Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

"Dajeiii Sungguh Memalam Ni,"- Terhibur Baca WhatsApp Abby Dan Norman

10-11-2017 11:07 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 11873| Komen: 119

Terhibur dibuatnya bila membaca paparan skrin perbualan WhatsApp di antara Norman Hakim dan Abby Abadi.

Menerusi Instagram, Abby meluahkan rasa terkejut kerana menerima mesej dari anaknya, Danish paada 10.44 malam.

Baginnya ia agak pelik memandangkan waktu tersebut sepatutnya Danish sudah tidur kerana berada di asrama.

Foto: IG Abby Abadi 
Rupa-rupanya, mesej berkenaan dihantar oleh Norman menggunakan telefon bimbit anaknya itu untuk menyakat Abby.


Foto: IG Abby Abadi 
Disebabkan malu dengan tindakan Abby yang memuat naik paparan skrin tersebut, Norman membalas dengan memberikan komen.


Pengikutnya memuji-muji kemesraan dan hubungan baik yang terjalin antara mereka.

Semoga ukhuwah yang dibina ini kekal buat selamanya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 119
Komen

Previous : Johan 'Kantoikan' Ozlynn Hamil Anak Kelima?

Next       : Cinta Lama Zul Ariffin Dan Gayatri Bertaut Kembali Ke?

Komen Terbaru

Quote chazey 20-11-2017 06:52 PM
jargon replied at 11-11-2017 05:14 PM
Nomiang lepas dpt kt kemek mmg setia hbis...dlu mse gn abby kjap gn faradiah kjp gn kemek berusung t ...

Dah insof kot.

Lain-lain Komen

Quote Star_el 9-11-2017 03:55 PM
lawanya anak perempuan dia
Quote tomaz 9-11-2017 03:56 PM
lawanya anak pompuan dorang
Quote adel7 9-11-2017 03:59 PM
Acik abby masih lagi menaip ala2 bbnu gituuuu
Quote taji2906 9-11-2017 04:04 PM
terer la norman hakim buat mata sebelah je juling
Quote gerbera.memopad 9-11-2017 04:07 PM
Kenapa aku rasa these exes comel?

Some people mmg better off as just friends
Quote cupu 9-11-2017 04:11 PM
Aku okay je...tp tumpang runsing takut laki abby jeles..but as woman aku tau bg abby norman just X.klu memey nk jeles lantak la...padan uke...
Quote misssakura 9-11-2017 04:25 PM
Kawan2 juga... Jgn sampai terfefeling semula dah la.
Quote zulka 9-11-2017 04:50 PM
time gaduh kecoh..time baik pun kecoh..
diam2 sudah...
Quote sheqim 9-11-2017 04:53 PM
Cantiknya anak ppuan depa tuu
Quote Nenasketum 9-11-2017 04:54 PM
Elok2 kejadian anak2 normiang & abby. Dan senang nyer nak hiburkan hati netizen. Get a laif freaks
Quote siape_aku 9-11-2017 04:55 PM
mase awal kes memey norman dulu...teruk gak kan...by the way...time heals.... and ok lah diorg dah berdamai...
Quote syahoney 9-11-2017 04:55 PM
tak de koje la tu norman tu dok nyakat abby..apa2 pun anak2 membesar dengan elok......
Quote samasam90 9-11-2017 04:57 PM
comelnyaaaaaa lahai.. harap pasangan memasing jgn jeles lah ye.. suka tgk family depa ne.. thorbaikkkk

Quote 3dea_mension 9-11-2017 05:07 PM
suka tgk diorg ber2 ni.. untuk kebaikan anak2..
aku x rasa perasaan seorang anak yang broken family..family aku baik2 aja..
tp aku ramai kawan2 yang broken family ni..
ada sekali aku terkejut bila kawan aku dr broken family ni tanya aku masa mula2 berkenalan
" ayah akak dok sekali ke ngn akak?"
aku memula mcm pelik knp dia tnya soalan mcm ni..dh namanya ayah mestila dok skali..
pastu bila lama2 berkawan, baru aku tau, dia dr broken family and ayah dia x pnah amik tau pasal mak dia n dia adik beradik..dia selalu puji ayah aku setiap kali jmpa family aku..

So actually, aku puji sikap norman n abby ni..ketepikan ego demi perasaan anak2..kita x lalui susah nk faham..
Quote VuJiE 9-11-2017 05:07 PM
anak perempuan dia cantik
Quote miemiecha 9-11-2017 05:08 PM
d sebabkan ramai puji ank pmpn dia lawa, maka mek pun puji jgak.. lawanyaaa anak dara depaaa
Quote Linopot 9-11-2017 05:12 PM
Bgsla dorg ni.. Msh bbaik2 wlu dah cerai..
Quote bukan_ustazah 9-11-2017 05:28 PM
ingat kisah dia bawak wartawan serang norman. Mujur dah sedar sekarang
Quote Cekgushilla 9-11-2017 06:22 PM
cupu replied at 9-11-2017 04:11 PM
Aku okay je...tp tumpang runsing takut laki abby jeles..but as woman aku tau bg abby norman just X.k ...

Heheheheh meolls setuju

Lihat semua komen(119)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062278s Gzip On
To Top