Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Untungnya, Daddy Sendiri Potong Tali Pusat Baby L!" - Lufya Omar

13-11-2017 09:35 AM|Oleh: Maly Rosli | Dilihat: 5071| Komen: 90

"Untungnya Baby L, daddy sendiri potong tali pusatnya. Amboi, Anak daddy sangat!"

Wah, tahniah diucapkan kepada pasangan selebriti Lufya Omar dan Che Muhammad Hafiz Che Baharom yang selamat menimang puteri sulung mereka, petang kelmarin.



Berita gembira itu dikongsi Lufya menerusi Instagram (IG) miliknya yang memperkenalkan bayi seberat 3.39 kilogram (kg) berkenaan sebagai 'Baby L'.

Menerusi postingnya, Baby L disambut doktor peribadinya yang dibantu suami.

"Alhamdulillah, syukur puteri kami Baby L selamat dilahirkan secara normal dan dalam keadaan sempurna.

"Terima kasih Dr Arifah yang dibantu suami menyambut kelahiran Baby L dengan baik. 

"Daddy dah macam pasukan sorak dalam bilik bersalin semalam," tulisnya.



Dalam masa sama, Lufya turut berterima kasih kepada semua pihak di atas doa dan kata-kata perangsang kepadanya.


Foto: IG Lufya Omar
Tak sabar nak tengok wajah Baby L! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 90
Komen

Previous : Cinta Lama Zul Ariffin Dan Gayatri Bertaut Kembali Ke?

Next       : Fattah Amin Jadi Hantar Rombongan Tak Hari Ni?

Komen Terbaru

Quote InVendeTTa 21-11-2017 01:34 AM
Antara retis yg kerap masuk gosip tp xtau ape sumbangan ko dlm industri ni..xtaulah penyanyi ke pelakon ke ape..

Lain-lain Komen

Quote sepitsiput 13-11-2017 07:43 AM
#GeborSelamanya
Quote sepitsiput 13-11-2017 07:44 AM
bayarlah porem cari, porum detik, kapanlagi sekalipun...tetappp #GEBOR yach
Quote epis 13-11-2017 08:10 AM
Npe baby L? L for??? Lufya ke? Tahniah lufya~~
Quote nisako 13-11-2017 08:29 AM
tahniah....................gambar tak de ke
Quote aTiKah_aYuNi 13-11-2017 08:32 AM

tahniah....................
Quote Kak-Leen 13-11-2017 08:41 AM
Congrats..
akak ingatkan hospital mmg hias baby trolley gitu.. rupanya ada maternityroom decorator.. Skrg ni nak buat duit senang dah.. Nak perabihkan duit pun senang sangat..
Quote drivethru 13-11-2017 09:05 AM
Mesti ketiak merecik mase meneran kan.
Quote helicornia 13-11-2017 09:07 AM
untunglaaa laki doc
Quote Aduradura 13-11-2017 09:08 AM
Tak smpai hati nak cakap, tak tau apa sumbangan sheolls dlm industri , even dunia socmed pun bukanla insta famous....nothing..tp smpai ada jugak TT yg sanggup nk bukak benang pasal sheolls.....this is sad....
Quote kodoksilver 13-11-2017 09:08 AM
tahniah la ye
Quote cmf_premierleag 13-11-2017 09:11 AM
Dia ni kalo bercakap, semedang taknak kalah
Ms kat AF dulu, dlm diari kemain lg cakap ms dia skolah convent JB, kwn2 dia carry LV chanel Gucci bagai pegi skolah.. Pastu sume bdk2 AF mcm teruja je dengar citer dia
Alahaiiii grossss sgt
Quote babycc 13-11-2017 09:14 AM
cmf_premierleag replied at 13-11-2017 09:11 AM
Dia ni kalo bercakap, semedang taknak kalah
Ms kat AF dulu, dlm diari kemain lg cakap ms dia skolah ...

Kat trek selebriti pon sama.. ckp xmo kalah ngan jimmy shanley masa tu..
Quote doubleA 13-11-2017 09:25 AM
Tahniah! Mesti comel baby nya
Quote chinta89 13-11-2017 09:34 AM
drivethru replied at 13-11-2017 09:05 AM
Mesti ketiak merecik mase meneran kan.

kau ni pun..


Quote chinta89 13-11-2017 09:36 AM
Kak-Leen replied at 13-11-2017 08:41 AM
Congrats..
akak ingatkan hospital mmg hias baby trolley gitu.. rupanya ada maternityroom decorator ...

nk perabis duit senang je..

demi nk nmpk mewah di depan mata netizen.

(read : syahir kuburan/watie elite/erin marin wedding)
Quote idakamaruddin 13-11-2017 09:56 AM
olohhh laki potong tali pusat pn beriya ckp untung

pape pn tahniah la

mohon beranak lg..lgpn uols bkn ada job sgt pn

Quote mieymiey 13-11-2017 09:59 AM
Tahniah Lufya dan husband. Sejarah baby L berulang kembali selepas Lara Alana
Quote melinda_kerr 13-11-2017 10:02 AM
beranak jua akhirnya.. dah mcm setahun dia update psl pregnancy dia.. sheols ni suka juga ya show off kebahagiaan di ig..
Quote swayne 13-11-2017 10:13 AM
I tak faham kaitan beruntung daddy potongkan tali pusat dengan anak daddy sangat. Kenapa eh? Boleh sesiapa terangkan? Memang bnda ni rare ke potong tli pusat anak sendiri. Macam 1 dalam sejuta ke?

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058303s Gzip On
To Top