Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Diratah Secara Bergilir, Dipukul Dan Dibuang Ke Hutan...

13-11-2017 04:02 PM |Dilihat:5390| Komen: 150
Kejam! Seorang remaja bukan sahaja telah dirogol secara bergilir-gilir oleh sekumpulan lelaki kelmarin, malah dipukul dan ditinggalkan di dalam hutan. 

Mangsa yang berusia 16 tahun, dikatakan melepak dan berborak dengan teman lelaki  serta dua suspek pada 4 pagi sebelum dibawa ke sebuah rumah di Bandar Baru Bangi.

Ketika mereka tiba, ada seorang lagi lelaki di premis itu yang terletak di Seksyen 4, lapor Harian Metro. 

Ketika mereka sedang berborak, seorang lelaki memaksa mangsa masuk ke dalam bilik dan merogolnya.

Dua lagi suspek masuk dan melakukan perkara yang sama. Mangsa merayu dihantar pulang namun tidak diendahkan," ujar sumber. 

Foto Projek MMO
Menurut sumber lagi, mangsa yang menetap di Bandar Puching Jaya dibawa ke kawasan hutan sebelum dipukul di muka. 

Suspek meminta mangsa menyerahkan barangan peribadi miliknya. Mangsa yang enggan ditendang keluar dari kenderaan oleh suspek," kata sumber lagi.

Mangsa ditemui oleh anggota Rela dan membawanya pulang. Suspek kini diburu polis. 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 150
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Knowlee 15-11-2017 11:46 AM
Peterpan17 replied at 13-11-2017 09:29 PM
mak pak budak lg salah. Apasal tak pantau anak merayap pepagi buta. Budak bawah umur lg tu.

Semua pihak salah. Budak perempuan, lelaki, mak bapak perempuan, mak bapak lelaki.

Lain-lain Komen

Quote jazaa100 13-11-2017 04:05 PM
Birah sgt kau dik.....
Umor 16 thn melepak dgn jantan sampai pkl 4pagi....
Quote taji2906 13-11-2017 04:05 PM
16 tahun, borak dgn laki pukul 4 pagi.. sebelum ikut bwk blk kerumah sapa ntah..what do u expect?
Quote MH3707 13-11-2017 04:08 PM
serve u right
Quote Jeasabri 13-11-2017 04:09 PM
{:dot{:dot{:dot{:dot{:dot{:dot
Quote CardiGans85 13-11-2017 04:11 PM
16, 4am..mak pak keje shift ke?klu keje, mmg kau sendiri slh dik.
Quote EJALTI 13-11-2017 04:11 PM
Bukan tak kesian tapi gatal sgt kan, apsal ikut jantan sampai keluar embun pukul tiga pagi??
Cash la kannnn....
Quote sarahmirza 13-11-2017 04:13 PM
Takziah.
Sendiri tempah susah.
Rasain la.
Ingat ada yang nak simpati ke?
Quote sehirkedi 13-11-2017 04:14 PM
Makin menjadi2 masalah sosial..adehh..harap semua suspek dapat ditangkap dan disebat dikhalayak ramai..
Quote prettyuglybabe 13-11-2017 04:14 PM
nak kesian pun sendiri yang mengundang padah..
Quote luvemedaa 13-11-2017 04:15 PM
Teman lelaki dia skali rogol ke
Quote Deidra 13-11-2017 04:19 PM
Sendiri bukak ruang,so?
Quote mrizumi 13-11-2017 04:20 PM
Byk dh kes mcm ni..
Kau pcya yg bf kau akn tlg jaga kau ke dik?
Quote oppol 13-11-2017 04:28 PM
Sumber,sumber,sumber...
Metrosex bersumberkan angin
Quote Kittie 13-11-2017 04:33 PM
Tak pnah detim lebih dr 2nd last train. Tak ngantuk ke?
Quote Daisyna 13-11-2017 04:36 PM
beraninya ko dek melepak smpi dinihari
Quote Dwdrum 13-11-2017 04:38 PM
Edited by Dwdrum at 13-11-2017 12:44 AM

Tabah lah adik.... baru 16 tahun mahu bercinta.... species jantan begini tidak boleh di percayai.... nanti jantan tersebut insof baru jadi lobai haram sana sini ...... dasar pedo dan tidak bertanggungjawab sesama manusia... jijik....
Para lobainita di sini gigih betul kutuk rape victim... sedang kan ke hulu ke hilir minta jaga aib wanita.... pathetic sangat.... kaum khalifah or bakal khalifah sendiri bangsat .......baguslah pembela jantan bangsat sendiri dari kaum sendiri yang di rogol ..... rape culture sangat.....
Quote mdhelmi 13-11-2017 04:41 PM
aku lebih rasa kesian kat budak pompuan tu sbb tersilap pilih kawan
mmg baya2 camtu masih tercari2 rentak hidup
salah dpt kawan mmg hanyut la
mak ayah pon xpantau kot
Quote cascutes 13-11-2017 04:43 PM
mahal sungguh pengorbanan tuk menyedarkan ko dik.. klu xsedar jugak x tau la nak cakap.
Quote NAT_11 13-11-2017 04:47 PM
Anak dara siapala tu, agaknya, dibiarkan bebas berkelana sampai 4 pagi!

Lihat semua komen(150)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047337s Gzip On
To Top