Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Sado Ekspres! Otot Lengan Lelaki Rusia Besar Melampau, Ngeri Tak Tengok?

14-11-2017 11:55 AM | Dilihat: 1069| Komen: 13

Orang lain nak badan sasa gigihlah berlatih di gym, tapi berbeza sungguh bagi seorang lelaki dari Pyatigorsk, Russia ini.

Kirill Tereshin sanggup menyuntik bahan berbahaya semata-mata nak bagi lengannya berotot seperti karakter kartun Popeye.

Sejak menyuntik bahan yang dikenali sebagai Synthol pada lengannya sejak beberapa bulan lepas, ia membesar sehingga 25 sentimeter dalam tempoh 10 hari.

Foto: Daily Mail
Sumber Daily Mail menyatakan, Synthol yang mengandungi 85 peratus minyak, 7.5 peratus lidocaine dan 7.5 peratus alkohol memang selalu digunakan oleh ahli bina badan untuk mempercepatkan pembesaran otot.

Walau bagaimanapun doktor memberi amaran kerana ia boleh menyebabkan kerosakan saraf, stroke, bengkak atau ulser dalam otot.

Foto: Daily Mail
Kirill, bekas tentera yang baru berusia 21 tahun ini juga menyatakan dia mengalami demam panas sehingga terbaring di atas katil pada awal pengambilannya.

Saya rasa seperti mahu mati namun selepas beberapa hari, pulih seperti biasa.

Foto: Daily Mail
Nampak sahaja otot besar dan hebat, tapi hakikatnya kekuatannya tidak bertambah kerana otot tidak terbina secara semula jadi. 

Abang-abang sado di Malaysia jangan cuba-cuba suntik Synthol ya. Usaha lebih sikit di gym, pasti boleh dapat tubuh yang diidamkan! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 13
Komen

Previous : Bakat Paling Rare, Remaja Ini Boleh Putar Kepala 180 Darjah Ke Belakang

Next       : Berhenti Kerja Dan Jual Segalanya, Lelaki Ini Kembara Satu Dunia Dengan Kucing

Komen Terbaru

Quote Jorja 14-11-2017 05:40 PM
Popeye lebih kurus.. muscle seketul kecik aja

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 14-11-2017 12:00 PM
Buruk
Quote kuzaime 14-11-2017 12:12 PM
Muka bole tahan tp syg otak senteng
Kulit kat lengan tu mcm belon terlebih angin dah rupa..tunggu masa nk meletup aje
Quote Artemesiaa 14-11-2017 12:45 PM
Hasinya bukan nampak cantik tapi nampak cacat
Quote debab76 14-11-2017 02:01 PM
buruknya sis!
Quote fly_in_d_sky 14-11-2017 02:25 PM
macam popeye ...
Quote felinecat 14-11-2017 03:02 PM
buruknya. inflammation dlm badan mesti tinggi ni
Quote kiambang 14-11-2017 03:54 PM
Weird{:childlike
Quote kiambang 14-11-2017 03:54 PM
Weird{:childlike
Quote aTiKah_aYuNi 14-11-2017 04:01 PM
buruk okay.......
Quote pin0t 14-11-2017 04:07 PM
seram tengokk. silap hari bulan meletup jee tangan tuu. apa pon tak dapat
Quote chinta89 14-11-2017 04:14 PM
kalau dh jd ape2 x diingini nt, silalah terus meninggal..
Quote taji2906 14-11-2017 04:38 PM
buruk je.. jadi cacat plak.. silap2 koyak otot, kulit ko tu
Quote Jorja 14-11-2017 05:40 PM
Popeye lebih kurus.. muscle seketul kecik aja

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.047791s Gzip On
    To Top