Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Isteri Beri Alasan Kononnya Diculik, Rupanya Larikan Diri Dengan 'Jantan'

14-11-2017 04:12 PM |Dilihat:3352| Komen: 80
Pelbagai cara untuk 'melepaskan' diri daripada masalah yang dicipta sendiri. Mulalah timbul macam-macam alasan yang tak masuk dek akal.

Harian Metro melaporkan seorang isteri telah membuat helah kononnya diculik, rupanya mengaku melarikan diri bersama seorang lelaki.

Kejadian berlaku pada Jumaat lalu apabila wanita berusia 40 tahun itu tidak muncul ketika suaminya mengambil pulang dari tempat kerja di sekolah di Klang. 

Mangsa juga dikatakan tidak pulang pada hari berkenaan dan keesokannya, suami mangsa yang berusia 55 tahun menerima panggilan melalui telefon isterinya. 

Foto Carian internet
"Panggilan itu meminta suami mangsa menyediakan wang tebusan RM5,000 jika mahu isterinya dilepaskan.

"Bimbang dengan keselamatan isteri, suaminya melaporkan kejadian itu kepada polis," kata Ketua Polis Daerah Klang Utara, Asisten Komisioner Mazelan Paijan. 

Hasil risikan polis, mereka berjaya menahan wanita yang dipercayai ada kaitan dengan kes itu, 9.30 pagi semalam di Klang.   

Kemudian pihak polis menemui mangsa di hadapan restoran di Jalan Meru, Klang pada 11.30 pagi.

Mangsa juga ditemui dalam keadaan baik. Suspek yang dipercayai teman lelaki mangsa telah ditahan pada sebelah petangnya. 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 80
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote cmf_blingblings 15-11-2017 03:24 PM
cikgukafa replied at 14-11-2017 08:15 PM
mungkin juga beliau sedar nilai beliau hanya 5k. tidak lebih walau sesen malahan boleh nego kurang ...

ekikiki mungkin jugak

Lain-lain Komen

Quote zulka 14-11-2017 03:11 PM
adoi la makcik umo dh 40taun pun membirah lagi
Quote salmon-suki 14-11-2017 03:16 PM
Aiyokkk...dah ler isteri org,lau dah xnk sgt kt somi tu,mtk cerai jela n kawin ngn boipren baru tu drpd bt zina mcm tu..hmm. Makin pelik prangai mnusia ni..
Quote vanillaninja 14-11-2017 03:18 PM
Umur dah 40 tapi perangai macam BBNU.
Quote prettyuglybabe 14-11-2017 04:06 PM
lagi cerita bini birah..
janji lagi laku dari janda or andartu
Quote oppol 14-11-2017 04:14 PM
vanillaninja replied at 14-11-2017 03:18 PM
Umur dah 40 tapi perangai macam BBNU.

Ingatkan pepatah,tua2 keladi hanya untuk lelaki,rupanya....
Quote Modngengade1 14-11-2017 04:14 PM
zulka replied at 14-11-2017 03:11 PM
adoi la makcik umo dh 40taun pun membirah lagi

selagi biji masih berdenyut selagi itu membirah konsepnyer sister....
Quote Simunggu 14-11-2017 04:15 PM
Modngengade1 replied at 14-11-2017 04:14 PM
selagi biji masih berdenyut selagi itu membirah konsepnyer sister....

40thn?? lagi banyak airnya...
Quote jane_hopper 14-11-2017 04:16 PM
Hrmm dah nk masuk stage menopause pun still membitching lagi
Quote joy_ah 14-11-2017 04:16 PM
taknak laki tu cerai jelah
Quote Modngengade1 14-11-2017 04:17 PM
Simunggu replied at 14-11-2017 04:15 PM
40thn?? lagi banyak airnya...

selagi x menopos selagi itu masih boleh merembes sister
Quote chinta89 14-11-2017 04:17 PM
dah tua2 buat perangai..


dh kenapa buat hal tua2 mcm ni?????

elok sgt la membirah ngn jantan.

kalau budak muda, kate la akal kurang berfikir.

ni dh tua nk masuk kubur pun, ape cter?
Quote talapia 14-11-2017 04:18 PM
mampus la boipren dia tuh... kena dakwa culik. Bukan ke dakwaan culik ni berat hukumannya?

Teringat kes mana yg budak melayu culik cina utk gertak dia sebab permainkan islam ke haper ntah... berat hukuman budak tu walau kita semua rasa puas ati cina tu kena belasah ngan budak melayu tu. Ujung2 budak melayu tu kena dakwa culik. Sadis betul
Quote matchstick 14-11-2017 04:22 PM
Nk membirah tp sengkek lah ni. Buat helah mntk 5ribu..penculik x ugut ke kalu report polis sy bunuh isteri awak. Ke laki nya lebih sayang 5ribu tu. U made the right decision pakcik
Quote haryatie 14-11-2017 04:29 PM
x faham aku masih ada suami nak berboyfren lg
kurang kasih syang kerrr...
menakutkan zaman sekarang ni..
Quote helicornia 14-11-2017 04:33 PM
cikgu ke? tempat kerja sekolah
Quote Jorja 14-11-2017 04:37 PM
First time I dengar minta wang tebusan 5k aja
Quote gigahertz 14-11-2017 04:38 PM
salmon-suki replied at 14-11-2017 07:16 AM
Aiyokkk...dah ler isteri org,lau dah xnk sgt kt somi tu,mtk cerai jela n kawin ngn boipren baru tu d ...

patut la orang pandang hina kat kerja cleaner. rupanya senang di bawa lari.
kalau aku jadi laki akak cleaner tu aku bior je. Siap cakap. " Eh RM 5k je ke? macma tu awak simpan je la"
Quote sukacactus 14-11-2017 04:43 PM
Ni la contoh MBNU
Konon plan bagus la tu
Padan muka jd kes polis terus
Quote mieymiey 14-11-2017 04:44 PM
Ingatkan bebudak jer yang guna idea gila ni

Lihat semua komen(80)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049827s Gzip On
To Top