Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Mengamuk Dengan Siapa Tu Janna Nick?

14-11-2017 10:38 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 36819| Komen: 1087

Berjela dan berwarna-warni posting luahan perasaan Janna Nick di Instagram stories miliknya.



Panas hati nampaknya tu, tapi dengan siapa agaknya ya?

Menerusi luahan itu, dipercayai isu berkenaan sebenarnya sudahpun selesai, namun masih ada pihak yang 'gatal mulut' membangkitkannya semula.


Foto: Twitter

Sakit hati dengan situasi itu, Janna sekali lagi 'buka mulut' dan meminta pihak terbabit untuk tidak mengeruhkan lagi keadaan.

Dari apa yang ditulisnya, kelihatan macam berlaku salah faham antara Janna dengan rakan artis dan pembantu peribadinya. 



Apapun, bertabahlah Janna. Semoga semua pihak yang terlibat dapat menyelesaikan isu ini dengan baik. 


Foto: IG Janna Nick

Pi mai pi mai tang tu juga. Dunia artis ni kecil saja. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 1087
Komen

Previous : Nyanyian Sumbang Kalau Tak Pakai Kaca Mata Hitam - Haqiem Rusli

Next       : "Hidup Netizen Ni Tak Pernah Tenang Kot" - Aiman Tino

Komen Terbaru

Quote dokterdewi 21-11-2017 03:20 PM
Latest statement dari JN :

https://m.utusan.com.my/hiburan/ ... gan-fattah-1.555358

KETIKA orang sedang sibuk memperkatakan tentang perkahwinan rahsia Fattah Amin dengan pelakon jelita Nur Fazura, ada hal lain tentang Janna Nick. Dia dikatakan telah bergaduh besar dengan aktor tersebut, gara-gara gandingan mereka dalam drama Coffee Prince.

Kononnya, sebab tak tahan sangat, Janna ada berkongsi rasa tidak puas hati dalam cerita Instagram miliknya baru-baru ini. Sekali tengok mesej-mesej tersebut memang memang boleh dikaitkan, tetapi apabila ditanya kepada Janna sendiri, lain jawapannya.

Dia menafikan luahannya berbaur sindiran itu ditujukan buat Fattah.

Saya tak gaduh pun dengan Fattah. Status itu pun bukan untuk dia, tak ada kena mengena. Saya memang suka menulis. Jadi tulisan saya bertujuan untuk keseronokan diri semata-mata.

Kalau ada orang kata saya tulis untuk dia, saya tak boleh komen apa-apa. Itu di luar bidang kuasa saya. Saya tak nak masuk campur, kata Janna mengulas tentang teka teki berhubung cerita dalam akaun Instagram itu.

Begitu juga dengan dakwaan yang mengatakan konon-kononnya perjalanan kerjanya sepanjang digandingkan bersama dalam Fattah dalam drama Coffee Prince terganggu lantaran komitmen peribadi lelaki itu, Janna enggan terbabit sama.

Sebagai pelakon profesional, Janna sama sekali tidak akan mencampuri urusan peribadi orang lain kerana fokus utamanya hanya untuk memantapkan mutu lakonan agar lebih terkesan di hati penonton.

Itu yang menjadi keutamaan Janna selama ini berbanding sibuk mencampuri urusan pelakon sekeliling yang turut bekerja dalam produksi yang sama.

Kita sama-sama cari makan dalam industri. Cumanya dalam hal ini secara logiknya, kalau ada pemain utama lain dalam produksi buat hal secara tak langsung membabitkan masa dan tenaga kru lain yang terbabit sama. Jadi masing-masing sendiri kena ingatlah, ujar Janna.

Jadual penggambaran drama itu sepatutnya berakhir pada 2 November lalu. Bagaimanapun atas faktor cuaca dan beberapa keperluan, syarikat produksi memutuskan untuk menangguhkan seketika penggambaran pada 29 November ini dan berakhir 4 Disember depan.

Sementara itu, Fattah pula pada ketika ini sedang menunaikan umrah bersama Fazura dan bakal pulang ke tanah air pada minggu depan.

Fattah dan Fazura dikatakan diijabkabulkan di rumah nenek pelakon wanita berkenaan di Petaling Jaya, Kuala Lumpur dalam sebuah majlis yang tertutup pada 14 November baru-baru ini.

Pasangan kekasih dalam drama Hero Mr. Cinderella itu juga akan mengadakan sidang akhbar berhubung dakwaan mereka sudah pun bernikah pada 23 November ini.















SAYA PUTARRR HALIMMMMMM..!

Lain-lain Komen

Quote jijioaynna 13-11-2017 12:08 PM
Mek jan tintong...perangai kalahkn bbnu..bo layankn sajok...
Quote debab76 13-11-2017 12:09 PM
ape ni? meols tak boleh digest!!
Quote kiah_mai_pulak 13-11-2017 12:09 PM
Mek jenna mana ni TT??? Ramai kot Ziana Zain ke Janna nick ?? Kosserr lah TT
Quote chinta89 13-11-2017 12:11 PM
Mc Jenna is Ziana Zain?

or janna nick?
Quote jane_hopper 13-11-2017 12:12 PM
Semangat mek jenna, colorful gitu, gigih
Quote kakasotong 13-11-2017 12:13 PM
Edited by kakasotong at 13-11-2017 12:15 PM

Sendiri yg mula2 up status kt igstory create speculations, then deleted n suddenly keluar status kat atas ni ala2 teraniaya. Siapa yg mulakan sbnrnya?

Up status > delete > re up status > acah2 teraniaya

Damage has been done
Quote delilahana88 13-11-2017 12:16 PM
chinta89 replied at 13-11-2017 12:11 PM
Mc Jenna is Ziana Zain?

or janna nick?

sori sis..janna nick.x taw lak ziana zain pn org pnggil mek jenna
Quote fahima80 13-11-2017 12:17 PM
Adakah ini berkaitan dengan michael ang yang stress beberapa hari lepas? Something berkaitan Coffee Prince?
Quote prettyuglybabe 13-11-2017 12:17 PM
dia ni asyik gaduh je..
Quote noorhairiahma 13-11-2017 12:21 PM
delilahana88 replied at 13-11-2017 12:16 PM
sori sis..janna nick.x taw lak ziana zain pn org pnggil mek jenna

i rasa, jenna jen tu forumer gelarkan Nek Jenna

Quote KarinaKapur 13-11-2017 12:22 PM
Edited by KarinaKapur at 13-11-2017 12:24 PM

Ig story by fazura.. Apa kes ni weii
Quote delilahana88 13-11-2017 12:23 PM
fahima80 replied at 13-11-2017 12:17 PM
Adakah ini berkaitan dengan michael ang yang stress beberapa hari lepas? Something berkaitan Coffee  ...

xde tengok ig michael ang tp nk speku jugek dr ayat2 tulisan 2 cm ayat yg selalu disebut hero cter yg dia tengah shooting sekarang.takot lak nk speku lelebih sebab hero itu ramai peminatnye..huhu
Quote ironpatriot31 13-11-2017 12:23 PM
memang trend skrg ni kalau gaduh je up kat igs ke ... kosser la
Quote Aduradura 13-11-2017 12:24 PM
Edited by Aduradura at 13-11-2017 12:26 PM

Kosser la kau mek jenna, kalau dengan attitude mulut hansuang, tak lama chuolls dalam industry ni yach....buat hal lepastu play victim....choi!
Quote vanillaninja 13-11-2017 12:24 PM
Apa yang berlaku?
Quote lovezy 13-11-2017 12:25 PM
jane_hopper replied at 13-11-2017 12:12 PM
Semangat mek jenna, colorful gitu, gigih

kan...berapa lama agaknya dia nak type plus nak warna2kan tu

baideway bam jenna kontrol2 la sket sado tu..jangan nak gadoh sana sini..bergurau pun ada batasnya okeh? muka comel dah, harap adab pun secomel muka jua
Quote cmf_premierleag 13-11-2017 12:25 PM
Kalo le aku ni CEO instagram, dah lama aku banned acik2 kepam ni dr berinsta
Sket2 nak gaduh kat insta, nak tayang kat insta
Heyyy babi sgt perangai tawww
Quote Thanatus 13-11-2017 12:25 PM
Sendiri up post mengundang syok sendiri fefeeling perasan org nak kat dia... perangai jejantan suara bingit gittew ada hati nak fefeeling   wanita melayu terakhir menjelang hari2 bahagia kita

Sekarang fefeeling jejantan teraniya pulak
Quote delilahana88 13-11-2017 12:25 PM
KarinaKapur replied at 13-11-2017 12:22 PM
Ig story by fazura.. Apa kes ni weii

ni ig story janna nick

Lihat semua komen(1087)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066295s Gzip On
To Top