Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Ini Cara Aku Berseni, Salahkah?" - Luahan Kecewa Iqram Dinzly

14-11-2017 05:15 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 6273| Komen: 138

Semenjak dua menjak ini, bermacam tohmahan dilemparkan terhadap Iqram Dinzly dek kerana perlakuannya yang disifatkan netizen sebagai pelik.



Jika sebelum ini dia dikecam kerana berswafoto di pusara bapanya, Iqram Dinzly sekali lagi dicemuh netizen gara-gara berkongsi swafoto bersama arwah bapa yang sedang nazak dengan lolipop di dalam mulut.

Iqram yang kini kelihatan tidak seperti dahulu, lebih kerap menyendiri dan tidak aktif di dunia lakonan. Imejnya juga banyak berubah sehingga timbul spekulasi dia membawa ajaran sesat.



Enggan berdiam diri, Iqram tampil membuka mulut. Seperti manusia biasa yang mempunyai hati dan perasaan, Iqram juga 'terluka' dengan komen dan persepsi negatif orang ramai terhadap dirinya.





Tak semua memahami dan faham apa sebenarnya sedang dihadapi Iqram sekarang. Bagaimanapun, masih ada yang menyokong Iqram dengan memberi kata-kata perangsang dan sokongan moral.




Semoga Iqram tak mudah patah semangat dengan komen negatif daripada netizen dan menjadi lebih kuat kelak. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 138
Komen

Previous : "Hidup Netizen Ni Tak Pernah Tenang Kot" - Aiman Tino

Next       : Biar Betul Fattah, Fazura Nikah Senyap-senyap?

Komen Terbaru

Quote red_borris 17-11-2017 01:54 PM
maybe still terkesan dari putus cinta with Fauziah Gouse.. pas tu takde gf ka?

Lain-lain Komen

Quote vanillaninja 14-11-2017 04:13 PM
Heols dah tak tulis hashtags pelik2 ke? #senitabungderma
Quote zulka 14-11-2017 04:16 PM
minta derma ke, siap bagi no acc
Quote anis01 14-11-2017 04:17 PM
Bukan nak mengutuk, kdg2 nampak sangat pelik nya
Quote mieymiey 14-11-2017 04:20 PM
Aku hanya mampu berdoa dengan @bawaabata.merebucks ini , akan aku usaha cuci , suci , murni dengan segala yang terjadi


@bawaabata.merebucks tu apa?
Quote helicornia 14-11-2017 04:20 PM
org gila mmg tk mengaku dia gila kn?
Quote Aduradura 14-11-2017 04:21 PM
Sedih plak tngok...heolls dah takde job berlakon ke
Quote harrypoter 14-11-2017 04:27 PM
ok, sah giler
Quote matchstick 14-11-2017 04:28 PM
biasanya orang yg mengaku gila sebenarnya tak gila, dan sebaliknya
Quote cmf_blingblings 14-11-2017 04:30 PM
He needs a JOB.
Quote Rainrein 14-11-2017 04:44 PM
Kesian betul dia nih. Nampak lost.
Quote saviour_09 14-11-2017 04:49 PM
something wrong somewhere ni
may Allah SWT ease ur matters
Quote jane_hopper 14-11-2017 04:50 PM
Knp dgn die ni? Pelik jer tgok
Quote yayatoba 14-11-2017 04:52 PM
Dah kenapa mamat ni??????????

Quote jointhecurse 14-11-2017 04:57 PM

Knp dgn die ni?
Kesian betul dia nih
Quote MyNameIsIris 14-11-2017 05:00 PM
memang nampak something wrong somewhere pun
dalam jiwa dia rasa dia ni orang yang SENI SANGAT...
family, sila bawa dia pergi jumpa pakar pls..
Quote nuryakmal 14-11-2017 05:00 PM
Keja la malas
Quote estrelle 14-11-2017 05:06 PM
Frust dengan ukasah ke sampai mcm niii.skeriiiinye.!!!
Quote ShrekFiona20 14-11-2017 05:29 PM
siap letak dr lagi kat nama IG
Quote ahlisihircute 14-11-2017 05:38 PM
Cam ting tong...
Dia menghisap ke ?

Lihat semua komen(138)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.405863s Gzip On
To Top