Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Netizen Suruh Aliff Syukri Sedia Van Jenazah, Kenapa Lagi Tu?

10-11-2017 03:49 PM |Dilihat:7262| Komen: 81
Datuk Aliff Syukri kena kecam lagi! Kali ini disuruhnya sediakan van jenazah. Fuh, kasar betul tu! Kenapa sampai macam tu sekali?


Foto: IG Aliff Syukri

Jutawan produk kecantikan itu baru-baru ini memuat naik sebuah gambar berserta kapsyen menyatakan dia memerlukan kereta lebih besar.



Alah, macam tak biasa pula dengan perangai Datuk yang gemar berkongsi luahan hati dan kegembiraannya di laman sosial.

Pun begitu, berbondong-bondong jugalah netizen melemparkan komen dan kritikan negatif di ruangan komennya.

"Van jenazah luas dato. Bolehlah buat persediaan untuk dato sekali," komen netizen.



Aliff bagaimanapun tak mudah melatah dan enggan melayan kerenah haters yang gemar 'menyakatnya' dengan gurauan kasar.



"Moga dipermudahkan sakaratulmaut". Amboi, komen kasar nampak? Berpada-padalah nak memberi komen. Jangan terlalu mengikut perasaan, okey?




Namun, tak semua komen diabaikan Aliff. Ada juga komen yang dibalas selagi ianya boleh diterima.


Foto: FB Aliff Syukri

Aliff pun manusia biasa macam kita juga, mempunyai hati dan perasaan. Walaupun dia kata tak kisah, terguris juga hatinya itu. Tengoklah sendiri apa respon dia di Instagram (IG) miliknya.


Foto: IG Aliff Syukri

Apa pula reaksi pembaca? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 81
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Psfzi 16-11-2017 08:11 PM
Lumrah manusia tak pernah puas dgn ape yg kita ada. Sepatutnya kena bersyukur kalau nak banding dgn org yg xde pape kan.

Lain-lain Komen

Quote cahayamataku 10-11-2017 03:59 PM
Iols nasihatkan Datuk Terlajak Laris lepasni tayahla sume benda heols nak post kat socmed. Bila netizen kutuk, heols pun sentap.

Iols kat sini pun naik muak sbb hari2 ada je stori Datuk Terlajak Laris ni
Quote emelia1509 10-11-2017 04:01 PM
Heols memamg mampu..But keriakan tu yang buat netizen menyampah tahap dewa .

Please la jangan semua benda nak post kat fb bagai..Tengok heols ni macam mereng pun ada
Quote Aduradura 10-11-2017 04:02 PM
Kalau camni mmg berbunyi agak riak laaaaa vongoksssss !! Geram plak iolls.....lori durian ss15 tu pun sesuai utk dato!!
Quote apedehal 10-11-2017 04:05 PM
y lah penyakit org2 skang yg baru merasa duit ni jakun sgt.. riak tanpa sedar... xtakut ke anak2 tu jd sasaran penculik
Quote watie79 10-11-2017 04:06 PM
Mohon Meninggal jer lah Tok Lif
Quote NadineNajmie 10-11-2017 04:16 PM
Apa2 aje lah dato. Tapi kenapa dato duduk lagi kepit dari datin
Quote Jorja 10-11-2017 04:17 PM
Buat apalah netizen semua tu nak follow dia ni.. takda masalah p cari masalah.. tapi ada betulnya juga pa yg datuk ni kata "yang ada class tu mampu ke beli rumah puluh juta?" Krik krik
Quote idakamaruddin 10-11-2017 04:20 PM
hati2 tuk laris bila berbicara

takut jatuh kufur nikmat

bersyukur la tuk laris ooii jgn la statement mendabik dada sgt

Allah bg anda kaya sbb Allah yg berkehendak

kalau Allah tarik sekelip mata je habis
Quote lolita737 10-11-2017 04:21 PM






Quote cocorex 10-11-2017 04:29 PM
Kalo jenis xreti nk mengemas, ko bg naik bus yg hanya ada 4 seat pun dia kata sempit & penuh dgn brg2
Quote Joannalee 10-11-2017 04:29 PM
Klu x suke Jgn tgk tu je.. dr ber tekak dgn die baik tgk doraemon
Quote dory.thefish 10-11-2017 04:31 PM
riaknya dia
Quote miemiecha 10-11-2017 04:34 PM
bosan isu daruk lentik nih
Quote halimunah 10-11-2017 04:40 PM
apa benda la bahasa dia ni...nak buy class, dah terbuy pun
Quote abgsallehsado 10-11-2017 04:43 PM
alif duk sepit mcm pmpuan..bini lek duk mcm jantan
Quote MissVixen 10-11-2017 04:59 PM
Van jenazah kecik je. Macam van biasa, dah dibuang tempat duduk. Alang2 kaya baik beli bus mewah. Truck macam sultan johor ke. Dapat tido atas katil otw nak pergi ofis.
Quote swimswim 10-11-2017 05:02 PM
Edited by swimswim at 10-11-2017 05:04 PM

Volvo ada jual bas Express n lorry kalau alif mahu

#silameninggal
Quote aderaderker 10-11-2017 05:21 PM
Mohon tukar gelaran
#aliffsyukriterlajaksentapppp
Quote siape_aku 10-11-2017 05:26 PM
tak abis2 riak..... kalo dh bnyk sgt duit...g sedekah kat org2 yg memerlukan tu ha....daripada tergedik2 kat tv....mcm cacing kena garam.... #meluat

Lihat semua komen(81)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057451s Gzip On
To Top