Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Terkantoi Simpan Kondom Dalam Poket Seluar, Suami Maut Ditikam Isteri

17-11-2017 02:31 PM |Dilihat:4375| Komen: 31
Gara-gara terjumpa kondom dalam poket seluar suaminya, seorang wanita Nittaya Saengdeuan, 22 dari Udon Thani, Thailand bertindak menikam suaminya. 

Mangsa, Amnuay Wensila yang berusia 62 tahun maut selepas didapati telah ditikam beberapa kali. 

Memetik laman Coconuts Bangkok, wanita itu percaya suaminya berlaku curang lalu mula bergaduh dengan mangsa.

Tidak dapat menahan kemarahannya dan rasa telah tertipu, wanita ini membunuh suaminya dengan cara menikam sebelum menyembunyikan mayat lelaki itu di dalam tangki septik di belakang rumah mereka. 

Foto Carian internet
Ketika siasatan dilakukan, wanita ini menafikan penglibatannya. Namun, akhirnya dia telah mengaku selepas siasatan selanjutnya dijalankan. 

Pihak polis kemudiannya mencari mayat lelaki itu di tangki septik selepas lokasi itu diberitahu oleh Saengdeuan. 

Selain pertuduhan membunuh, wanita ini dilaporkan mungkin dikenakan tuduhan menyembunyikan mayat. 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 31
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Pink_Purple 2-12-2017 08:56 AM
isteri atuk ni, pompuan tulen ke pondan,

Lain-lain Komen

Quote jazaa100 17-11-2017 02:34 PM
Kat thailand klu bunuh suka sorok mayat kat tangki najis....

Bdn kau mcm tu..laki takut la tu mek oiii...umor baru 22thn, kau kwin dgn atok apsal.....
Quote noraidil_06 17-11-2017 02:53 PM
jazaa100: Kat thailand klu bunuh suka sorok mayat kat tangki najis....Bdn kau mcm tu..laki takut la tu mek oiii...umor baru 22thn, kau kwin dgn atok apsal.....: ...

Yang sado tu the wife ke?  Mak ai
Quote samasam90 17-11-2017 03:04 PM
kondom tu untuk bini dia.. giler kau nak ada baka dari bini gilerr
Quote Modngengade1 17-11-2017 03:05 PM
jazaa100 replied at 17-11-2017 02:34 PM
Kat thailand klu bunuh suka sorok mayat kat tangki najis....

Bdn kau mcm tu..laki takut la tu mek ...

dgn badan gundu sebegitu cuma atok2 senja saje yg nak dekk....
Quote vanillaninja 17-11-2017 03:20 PM
Amboi beza umur sampai 40 tahun.
Quote jazaa100 17-11-2017 03:22 PM
noraidil_06 replied at 17-11-2017 02:53 PM
Yang sado tu the wife ke?  Mak ai

Kesian atok tu kannnn.....

Klu dia sepak sekali pun dah pengsan...buat pe lah sampai tikam tikam..
Quote ckenj 17-11-2017 03:57 PM
Sador hah bini dia..
Quote moocoww 17-11-2017 04:02 PM
Gara2 kondom..nyawa melayang
Quote puteribaya 17-11-2017 04:18 PM
atuk tu pun x memadan..dah senja2 simpan kondom..nak buat apa,,nak main tiup2 belon ngan cucu?
Quote batmana 17-11-2017 05:07 PM
camne klu kene anaiya

kwn aku dulu masa sekolah pn bawa kondom,

dh bersepah kotak kondom tepi jln, time tu manala tau kondom tu menatang apa

blum digunakan dlm kotak2

kwn tu tiup buat belon, time tu darjah 3
Quote baldi 17-11-2017 05:08 PM
jazaa100 replied at 17-11-2017 02:34 PM
Kat thailand klu bunuh suka sorok mayat kat tangki najis....

Bdn kau mcm tu..laki takut la tu mek ...

atok tu pandai jilat kut.........ye la tu.


Quote baldi 17-11-2017 05:11 PM
Modngengade1 replied at 17-11-2017 03:05 PM
dgn badan gundu sebegitu cuma atok2 senja saje yg nak dekk....

badan tak penting, yang penting..performance time romance kena power





Quote baldi 17-11-2017 05:12 PM
batmana replied at 17-11-2017 05:07 PM
camne klu kene anaiya

kwn aku dulu masa sekolah pn bawa kondom,

kau dgn kawan kau sama bongok

darjah 3 tak tahu tu condom




Quote mrizumi 17-11-2017 06:29 PM
Jauh beza umur tu..
Quote Jorja 17-11-2017 07:56 PM
Siapa lah tak sakit ati kalau tahu suami simpan kondom.. orang guna benda kondom ni utk satu tujuan aja la.. takda lain
Quote joy_ah 17-11-2017 08:58 PM
sakit hati ya, i jumpa kondom dalam drawer boyfriend. tapi tak lah segila si ponen sado ni.
masa tu mula2 kenal. tapi setahun kemudian i check balik, masih jumlah yg sama with same mfg number like the first time i saw it. tak sentuh pun.
ponen ni patut tunggu satu tahun dari tarikh yg dia jumpa.
Quote tunangku 17-11-2017 10:39 PM
joy_ah replied at 17-11-2017 08:58 PM
sakit hati ya, i jumpa kondom dalam drawer boyfriend. tapi tak lah segila si ponen sado ni.
masa tu ...

I jmp kondom dlm beg suami
Berkeping2.. mmg guna hehee
Mmg rasa nak.amik parang rasa nak tikam2 bunuh.. betulla tu
Quote Mary_jane 18-11-2017 12:40 AM
Dengan badan kekar macam tu, bergegar atuk nak lawan balik.
Quote prettyuglybabe 18-11-2017 01:18 AM
biasa pompuan jeles ni kaki caras.. tu pasal la takut benar laki dia ada pompuan lain..

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092979s Gzip On
To Top