Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Rita Ora Pakai Jubah Mandi Je Hadir Di Karpet Merah!

13-11-2017 03:09 PM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 2692| Komen: 20

Selebriti dan busana mereka yang pelik-pelik ketika hadir di acara karpet merah memang tak dapat dipisahkan!

Terbaru, Rita Ora kelihatan seperti baru lepas mandi ketika menghadiri Anugerah Muzik Eropah MTV dengan hanya mengenakan jubah mandi berwarna putih serta kepalanya dililit dengan sehelai tuala. Mudahlah, tak perlu nak beria mendandan rambut.



Buang tabiat apa Rita ni? Memetik Mirror, Rita mengenakan gaun putih berbulu yang labuh. Dari gambarnya, kita boleh tahu yang dia tidak memakai baju dalam.

Selamba sahaja penyanyi lagu Body On Me itu berpakaian sedemikian ketika tiba di acara berkenaan. Siap dengan pose menunjukkan kakinya!



Walaupun hanya 'berjubah mandi', Rita tidak membiarkan wajahnya tanpa secalit mekap. Barang kemas juga tidak dilupakan! Walaupun tampil 'selekeh', aksesori perhiasan diri dan mekap itu penting tau!



Foto: Mirror

Sibuk melayan kamera, sekali pakaiannya buat hal pula! Tali pengikat pinggangnya melonggar sehingga nampaklah yang dia memakai pakaian renang di sebalik jubah itu. Pakai lagi pelik-pelik. Nasib baik tak terlucut terus jubah tu. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 20
Komen

Previous : Sia Sebar Gambar Bogel Diri Sendiri, Percuma Je!

Next       : Calvin Harris Bengang Dengan Taylor Swift Sebab Lagu Getaway Car

Komen Terbaru

Quote Psfzi 16-11-2017 08:54 PM
Dah xde idea dah la tu. nk gimik dan tarik perhatian org. {:good

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 13-11-2017 03:41 PM
jubah mandi brand apa? takkan cikai punya.

lepas ni ada yg tiru. nk advance lagi boleh berkemban dgn tuala dengan mengenakan aksesori leher dan telinga serta pakai heels.
Quote Jeasabri 13-11-2017 04:12 PM
kena tajaa kot{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh
Quote tembikai 13-11-2017 04:27 PM
ni  sama la mcm konsep berkemban
Quote miemiecha 13-11-2017 05:15 PM
heheeh.. comel plak mek tgk
Quote matchstick 13-11-2017 05:36 PM
naseb baik kt melesia retis belum seberani itu nk menyeksi. kalu x ada yg mengikut pakai kemban kain batik ala2 nak gi mandi kt perigi
Quote hyie 13-11-2017 07:01 PM
so far takde lagi kan yang pegi award secara berbogel
Quote kamilaa 14-11-2017 03:18 AM
Artis hollywood apa nak kesah 😜
Quote CiliPadiSedap 14-11-2017 07:15 AM
sharlenetexas: jubah mandi brand apa? takkan cikai punya.lepas ni ada yg tiru. nk advance lagi boleh berkemban dgn tuala dengan mengenakan aksesori leher dan telinga ...



Jubah mandi alif syukri, jenama terlajak kepit
Quote CiliPadiSedap 14-11-2017 07:15 AM
sharlenetexas: jubah mandi brand apa? takkan cikai punya.lepas ni ada yg tiru. nk advance lagi boleh berkemban dgn tuala dengan mengenakan aksesori leher dan telinga ...



Jubah mandi alif syukri, jenama terlajak kepit
Quote mieymiey 14-11-2017 09:07 AM
Dari gambarnya, kita boleh tahu yang dia tidak memakai baju dalam.

Tali pengikat pinggangnya melonggar sehingga nampaklah yang dia memakai pakaian renang di sebalik jubah itu.


Tu la serkap jarang lagi, kan dah salah
Quote chaotic_soul 14-11-2017 09:41 AM
jimat kos sekarang zaman barang mahal
Quote jointhecurse 14-11-2017 09:56 AM
jimat kos...xyah perah idea
Quote merrissa 14-11-2017 10:07 AM
jimat la konon.....harga jubah mandi tuh pon dah sama dgn gaji korang setahun agaknya

macam selimut baby yg mahai tuh....

Quote Artemesiaa 14-11-2017 11:52 AM
Tolong promote designer mana punya jubah mandi ler tu
Quote sharlenetexas 14-11-2017 01:41 PM
teringat jamal jamban. kenapa x letak berus gigi kt telinga sambil bawa sabun dettol?
Quote veYron 14-11-2017 10:25 PM
sanggup buat apa je asl dpt attention la ni....
Quote Tapayana 15-11-2017 11:57 AM
rita ni baru keluar lagu anywhere.  tp tula slow rating dia. baru 10 juta viewers.  media UK selalu bg coverage dia ni tp kat Us tak dpt sambutan plak. even dulu penah naik dgn lagu black widow feat iggy azalea pun masih buat us audience tak lekat dgn dia.

mmg sexy mexy sheols.  selamber je bra less kat public, pakai design street fashion yg teasing.
Quote damian_lee 16-11-2017 10:24 AM
hyie: so far takde lagi kan yang pegi award secara berbogel

Paling sexy aku rasa si jennifer lopez ngan underwear bottom pastu lurah belah sampai almost belahan puki
Quote maricruzestrada 16-11-2017 03:52 PM
boleh jadi inspirasi pakai p keje

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049155s Gzip On
To Top