Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Calvin Harris Bengang Dengan Taylor Swift Sebab Lagu Getaway Car

14-11-2017 01:36 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 1839| Komen: 24

Mungkin bagi sesetengah orang mereka akan berasa gembira sekiranya menjadi sumber inspirasi bagi mencipta sesebuah lagu.

Namun, berbeza dengan Calvin Harris. Dia sebaliknya bengang kerana menjadi inspirasi untuk lagu putus cinta Taylor Swift iaitu Getaway Car.



Memetik sumber Hollywood Life, DJ berusia 33 tahun itu berasa terhina selepas mendengar lagu Taylor yang menceritakan kisah perhubungan mereka.

"Dia tak suka cara Taylor mencari jalan mudah untuk move on dari hubungan mereka.

"Dia harap Taylor bersikap jujur mengenai perasaannya jika dia benar-benar mahukan perpisahan," katanya.


Foto: IG Calvin Harris

Harris sebelum ini berharap agar penyanyi berkenaan bersikap lebih matang dan tidak menjadikan pengalaman hidupnya bersama semua bekas kekasih lain sebagai inspirasi untuk lagu-lagunya. Namun, Harris silap.

"Harris berharap agar kisahnya dengan Taylor menjadi yang terakhir dizahirkan menerusi lirik lagu penyanyi itu.

"Dia rasa, sudah tiba masanya untuk Taylor meneruskan kehidupan tanpa membabitkan namanya dalam mana-mana lagunya kelak," ujar sumber berkenaan.


Foto: IG Taylor Swift

Agak mengejutkan apabila Taylor menyuarakan hasratnya untuk berpisah dengan Harris kerana sebelum ini mereka kelihatan gembira bersama. Kenapalah agaknya tu ya?

Dilaporkan, Taylor menjalin hubungan dengan pelakon Tom Hiddleston, 36, sebaik sahaja berpisah dengan Harris.


Foto: POPSUGAR

Kemungkinan besar, Hiddlestonlah yang menjadi “getaway car” seperti disebut dalam lagu berkenaan.

Bila nak matanglah agaknya Taylor ni. Habis semua kisah peribadi nak dijadikan lagu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 24
Komen

Previous : Rita Ora Pakai Jubah Mandi Je Hadir Di Karpet Merah!

Next       : Blake Shelton Lelaki Paling Seksi 2017, Zac Efron Pun Kalah!

Komen Terbaru

Quote miemiecha 16-11-2017 04:40 PM
exs mmg jd point utk d buat lagu,.,. hahahahah

Lain-lain Komen

Quote aziiiperempuan 14-11-2017 01:40 PM
kerja nk buat lagu untuk ex. hahaha. tapi kdg2 lirik dia buat kita terhibur
Quote damian_lee 14-11-2017 01:43 PM
I team taylor .. LOL
Suka bila good girl gone bitch
Gituuu
Quote Catpaw 14-11-2017 01:54 PM
Gambar tay tay yang no 2 tu pun
Quote shernazz 14-11-2017 02:05 PM
tay tay neh seksi mcmana pung tetap nan hado
naseb lagu ko sedaps
Quote merrissa 14-11-2017 02:35 PM
tula sapo suh hdp sgt jd bf si tay tay ni.....merasa lah spt ex2 dia yg lain
Quote Andyscenes 14-11-2017 02:50 PM
dia ni mcm bitches pulak aku tgk
Quote samasam90 14-11-2017 02:57 PM
bukan ada ex bf tay tay ke yg bagi amaran kat calvin / tom untuk siapkan diri, nanti hidupnya dimasukkan dalam lagu gittuh..

btw, memang pun tay tay ne good girl gone bitch gittuh.. tapi mostly fans dia sejenis nerd, good girl good boy next door yg teringin nak jadi bitch tapi tidak kesampaian..
Quote sheqim 14-11-2017 03:30 PM
Tapi ai tetap like u taylor swift!{:love
Quote matchstick 14-11-2017 03:54 PM
Untunglah pandai buat lagu sedap2 hasil break up dgn ex bfs. Kaya raya ko. Kalu aku jadi tay tay ni lantak korang lah nk merempan apa janji aku kayo
Quote jane_hopper 14-11-2017 04:20 PM
Embrace yourself, pasni kita tgu lagu break up utk joe alwyn plk
Quote mieymiey 14-11-2017 04:23 PM
Dah memang tau sejenis Tay Tay memang akan buat lagu untuk ex bf kan?
Sepatutnya masa tengah bahagia, heshe dah ready untuk itu
Quote meiya_loya 14-11-2017 04:39 PM
Alah...nak heran ape nye, dah lifestory / love story sumber inspirasi dia utk buat lagu. macam laa artis lain xbuat lagu pasal ex kan. Lgpun Taylor xpernah pun mengaku which lagu utk which ex. Media or netizen je yg duk teka2 lagu.. menyampah laa ngan Calvin neh. Poyo je lebih.

Quote Catpaw 14-11-2017 05:07 PM
Berapa gerabak ketapi la bekas tapuel minah ni, boleh naik keretapi bsama2 sambil dengar lagu tay tay     sorang satu lagu jangan rebut2 hokkeyyy   
Quote tembikai 14-11-2017 09:08 PM
sumber inspirasi
Quote veYron 14-11-2017 10:23 PM
Aku yg mmg pembenci taytay sepenuh hati pun rasa ko poyo je harris oii...buat rilek cm tom sudeh, sah2 dari lagu tu org tau dia yg nk blah, bukan salah ko pun.  motip nk mnyetap je keje ko!
Quote kibodwatriuh 14-11-2017 11:57 PM
taytay dah menggundu ka?
Quote Ferr_Remy 15-11-2017 12:37 AM
Once a ho, always a ho. HOkeys!
Quote Rainrein 15-11-2017 07:19 AM
Papepun ai tetap suka tay tay. {:love
Quote Tapayana 15-11-2017 11:53 AM
baru 33 calvin harris.  muda lagi. padahal 10 tahun dulu dgar track acceptable in 80's yg naikkan nama dia.

penah kapel dgn rita ora, rihanna tp tak plak diorang buat lagu pasal dia. masing2 muvon. tetey ni kalau jumpa kura2 melintas jalan kena gilis dgn tayar keta pun sheols boleh bikin lagu

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046853s Gzip On
To Top