Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Nyanyian Sumbang Kalau Tak Pakai Kaca Mata Hitam - Haqiem Rusli

14-11-2017 09:48 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 4372| Komen: 131

Mesti ada yang tertanya-tanya kenapa penyanyi lagu Tergantung Sepi, Haqiem Rusli sering tampil berkaca mata hitam, kan?



Mana taknya, setiap kali membuat persembahan mahupun ketika sesi forografi, Haqiem, 19, kekal dengan imej sedemikian walaupun pada waktu malam.

Nak tahu apa jawapan Haqiem?

"Sebenarnya saya pernah cuba menyanyi tidak pakai cermin mata hitam dan memang saya gemuruh sangat sehingga nyanyian jadi sumbang.

"Ada juga yang tegur tetapi tanpa memakai aksesori ini memang saya tiada keyakinan," jelasnya kepada mStar Online.



Setiap orang terutama selebriti ada gaya mereka tersendiri dan bagi Haqiem, cermin mata hitam dan sarung tangan adalah identitinya atau 'trademark' ketika berada di atas pentas.


Foto: IG Haqiem Rusli

Betul juga tu. Setiap orang ada kaedah tersendiri untuk tampil dan berasa lebih yakin ketika berada di hadapan khalayak. Tapi, lucu pula bila Haqiem kata nyanyiannya menjadi sumbang kerana tidak memakai cermin mata hitam. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 131
Komen

Previous : Sudahlah Bagasi Hilang, Syamel Digoda 'Amoi' Balik Hotel Pula

Next       : Mengamuk Dengan Siapa Tu Janna Nick?

Komen Terbaru

Quote halimunah 16-11-2017 10:41 AM
padan la ai pelik jugak masa dia jadi tetamu meletop sape tah pompuan yang masuk asia got talent tu...tetiba ko pakai spek hitam, akward sangat dok sebelah pompuan tu, neelofa, nabil
duduk seminit dua tak berbaloi sian ko dik
motip ai pun tak gemo personaliti dia tapi bakat mencipta lagu tu ai respect

Lain-lain Komen

Quote Aduradura 14-11-2017 09:51 AM
Hahahaha, kau jgn nak menipu dik , sbb mata heolls sepet khennn, tu yg lebih suke berkaca mata hitam....
Quote siape_aku 14-11-2017 09:54 AM
hahahaha.....sbb muke die x ensem..... hauknye suara ko dik!! bentilah menyanyi!!
Quote lovelytouch 14-11-2017 09:55 AM
GELI DEKK. Cara jawab soalan pun tak ada class..
Quote mizruncing 14-11-2017 09:58 AM
pape jela dik. tp lagu best
Quote doubleA 14-11-2017 10:03 AM
Boleh la tambah geng zamani, nyanyi la siang malam pun spek mata hitam tak tinggal
Quote Andyscenes 14-11-2017 10:09 AM
Kalau kau ada misai muka kau cam bkd2 nak ip jadi rempit
Quote ahlisihircute 14-11-2017 10:19 AM
doubleA replied at 14-11-2017 10:03 AM
Boleh la tambah geng zamani, nyanyi la siang malam pun spek mata hitam tak tinggal

Diakan mmg minat zamani....tu yg mengikut idolanya tu...
Quote Amina_Mirza 14-11-2017 10:20 AM
Lah i ingat penyanyi/pelakon pakai spek hitam sebab silau dek kilauan lampu yg dipancarkan ke stage.
Quote hotmak 14-11-2017 10:21 AM
Amina_Mirza replied at 14-11-2017 10:20 AM
Lah i ingat penyanyi/pelakon pakai spek hitam sebab silau dek kilauan lampu yg dipancarkan ke stage. ...

haa i pun ingat gitu, tak tahan silau spotlight, abis artis perempuan u hehe bertahan je lah ye
Quote kiambang 14-11-2017 10:22 AM
Jamal abdillah pun pakai sunglasses .. gemuruh orang semua tengok menyanyi .. kalau pakai sunglasses hanya mata dia yang nampak orang ...
Quote chinta89 14-11-2017 10:24 AM
x classy langsung jawapan!

baik ko susun ayat elok2 sikit... "saya gugup dan tiada keyakinan bila di atas pentas sb jd perhatian penonton ketika menyanyi. Sb tu sy pakai spek itam, seolah2 sy x nmpk sape2 depan sy so sy blh nyanyi ngn kompidem"
Quote tomaz 14-11-2017 10:28 AM
kiambang replied at 14-11-2017 10:22 AM
Jamal abdillah pun pakai sunglasses .. gemuruh orang semua tengok menyanyi .. kalau pakai sunglasses ...

Zamani tok jamal pakai spek sebab lain.. Cuba la cari kaitan antara dua tu.. Saleem pakai ke x eh?
Quote pinkpunk 14-11-2017 10:29 AM
hadik2 sgt jawapan ko dik. hahaha
Quote zamzam 14-11-2017 10:29 AM
azmi caliph buskers senang - buta terus tak nampak orang...haha

nyanyi pun sedap tanpa gangguan
Quote Zaien 14-11-2017 10:29 AM
poyo nya dikk ayat ko...
Quote bobok_berhabok 14-11-2017 10:31 AM
baguslah pakai sunglasses. kalau tak , busuk kepam sangat muka kau
Quote pumpkinpatch 14-11-2017 10:31 AM
aku suspek masa dia cakap ni time casual, seloroh jer face to face. Lain bunyi nya bila wartawan tulis secara bunyi serious . Susah jadi retis eh...
Quote zamzam 14-11-2017 10:31 AM
baru kenal budak ni sbb tgk muzik2 semalam kul 11. banyaknya jerawat besar2 kat muka. geli tengok.
Quote mieymiey 14-11-2017 10:32 AM
Pakai spek boleh membuat yang tak hensem nampak hensem

Lihat semua komen(131)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066426s Gzip On
To Top