Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Mengamuk Dengan Siapa Tu Janna Nick?

14-11-2017 10:38 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 46058| Komen: 1175

Berjela dan berwarna-warni posting luahan perasaan Janna Nick di Instagram stories miliknya.



Panas hati nampaknya tu, tapi dengan siapa agaknya ya?

Menerusi luahan itu, dipercayai isu berkenaan sebenarnya sudahpun selesai, namun masih ada pihak yang 'gatal mulut' membangkitkannya semula.


Foto: Twitter

Sakit hati dengan situasi itu, Janna sekali lagi 'buka mulut' dan meminta pihak terbabit untuk tidak mengeruhkan lagi keadaan.

Dari apa yang ditulisnya, kelihatan macam berlaku salah faham antara Janna dengan rakan artis dan pembantu peribadinya. 



Apapun, bertabahlah Janna. Semoga semua pihak yang terlibat dapat menyelesaikan isu ini dengan baik. 


Foto: IG Janna Nick

Pi mai pi mai tang tu juga. Dunia artis ni kecil saja. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 1175
Komen

Previous : Nyanyian Sumbang Kalau Tak Pakai Kaca Mata Hitam - Haqiem Rusli

Next       : "Hidup Netizen Ni Tak Pernah Tenang Kot" - Aiman Tino

Komen Terbaru

Quote A141666 23-3-2018 07:02 PM
superwhy replied at 21-3-2018 02:56 PM
orang yg terlibat dah aman damai dah..motif nak up lagi
idola hang tu dah cukup popular dah..tak ...

memang so yesterday pun...tapi sedangkan kes 2 3 tahun lepas pun bole diungkit takkan kes baru 3 buln lepas tkboleh yedok.bila baca balik komen forumer fattzura yg aku ss boleh buat bahan gelak berjemaah uollls.banyak stupid nonsense speculations.satu yg aku pasti janna memang tak cinlok langsung ngan bamtah hang tu.kuat perasan kalian ni.

Lain-lain Komen

Quote jijioaynna 13-11-2017 12:08 PM
Mek jan tintong...perangai kalahkn bbnu..bo layankn sajok...
Quote debab76 13-11-2017 12:09 PM
ape ni? meols tak boleh digest!!
Quote kiah_mai_pulak 13-11-2017 12:09 PM
Mek jenna mana ni TT??? Ramai kot Ziana Zain ke Janna nick ?? Kosserr lah TT
Quote chinta89 13-11-2017 12:11 PM
Mc Jenna is Ziana Zain?

or janna nick?
Quote jane_hopper 13-11-2017 12:12 PM
Semangat mek jenna, colorful gitu, gigih
Quote kakasotong 13-11-2017 12:13 PM
Edited by kakasotong at 13-11-2017 12:15 PM

Sendiri yg mula2 up status kt igstory create speculations, then deleted n suddenly keluar status kat atas ni ala2 teraniaya. Siapa yg mulakan sbnrnya?

Up status > delete > re up status > acah2 teraniaya

Damage has been done
Quote delilahana88 13-11-2017 12:16 PM
chinta89 replied at 13-11-2017 12:11 PM
Mc Jenna is Ziana Zain?

or janna nick?

sori sis..janna nick.x taw lak ziana zain pn org pnggil mek jenna
Quote fahima80 13-11-2017 12:17 PM
Adakah ini berkaitan dengan michael ang yang stress beberapa hari lepas? Something berkaitan Coffee Prince?
Quote prettyuglybabe 13-11-2017 12:17 PM
dia ni asyik gaduh je..
Quote noorhairiahma 13-11-2017 12:21 PM
delilahana88 replied at 13-11-2017 12:16 PM
sori sis..janna nick.x taw lak ziana zain pn org pnggil mek jenna

i rasa, jenna jen tu forumer gelarkan Nek Jenna

Quote KarinaKapur 13-11-2017 12:22 PM
Edited by KarinaKapur at 13-11-2017 12:24 PM

Ig story by fazura.. Apa kes ni weii
Quote delilahana88 13-11-2017 12:23 PM
fahima80 replied at 13-11-2017 12:17 PM
Adakah ini berkaitan dengan michael ang yang stress beberapa hari lepas? Something berkaitan Coffee  ...

xde tengok ig michael ang tp nk speku jugek dr ayat2 tulisan 2 cm ayat yg selalu disebut hero cter yg dia tengah shooting sekarang.takot lak nk speku lelebih sebab hero itu ramai peminatnye..huhu
Quote ironpatriot31 13-11-2017 12:23 PM
memang trend skrg ni kalau gaduh je up kat igs ke ... kosser la
Quote Aduradura 13-11-2017 12:24 PM
Edited by Aduradura at 13-11-2017 12:26 PM

Kosser la kau mek jenna, kalau dengan attitude mulut hansuang, tak lama chuolls dalam industry ni yach....buat hal lepastu play victim....choi!
Quote vanillaninja 13-11-2017 12:24 PM
Apa yang berlaku?
Quote lovezy 13-11-2017 12:25 PM
jane_hopper replied at 13-11-2017 12:12 PM
Semangat mek jenna, colorful gitu, gigih

kan...berapa lama agaknya dia nak type plus nak warna2kan tu

baideway bam jenna kontrol2 la sket sado tu..jangan nak gadoh sana sini..bergurau pun ada batasnya okeh? muka comel dah, harap adab pun secomel muka jua
Quote cmf_premierleag 13-11-2017 12:25 PM
Kalo le aku ni CEO instagram, dah lama aku banned acik2 kepam ni dr berinsta
Sket2 nak gaduh kat insta, nak tayang kat insta
Heyyy babi sgt perangai tawww
Quote Thanatus 13-11-2017 12:25 PM
Sendiri up post mengundang syok sendiri fefeeling perasan org nak kat dia... perangai jejantan suara bingit gittew ada hati nak fefeeling   wanita melayu terakhir menjelang hari2 bahagia kita

Sekarang fefeeling jejantan teraniya pulak
Quote delilahana88 13-11-2017 12:25 PM
KarinaKapur replied at 13-11-2017 12:22 PM
Ig story by fazura.. Apa kes ni weii

ni ig story janna nick

Lihat semua komen(1175)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058860s Gzip On
To Top