Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Ibu Lacur Dua Anak Dengan Warga Asing, Ambil Bayaran Serendah RM50

13-11-2017 02:43 PM |Dilihat:2235| Komen: 46
Meskipun mendapat bayaran serendah RM50, seorang ibu tunggal sanggup melacurkan dua anak kandungnya dengan lelaki warga asing di sebuah hotel bajet di Larkin Johor Bahru. 

Kejadian yang berlaku pada bulan lalu itu akhirnya membawa padah apabila dia dihukum penjara 75 tahun oleh Mahkamah Sesyen Johor Bahru, hari ini. 

Memetik laporan Astro Awani, tertuduh berusia 39 tahun itu mengaku bersalah terhadap 10 pertuduhan melakukan perbuatan terkutuk itu.

Ini sekaligus Hakim Kamarudin Kamsun menjatuhkan hukuman itu selepas pengakuan bersalah itu.

Kamarudin mengarahkan tertuduh menjalani hukuman penjara 15 tahun untuk 10 pertuduhan itu yang setiap dua daripadanya berjalan serentak. 

Foto Astro Awani
Sementara itu, bagi lima lagi pertuduhan, tertuduh didakwa melakukan perbuatan sama ke atas seorang lagi anaknya iaitu kanak-kanak yang berusia 10 tahun. 

Selain tergamak melacurkan dua anaknya, dia dikatakan sanggup menyaksikan perbuatan terkutuk itu. 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 46
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote bintangterang 14-11-2017 10:59 PM
mak kucing pn syg anak dia..ni mak syaiton

Lain-lain Komen

Quote idakamaruddin 13-11-2017 02:51 PM
omaigoddd

mother from helll

selayaknyeee laaa
Quote saladin780 13-11-2017 02:53 PM
kejam nya ...knp tak lecurkan diri sendiri je kak
Quote Deidra 13-11-2017 02:58 PM
Astaghfirullah...terdesak sangatkah hidup hingga lacurkan anak sendiri? Masih kecil pulak tu? Just cannot brain this
Quote lkick2113 13-11-2017 03:01 PM
yang penting tutop aurat
Quote kakiselit 13-11-2017 03:02 PM
Akak polis.....Tlg sekehkan kepala perempuan biol tu utk aku.
Quote shanshero 13-11-2017 03:04 PM
bila dah terbiasa berzina.
Quote DeeHanania 13-11-2017 03:05 PM
YaRabbi,
Mak Jahanam btol
:Buffy
Quote pearl.silver 13-11-2017 03:20 PM
Takleh blah..masih pakai tudung tu..
Dah laa murah sgt harga kesucian ank2 dia..rm50 takat lepas duit topup mak nye je..ank dpt apa? Baik ank2 tu bergerak solo..dpt seribu dua jgn share ngn mak tu
Quote mirandanicky1 13-11-2017 03:25 PM
Mmg spesis mak setan ni celaka punya pompuan. Mereput la ko dlm penjara tu. Jahat kalahkan firaun dah ni. Kita anak baru kena cubit ngan kawan pun dah naik darah..ini ko boleh join tgk sekali bangla tu panjat kangkang jolok ank ko.. mak jenis apa ko ni.
Quote chaotic_soul 13-11-2017 03:27 PM
hukum hudud
Quote CardiGans85 13-11-2017 03:39 PM
Anaknya mcmana?
Quote MH3707 13-11-2017 03:41 PM
50 je pun...mmg dasar pemalas nak kerja...ambil jalan mudah...

semoga mampus dalam penjara...75 tahun dlm penjara kan?... of course lah mati dalam penjara...
Quote izzat1987 13-11-2017 03:45 PM
Kalau ko manusia beriman ko jgn salahkan tudung. Yg salah ialah otak wabita bangang ni x berfungsi. Dia mungkin ialah maovik2 bawang yg berpura acah suci mcm korang. Semoga dia insaf di penjara dan jadi lebih baik dr kita semua
Quote skinsandstars 13-11-2017 03:48 PM
Bangladeshi dua ekor tu tak tangkap and dakwa ka? Pedo gila!
Quote spiderman80 13-11-2017 03:55 PM
Thread dah ada https://mforum1.cari.com.my/foru ... &extra=page%3D1


@admin6
Quote sehirkedi 13-11-2017 04:17 PM
Helok si gedempol ni disebat je dikhalayak ramai..tak layak bergelar ibu!!
Quote Daisyna 13-11-2017 04:40 PM
pemalas nya kuar pg keje cari duit,rm50 x berbaloi ko lacurkan ank..
Quote trakea 13-11-2017 04:40 PM
Apa nama ??
Quote debab76 13-11-2017 05:02 PM
celaka punya ibu!

Lihat semua komen(46)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091043s Gzip On
To Top