Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Biar Betul Fattah, Fazura Nikah Senyap-senyap?

15-11-2017 10:05 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 55957| Komen: 2551

Eh, eh. Biar betul pasangan sensasi Fattah Amin dan Fazura sudah selamat dinikahkan?


Foto: IG Fattah & Fazura

Dengar cerita, ada khemah yang dihias seperti majlis perkahwinan di kediaman dipercayai milik nenek Fazura di Petaling Jaya, malam semalam.

Berdasarkan tinjauan wartawan Harian Metro, selain keluarga pihak lelaki dan perempuan, rakan baik dan pengurus juga hadir pada malam itu.


Foto: Harian Metro

Bagaimanapun, adik serta pembantu peribadi Fazura mengawal ketat laluan masuk ke kediaman itu serta menutup pintu pagar apabila menyedari akan kehadiran wartawan.

Ketat juga kawalan mereka. Sampai setiap kereta yang lalu akan ditahan terlebih dahulu sebelum dibenarkan masuk. Malah, jalan masuk ke kawasan perumahan terbabit juga dikawal ketat. Mungkin bagi mengelak kehadiran tetamu tak diundang ke majlis.

Tapi seriuslah mereka bernikah senyap-senyap?

“Kenduri kesyukuran kot? Saya tak boleh nak berikan sebarang jawapan dan komen lebih lanjut,” kata pembantu pereka fesyen Rizman Ruzaini.

Masing-masing takut komen lebih ni. Begitu juga dengan pengurus Fattah Amin, Sakirin Shak atau dikenali sebagai Acha. Dia enggan mengulas lanjut mengenai spekulasi pernikahan pasangan berkenaan.

"Nantikan saja sekiranya ada pengumuman dan kenyataan rasmi daripada pihak Fattah.

"Sejak semalam, saya menerima beratus panggilan telefon mengenai hal ini. Sekarang, kami sedang berkemas barang keperluan untuk mengerjakan umrah," katanya.


Menurut Harian Metro, Fattah dan Fazura dikhabarkan bakal bernikah di hotel di Makkah ketika mengerjakan umrah.

Kalau tengok dari jawapan diberi, macam ya je dah bernikah. Mesti peminat semua dah tak sabar nak tahu kebenarannya. Penat dah nak berteka-teki, kan? Apapun, kita tunggu kenyataan rasmi daripada mereka. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
5
Komen: 2551
Komen

Previous : "Ini Cara Aku Berseni, Salahkah?" - Luahan Kecewa Iqram Dinzly

Next       : "Saya Tak Berani Komen Pasal Mas Idayu" - Pak Ngah

Komen Terbaru

Quote BilaBellaPanaz 20-11-2017 12:14 PM
anony-mous replied at 15-11-2017 12:45 PM
Alahai acah2 good pulak ko ni. Aku xde pon bg link dia ke apa. As i said i tot u ols mmg pollow fa ...

tahniah la jadi kayu api neraka,...

hahahahha

Lain-lain Komen

Quote tashafizz 15-11-2017 12:19 AM
hmm rasanya begitu la
Quote Aduradura 15-11-2017 12:19 AM
Alhamdulillah kalau kawen kekeke
Quote blue^panther 15-11-2017 12:20 AM
Diva AA kot

Lenkali tt mohon tepek la gambar barang sebijik 2 buat bekalan hencapan porumer....
Quote kiah_mai_pulak 15-11-2017 12:20 AM
Fattzura kah?
Quote tashafizz 15-11-2017 12:20 AM
mlm ni ig geng2 diaorg semua senyap
Quote Loginlogoff 15-11-2017 12:21 AM
Gituuuhh je ke gosip nyahhhhh????
Tepek la brg satu dua gambo ke bukti ke
Quote ninyahnoks 15-11-2017 12:22 AM
kiah_mai_pulak replied at 15-11-2017 12:20 AM
Fattzura kah?

Ada yang komen begitu...tapi macam tak percaya. Biar betul
Quote malaysiaku123 15-11-2017 12:22 AM
Zeesyan pn sibuk congrats kt fattzura..kelakar la
Quote tashafizz 15-11-2017 12:23 AM
uolls search FB tengku khalidah tengku bidin..ntn jumpa la komen2 tu
Quote Aduradura 15-11-2017 12:24 AM
Tokpit, tengok ni , ada orang guna status tokpit .....
Quote ninyahnoks 15-11-2017 12:24 AM
Loginlogoff replied at 15-11-2017 12:21 AM
Gituuuhh je ke gosip nyahhhhh????
Tepek la brg satu dua gambo ke bukti ke

Uols ...bukan iols ang create gossip ni. Iols hambek dari facebook jerrrr.
Dari reputz tersohor....
Quote Loginlogoff 15-11-2017 12:25 AM
ninyahnoks replied at 15-11-2017 12:24 AM
Uols ...bukan iols ang create gossip ni. Iols hambek dari facebook jerrrr.
Dari reputz tersohor.. ...

Reputz tu msti cedok dr sini benang si fatah tuh xpn cedok dr geng lobenak.ekekekekekek..pdhl nanhadooooo.
Quote ninyahnoks 15-11-2017 12:28 AM
Loginlogoff replied at 15-11-2017 12:25 AM
Reputz tu msti cedok dr sini benang si fatah tuh xpn cedok dr geng lobenak.ekekekekekek..pdhl nanh ...

Reputs biasanya akan confirmkan sumber uols with sumber lain yang boleh dipercayai....uols takan tak kenal tengku khalidah ni. So far betul jer sheols punya info.
Quote apedehal 15-11-2017 12:30 AM
xkuasa nya deyol tu kawin senyap2..kalau tunang ka merisik ka mybe lah...siapa lagi retis popular eh?
Quote ninyahnoks 15-11-2017 12:30 AM
Selain fattzura tak ada suspek lain kerrr.?
Quote kiah_mai_pulak 15-11-2017 12:31 AM
Kalau betul lah gosip ni, tak merasa lah 2 ketul ni naik pentas terima anugerah ABP nnti
Quote Loginlogoff 15-11-2017 12:32 AM
apedehal replied at 15-11-2017 12:30 AM
xkuasa nya deyol tu kawin senyap2..kalau tunang ka merisik ka mybe lah...siapa lagi retis popular eh ...

Dgr kataaaa risik jerkkk chuols...
Retis lain lah tu nikahnyeee. Ye dok?ekekekekek
Quote ninyahnoks 15-11-2017 12:37 AM
Iols tengah membayangkan pengantin rakus malam ni...
Quote pujanggacinta 15-11-2017 12:40 AM

meolls agak abam PEKIN

Lihat semua komen(2551)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052402s Gzip On
To Top