Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Cinta Lama Zul Ariffin Dan Gayatri Bertaut Kembali Ke?

10-11-2017 12:03 PM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 12438| Komen: 175

Cinta lama bertaut kembali katanya. Khabar angin bertiup kencang, mendakwa Zul Ariffin kini kembali bercinta dengan Gayatri Su-Lin Pillai.

Menurut mStar Online, mereka berdua dilihat muncul di kampung halaman Zul di Taiping, Perak.

Difahamkan Zul terlibat dalam penggambaran filem Hantu Kak Limah arahan Mamat Khalid di sebuah hutan di Taiping sementara Gayatri ialah penerbit filem berkenaan.

Foto: Carian Internet
Sumber mengatakan, "Pada mulanya saya macam tidak percaya, tapi setiap hari saya tengok drama Titian Cinta, saya yakin itu Zul tapi saya terkejut perempuan sebelah itu bukan Zahirah tapi Gayatri."

Tambahnya dia nampak Zul dan Gayatri di sebuah hotel keluar bersama menaiki kereta Mercedes hitam.

Foto: mStar Online
Selain mereka berdua, kru, pelakon dan pihak media yang membuat liputan turut menginap di hotel yang sama.

Zul dan Gayatri pernah menyulam cinta pada tahun 2012 namun terputus di tengah jalan.

Foto: Carian Internet
Dengan kemelut yang melanda di antara Zul dan Zahirah Macwilson, nama Gayatri pula muncul sekarang. Apa kesudahannya nanti agaknya?  -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 175
Komen

Previous : "Dajeiii Sungguh Memalam Ni,"- Terhibur Baca WhatsApp Abby Dan Norman

Next       : "Untungnya, Daddy Sendiri Potong Tali Pusat Baby L!" - Lufya Omar

Komen Terbaru

Quote Psfzi 16-11-2017 08:13 PM
Jantan ni mmg suka pmpuan berumur yea. Dari dulu lg. Hehe. Mmg taste dia gitu kot. Tak kisahlah asalkn ko bahagia. Hihi

Lain-lain Komen

Quote MH3707 10-11-2017 12:03 PM
hidung kepit telinga capang
Quote melinda_kerr 10-11-2017 12:06 PM
kahwin ajelah.. kesian nasib anak dara org lain jd tempat pesinggahan mamat ni jer..
Quote CiliPadiSedap 10-11-2017 12:07 PM
Gayatri ni yg lakon hantu mak limah ye? mmg ada aura betul..
Quote noraidil_06 10-11-2017 12:07 PM
Sister2 x byk songeh. Indi. X pening pale zul
Quote noraidil_06 10-11-2017 12:07 PM
Sister2 x byk songeh. Indi. X pening pale zul
Quote katibism 10-11-2017 12:08 PM
Betol meols ckp kt benang seblah. Zul dgn Gaya juga. Ayda kaa Fawwa kaa Zehra Mek kaa nganga saja {:give
Quote MayaDelaRosa 10-11-2017 12:13 PM
Aduhh jul yippin..kawen jela dgn gaya tu...cukup2 la tu kapel sana sinun...sah2 kalau dgn gaya, ko xkan mati kebelurun sampai 7 keturunan... {:nose
Quote immortallez 10-11-2017 12:13 PM
Dia kan tengah shooting filem Hantu Kak Limah. Kalau tak silap syarikat produksi tu under Gaya. Tak rasa dorang back together
Quote HannahMontana 10-11-2017 12:14 PM
MH3707 replied at 10-11-2017 12:03 PM
hidung kepit telinga capang

hidung dgn telinga ko mesti lawa kaw kaw kannnnnnnnn
Quote MH3707 10-11-2017 12:15 PM
HannahMontana replied at 10-11-2017 04:14 AM
hidung dgn telinga ko mesti lawa kaw kaw kannnnnnnnn

milo ais kaw satu...










Quote MH3707 10-11-2017 12:15 PM
CiliPadiSedap replied at 10-11-2017 04:07 AM
Gayatri ni yg lakon hantu mak limah ye? mmg ada aura betul..

gayathi ni aku perasan mcm juling2 air sikit...
Quote HannahMontana 10-11-2017 12:17 PM
Aku restu saja


Ambil saja wanita berjaya xsusah nak membela  wanita yg hanya tau membeli lepas tu blahhhhhhhhhh
Quote Aduradura 10-11-2017 12:17 PM
Edited by Aduradura at 10-11-2017 12:19 PM

Kalau ikut logic mmg heolls dgn kagaya la, sbb tengok je la jrevolusi, tombiruo  & skrg hantu kaklimah, kekeke.....tapi tafaham awat at the same time, heolls pg bercinta dgn si zahira & cinlok dgn heroin titian cinta tu ....haiyooo zulripin
Quote kakiseboksebok 10-11-2017 12:18 PM
Ni lah intipati sebenarnya yang Jul cuba sampaikan.
Quote kakiseboksebok 10-11-2017 12:18 PM
Tapi gaya ni nampak kepam.
Quote HannahMontana 10-11-2017 12:19 PM

bolehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tp cili rawet lebih yeeeeeeeeeeeeeee
Quote HannahMontana 10-11-2017 12:20 PM
MH3707 replied at 10-11-2017 12:03 PM
hidung kepit telinga capang

aKU CILI LUBANG BONTOT KO



Quote MH3707 10-11-2017 12:20 PM
HannahMontana replied at 10-11-2017 04:19 AM
bolehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tp cili rawet lebih yeeeeeeeeeeeeeee

wow...itu yg aku suka pedas2...
Quote kiah_mai_pulak 10-11-2017 12:21 PM
katibism replied at 10-11-2017 12:08 PM
Betol meols ckp kt benang seblah. Zul dgn Gaya juga. Ayda kaa Fawwa kaa Zehra Mek kaa nganga saja {: ...

Karipap tua gak dia berkenan.. yihhhhh

Lihat semua komen(175)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062558s Gzip On
To Top