Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Bakat Paling Rare, Remaja Ini Boleh Putar Kepala 180 Darjah Ke Belakang

13-11-2017 03:40 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 952| Komen: 22

Pernah dengar bakat terpendam? Pastinya setiap individu mempunyai bakat dan keistimewaan masing-masing yang mungkin belum dicungkil dan ditonjolkan.

Kalau tengok rancangan Asia's Got Talent contohnya, macam-macam bakat pelik dan tidak terjangkau akal fikiran ada dipersembahkan.

Tapi, lelaki yang berasal dari Pakistan ini lagi unik! Muhammad Sameer digelar The Human Owl kerana kebolehannya memutar kepala sehingga 180 darjah dengan menggunakan tangan.

Foto: Daily Mail
Sekali tengok nampak ngeri! Macam dah nak tercabut namun Sameer berharap keunikan yang dimilikinya mampu membawanya ke pentas Hollywood. Nak berlakon dalam filen genre seram katanya.

Menurut Daily Mail, Sameer yang baru berusia 14 tahun ini melakukan latihan setiap hari untuk memastikan kepala dan lehernya sentiasa elastik.

Foto: Daily Mail
Sebelum ini ibunya akan menampar Sameer jika ternampak anaknya itu memusingkan kepala hingga ke belakang. Walau bagaimanapun, akhirnya si ibu dapat menerima hakikat yang ianya dalah bakat yang dikurniakan Tuhan.

Demi mengejar cita-citanya untuk masuk ke dunia Hollywood, Sameer sanggup berhenti sekolah dan sekarang menjadi penari dalam kumpulan Dangerous Boys.
Foto: Daily Mail
Diharap agar Sameer berjaya mencapai impiannya kelak. Produser filem bolehlah ambil Sameer berlakon, tak perlukan special effects lagi dah. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 22
Komen

Previous : Ramai Tak Tahu Aliff Syukri Ada Adik Yang Seusia Anaknya..

Next       : Sado Ekspres! Otot Lengan Lelaki Rusia Besar Melampau, Ngeri Tak Tengok?

Komen Terbaru

Quote Konahhh 19-11-2017 08:38 AM

Konah harap waima apa2 talent pun kau ada dek, tapi jangan la sampai berhenti sekolah

Lain-lain Komen

Quote zulka 13-11-2017 03:51 PM
ishh..ngeri plak
Quote moonbug 13-11-2017 03:52 PM
Mmg rare. Tp kalau tak sekolah pun tak guna juga. Bakat pun kadang2 anytime boleh ditarik balik. Ilmu di dada yg penting
Quote Jeasabri 13-11-2017 04:11 PM
ngeri juga tengok...kalau2 xboleh pusing ke asal...hurmmm xtau laa{:question{:question{:question{:question
Quote sehirkedi 13-11-2017 04:15 PM
Elastik betul badan dia..helokk jadi ahli gimnastik..atau penari nih..
Quote vanillaninja 13-11-2017 04:17 PM
Scary pulak I tengok
Quote mrizumi 13-11-2017 04:22 PM
Mmg rare..tp syg la snggup bhnti skolah..
Muda lg kot..
Quote CiliPadiSedap 13-11-2017 04:36 PM
kepala akak pun boleh pusing 360 guna instaFilter
Quote CiliPadiSedap 13-11-2017 04:39 PM
kepala akak pun boleh pusing 360 guna instaFilter
Quote salmon-suki 13-11-2017 04:53 PM
Bkn  ke set2 contortionists mmg boleh buat gtu?tgk kt BGT ke AGT y pmpuan tu,lipat2 bdn pusing2 kepala mcm xde tulang..lps tu kalau next contestant nk bt contortions lg,sy  xtgk...geli lak..huhu
Quote Jorja 13-11-2017 05:11 PM
Congrats adik.. tapi gelilah tengok teringat gory vids cartel dadah mexico tu
Quote miemiecha 13-11-2017 05:18 PM
ini bukan rareeeee ni skeri
Quote Artemesiaa 13-11-2017 06:09 PM
Ngeri pulak lihat aksinya tu
Quote matchstick 13-11-2017 06:16 PM
Nk tergelak baca part yg mak dia tampar bila nmpk dia pusing kepala gitu. Mesti mak nya sdiri pun terkejut n takut mula2
Quote matchstick 13-11-2017 06:20 PM
Sanggup berenti sekolah. Semoga sukses ye dek. Tp risau kot one day tersalah urat ke time pusing tu x pasal2 effect sampai lumpuh ke.
Quote wikedsaikel 13-11-2017 07:30 PM
Penanggal ke ni {:question
Quote babydoll 13-11-2017 08:18 PM
i ada tgk video, this one girl lenturkan badan dia kebelakang, pastu jalan dgn tgn kbwh. cm 4 kaki gitu. dia buat kt mall, abes org kt ctu menjerit tgk dia. sbb mcm dlm horror movies
Quote mizruncing 14-11-2017 09:57 AM
aku pulak yg sakit leher tgk
Quote SecretLuv 17-11-2017 02:08 AM
babydoll replied at 13-11-2017 08:18 PM
i ada tgk video, this one girl lenturkan badan dia kebelakang, pastu jalan dgn tgn kbwh. cm 4 kaki g ...

Iols pun ada tengok video macam tu. Tak tahu la video yang sama ke.
Tercampak terus barang orang tu.
Quote SecretLuv 17-11-2017 02:16 AM
Dulu masa aku kecik-kecik, ada seorang jiran ni. Budak ni jenis boleh lentur-lenturkan tangan dia.
Dia selalu tunjuk kat aku dengan adik-adik aku masa tu. Siap ajar lagi, tapi memang tak bolehlah nak buat macam dia tu.

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.045236s Gzip On
    To Top