Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Bergambar Mesra, Nabila Razali Ada Sesuatu Ke Dengan Aedy Ashraf?

13-11-2017 10:49 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 15105| Komen: 245

Amboi, mesra nampak Nabila Razali dengan Aedy Ashraf di laman Instagram. Tapi, kenapa ditutup ruangan komennya? Ada apa-apa ke ni?



Ada orang kata, Nabila ni memang suka 'berdrama' dan menagih publisti murahan. Apa pula kata penyanyi dan pelakon itu?

"Terpulang apa orang nak kata. Niat saya hanya nak berkawan, belum ke tahap serius.

"Saya pun masih muda dan bebas berkawan dengan sesiapa. Saya suka bergambar. Cuma memang saya tutup ruangan komen gambar itu supaya netizen dan peminat tak bertelagah.

"Lagipun, kami baru sebulan kenal," katanya kepada BH Online.


Foto: IG Nabila Razali

Sejak gambar berkenaan dimuat naik, berbondong-bondong netizen mengecamnya. Ada yang menuduh dia seperti 'perigi mencari timba' sedangkan Aedy dikatakan hanya berlagak biasa.

Menurut Nabila, dia dan Aedy mula berkenalan menerusi laman sosial sebelum berjumpa.

"Gambar yang saya muat naik itu, kali kedua kami berjumpa. Soal masa depan itu antara kami, biarlah masa menentukan persoalan ini.

"Aedy lelaki budiman, periang dan senang diajak berbual. Sebab itulah saya selesa berkawan dengannya," katanya.


Foto: Aedy Ashraf

Alah, kalau jadi pun apa salahnya kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 245
Komen

Previous : Fattah Amin Jadi Hantar Rombongan Tak Hari Ni?

Next       : Sudahlah Bagasi Hilang, Syamel Digoda 'Amoi' Balik Hotel Pula

Komen Terbaru

Quote salmon-suki 17-11-2017 09:23 AM
Indarissa replied at 17-11-2017 03:24 AM
Adik qi razali? nama ayah pun sama dah.

Xtaw laa sis..xpernah kenal dia ni..ape dia buat dlm industry hiburan kita ni ye?kekeke~

Lain-lain Komen

Quote Andyscenes 11-11-2017 05:35 PM
Jujurnya aku suka masih pada dirinya
Quote kakasotong 11-11-2017 05:36 PM
Jemput masuk @tomaz utk memberi sepatah dua kata utk kapel ni dah ada thread sendiri dah

Motepp khens nabila chipmunk off comment kt gmbr tu. Mengada sgt wekkkkk
Quote tomaz 11-11-2017 05:36 PM
huntung la dpt yg lazat lg menyelerakan
Quote Aduradura 11-11-2017 05:36 PM
Andyscenes replied at 11-11-2017 05:35 PM
Jujurnya aku suka masih pada dirinya

Walau pernah berbeza, langit dan udaraaaaa~
Quote tomaz 11-11-2017 05:38 PM
kakasotong replied at 11-11-2017 05:36 PM
Jemput masuk @tomaz utk memberi sepatah dua kata utk kapel ni dah ada thread sendiri dah

Mo ...

Chipmunk? Bingit kan suara dia.. Hahaha.. Iolss is jeles okeh.. Huntung laaa
Quote kakasotong 11-11-2017 05:39 PM
Siap suap2 makan hoccay

Screenshot_2017-11-11-11-58-33.png Screenshot_2017-11-11-11-58-22.png Screenshot_2017-11-11-11-58-24.png Screenshot_2017-11-11-11-59-43.png
Quote lilac85 11-11-2017 05:41 PM
Gambo 1st tu mcm nabil

Tp siapakah lelaki ittew
Quote bambimo 11-11-2017 05:43 PM
good...sbb kawan meols gila kan nabila razali ni...siap ngorat kt twitter..kesian bini dia..nabila razali ni xtau pun my fren ni dh kawen tp dia reply cm peminat dan artis..sbb dia xpose pun even single gambar with my fren.malu sbb the wife besar dan big frame
Quote tomaz 11-11-2017 05:44 PM
lilac85 replied at 11-11-2017 05:41 PM
Gambo 1st tu mcm nabil

Tp siapakah lelaki ittew

Aedy ashraf.. Pelakon tentang bulan dedulu tu
Quote noraidil_06 11-11-2017 05:45 PM
tomaz replied at 11-11-2017 05:36 PM
huntung la dpt yg lazat lg menyelerakan

Kohkohkoh. Chuols x untung ke dik?
Quote obses_budak 11-11-2017 05:46 PM
Untung la nabilaaa... dpt tasty body... aummm
Quote noraidil_06 11-11-2017 05:46 PM
I think they look good together.jap nk google lagu peah ni
Quote lilac85 11-11-2017 05:49 PM
Tgk yg vid shirtless tu
Quote taksukapeanut 11-11-2017 05:49 PM
Agaknya kena hencap tak kalau iols tanya siapa nabila razali ni??
Quote tomaz 11-11-2017 05:49 PM
noraidil_06 replied at 11-11-2017 05:45 PM
Kohkohkoh. Chuols x untung ke dik?

X huntung kaka.. X sado sebegini.. Tp hati baik.. Hahaha
Quote noraidil_06 11-11-2017 05:50 PM
taksukapeanut replied at 11-11-2017 05:49 PM
Agaknya kena hencap tak kalau iols tanya siapa nabila razali ni??

X hencap. Tp uols blh google noks
Quote noraidil_06 11-11-2017 05:50 PM
Edited by noraidil_06 at 11-11-2017 06:06 PM
tomaz replied at 11-11-2017 05:49 PM
X huntung kaka.. X sado sebegini.. Tp hati baik.. Hahaha


Gym gym gym gym. Ni asyik ajak ngeteh je. Caner
Quote Orix 11-11-2017 05:51 PM
Yikes.. I kenot la muka aedy ni mcm budak2 even badan sado.. terasa pedo jah kalau suka kan heols ni... I prefer muka jantan habiss tp body biasa2 jah
Quote taksukapeanut 11-11-2017 05:55 PM
noraidil_06 replied at 11-11-2017 05:50 PM
X hencap. Tp uols blh google noks

Huhuhuhu baiklah

Lihat semua komen(245)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.091237s Gzip On
To Top