Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Suami Asyik Mengemas Rumah, Isteri Jadi Bingung Minta Cerai

13-11-2017 05:03 PM |Dilihat:1499| Komen: 17
Tak sanggup lagi bersama suaminya kerana dikatakan suaminya melakukan semua kerja rumah, seorang wanita warga Mesin berumur 28 menuntut cerai.

Memang pelik, namun itulah yang berlaku. Menurut wanita yang dikenali sebagai Samar M, mendakwa suaminya Muhammad S menghabiskan masa dengan mengemas dan menyusun perabot. 

Memetik Odidity Central, bukan itu sahaja, ia menyebabkan dia dilarang melakukan apa sahaja yang berkaitan rumahnya kerana pihak suami sudah mengawal rumah mereka. 

"Kami baru berkahwin dua minggu. Kami bercinta lebih dua tahun tetapi saya dah tidak tahan lagi hidup bersamanya kerana sikap dia," kata Samar kepada portal berita Mesir, Masrawy.

Foto Mstar Online

"Suami saya seorang suri rumah. Dia tidak mengizinkan saya membuat kerja rumah, dan dia melakukan semuanya dari memasak sehingga mengemas.

"Dia mengawal rumah kami dan saya tidak boleh berkata tidak," katanya lagi. 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 17
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Vokuro 14-11-2017 10:31 AM
birah nya kau kak

Lain-lain Komen

Quote mrizumi 13-11-2017 05:07 PM
Dh ada brita ni bbpe hari lpas..
Quote zulka 13-11-2017 05:11 PM
apa nk kecoh kat negara org ni... kot kalau jadi kat msia memang pelik la sebab jantan2 kat msia ni tau melepak saja
Quote kroit92 13-11-2017 06:17 PM
dah kenapa perempuan ni, tak bersyukur. ke dia nak laki dia biawak hidup?
Quote Kittie 13-11-2017 07:26 PM
Ingatkan benang2 lama naik balik tb2. Rupa2nya ada yg gedik bukak balik. Rasanya ni benang basi yg ke-3 hari ni, probably more.
Quote edee_91 13-11-2017 07:28 PM
wartawan cari memang bodoh pun. dulu time wartawan-wartawan bodoh ni tak ada, elok je hidup jugak forum yang makin mati ni.
Quote Jorja 13-11-2017 08:30 PM
Suami dia ada Ocd or simply gay ke tu
Quote kakiselit 13-11-2017 08:33 PM
Edited by kakiselit at 13-11-2017 08:37 PM

@spiderman80. Tret yg sama dah ujud 3 hari lepas dah. Reporter CARI tinggal dalam gua kot.

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1068509&mobile=2
Quote wanitajelita 13-11-2017 08:38 PM
Buat kerja rumah sebab malas keluar rumah mencari nafkah kan....? Taktik sgt... memang patut Mintak cerai lelaki pemalas kerja mcm ni
Quote R2D2 13-11-2017 09:47 PM
Hampeh lagi wartawan CARI
ni sama hampeh mcm CARI-LTS
Isu dh bukak awal,  thread ni baru nk bukak
@adm7 delete je account CARI-MAMS,  CARI-LTS
Quote CiliPadiSedap 13-11-2017 09:54 PM
semua orang maki hamun wartawan forum cari. tak baik tau, kalau nak maki tulis hashtag #
Quote Manjahati 13-11-2017 09:57 PM
Kenapa x kluarkan berita yg 3 tahun lepas?
Quote DARSITA 14-11-2017 02:55 AM


Tak ler pelik ramai jer kawan kawan aii suami depa rajin mengemas ~ bukan mcm lelaki MElayu yang melingkar atas sofa hand glue to the phone.
Quote tembikai 14-11-2017 08:28 AM
bertuah punya wartawan forum cari...

Quote merrissa 14-11-2017 10:13 AM
kroit92 replied at 13-11-2017 06:17 PM
dah kenapa perempuan ni, tak bersyukur. ke dia nak laki dia biawak hidup?

khennnn....dpt pengemas pon di cerai nya....x mengemas pon bercerai gak

ckp je la motifnya hang dh ada yg lain

patotnya pompuan ni bg la laki dia mengemas rumah jiran sekali...minta upah...alang2

dari dia jadi biawak hidup yg pengemas je....
Quote mieymiey 14-11-2017 10:29 AM
seorang wanita warga Mesin


Mesin tu kat mana?
Quote Vokuro 14-11-2017 10:31 AM
birah nya kau kak

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054188s Gzip On
To Top