, Nora tetap kelihatan comel. Mesti ramai tak sabar menantikan kelahiran Baby Ney Ney ni, kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 137
Komen

Previous : Eh, Joy Berdoa Di Masjid Nabawi Tak Hadap Kiblat Ke Tu?

Next       : Fathia Datang Lambat 5 Jam, Keadaan Tak Terurus. Macam Mana Nak 'Live' Kat TV?

Komen Terbaru

Quote stadlearnt 6-12-2017 01:13 PM
okok.... nextttttttt!!!!

Lain-lain Komen

Quote kecepoh 17-11-2017 04:03 PM
iPX je? Orang lain dpt Rolls  Royce la
Quote MH3707 17-11-2017 04:04 PM
kata kaya,takkan iphone x je kot...atleast vertu
Quote hatikudus 17-11-2017 04:06 PM
Ohhhhhhhhhhhh ok...next!!!!
Quote harkktuih 17-11-2017 04:07 PM
kang dia bg yg mahal, korg cerca gakk tanya mana amik duit..lahai...
Quote mixed 17-11-2017 04:07 PM
suka hati laki dia nk bg apa
kang terlbh mahal  mula la ckp duit rakyat

Quote reenz013 17-11-2017 04:08 PM
kecepoh replied at 17-11-2017 04:03 PM
iPX je? Orang lain dpt Rolls  Royce la

jadila dr xde
Quote ratuiphone 17-11-2017 04:09 PM
kecepoh replied at 17-11-2017 04:03 PM
iPX je? Orang lain dpt Rolls  Royce la

mesti tak baca abis kan..rolls royce tu pinjam jer la..
Quote kecepoh 17-11-2017 04:12 PM
ratuiphone replied at 17-11-2017 04:09 PM
mesti tak baca abis kan..rolls royce tu pinjam jer la..

Random la, did not mention sesiapa pun yang dapat RR tu
Quote LDP 17-11-2017 04:13 PM
dpt jugak dr suami..korang hado?

ai x hado...
Quote Imel88 17-11-2017 04:13 PM
itu jer laki dia mampu beli khuenz ..alhamdullilah lah ..hidup sederhana itu bagus ...ukur baju di badan sendiri.  
Quote misslinkpk85 17-11-2017 04:14 PM
woww. untungla badan
Quote LadyQaiSarra 17-11-2017 04:15 PM
gambar bosned cium ND tu dah kenapa muka ND macam muka hakak dia..
Quote MH3707 17-11-2017 04:16 PM
kecepoh replied at 17-11-2017 08:12 AM
Random la, did not mention sesiapa pun yang dapat RR tu

alasan
Quote LDP 17-11-2017 04:18 PM
LadyQaiSarra replied at 17-11-2017 04:15 PM
gambar bosned cium ND tu dah kenapa muka ND macam muka hakak dia..

dah adik beradik..takkan nak mcm muka angelina jolie pulak
Quote MH3707 17-11-2017 04:18 PM
harkktuih replied at 17-11-2017 08:07 AM
kang dia bg yg mahal, korg cerca gakk tanya mana amik duit..lahai...

tul jugak kan...kang bagi yg lebih mahal,kata menghabiskan duit bapak pulak walaupun mmg jenis menghabiskan duit bapak!
Quote bukan_ustazah 17-11-2017 04:20 PM
bosan nyee couple overrated dgn anak pek menteri nii .. sejak ada kedai ni barulah nampak heols ni bekerja. choiii
Quote LDP 17-11-2017 04:38 PM
si ned tu x bekerja korang ckp choii..bekerja pon korang ckp choiii...aduhhh apa yg korang nk sebenarnya?
Quote Mleeen82 17-11-2017 04:45 PM
kecepoh replied at 17-11-2017 04:03 PM
iPX je? Orang lain dpt Rolls  Royce la

itu pinjam je...
Quote Imel88 17-11-2017 04:46 PM
LDP replied at 17-11-2017 04:38 PM
si ned tu x bekerja korang ckp choii..bekerja pon korang ckp choiii...aduhhh apa yg korang nk sebena ...




depa ingat senang nak rembat duit rakyat agaknyer...more fact plish !

Lihat semua komen(137)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067591s Gzip On
To Top