Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Sekali Lafaz, Mawar Rashid Menjadi Milik Raf Yaakob

10-11-2017 09:57 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 13011| Komen: 227

Pelakon cantik Mawar Rashid selamat bergelar isteri kepada Raden Ahmad Faizal Yaakob degan sekali lafaz pada Khamis.

Majlis yang diadakan di Hotel Royale Chulan Kuala Lumpur itu menyaksikan Mawar, 22, dan Raden atau lebih dikenali sebagai Raf Yaakob, 32, dinikahkan oleh Iman Masjid Saidina Abu Bakar As-Siddiq Bangsar iaitu Mohamad Azri Ahmad Kamil.


Foto: IG Mawar Rashid dan Raf Yaakob
"Syukur Alhamdulillah semuanya dipermudahkan dan ia hari paling bahagia buat kami berdua.

"Doa saya agar perkahwinan ini diberkati dan akan kekal sehingga akhir hayat," katanya kepada mStar Online.

Foto: IG Mawar Rashid dan Raf Yaakob
Raf menyerahkan RM900 sebagai mas kahwin manakala wang hantaran dirahsiakan jumlahnya.

Mempelai tampil dengan tema Jawa dan pastinya Mawar kelihatan begitu anggun dan berseri.

Foto: IG Mawar Rashid dan Raf Yaakob
Tahniah sekali lagi diucapkan kepada Raf dan Mawar. Semoga berbahagia melayari bahtera rumahtangga. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 227
Komen

Previous : Makin Hebat! Zizan Razak Dinobatkan Sebagai Ikon Media Sosial Negara

Next       : Johan 'Kantoikan' Ozlynn Hamil Anak Kelima?

Komen Terbaru

Quote Psfzi 16-11-2017 09:02 PM
Mawar ni cute sgt. Dulu suka tgk dia punya video gila2 kt app ape ntah aku x ingt. Suka buat benda tah pape. Kelakar ok.dah kawin budak ni. Dgn org kaya plak tu. tuah badannnnn mawarr. Harap dia terima anak rafa tu. hehehe. {:love

Lain-lain Komen

Quote emmet_23 9-11-2017 03:42 PM
1.jpg
Quote kisahkeaku 9-11-2017 03:43 PM
tahniah.suka tgk penerimaan family dato fadzley pd mawar.baik je...baguslah sblm kawen pandai amik hati mak mertua.
Quote buangmasa 9-11-2017 03:44 PM
sapa kah ini?

Quote barfi 9-11-2017 03:48 PM
Beribu2 tahniah. Sekarang boleh sambung jelajah 1 dunia sambung honeymoon
Quote GhostWalking 9-11-2017 03:51 PM
Siapa ni dekkk errr
Quote mieymiey 9-11-2017 03:58 PM
Nama Mawar GST lagi dikenali kot banding Mawar Rashid.
Quote Amina_Mirza 9-11-2017 03:59 PM
Jarang2 dibuat orang buat resepsi during weekdays. Anyway tahniah. Semoga berkekalan selamanya.
Quote aleesyasofia 9-11-2017 04:01 PM
tahniah.. ada jgk dgr kat radio td.. xsgka kwin trus..
Quote emmet_23 9-11-2017 04:04 PM

Mawar Rashid ni pelakon drama. Dewi Remaja. Yang pernah viral pasal dia tau tau apa itu GST..


1.jpg 2.jpg
Quote L_Z 9-11-2017 04:04 PM
Finaly ....
Pas ni smabong ja ko punya hanimun setiap hari,,,,dan sila berambus dari dunia seni...
Quote keypochino 9-11-2017 04:04 PM
wow tahniah ler dik.. haah jarang org kawin tgh minggu.. tp klau semua date dia bz..blasah jela
Quote eyelineronfleek 9-11-2017 04:05 PM
Amina_Mirza replied at 9-11-2017 03:59 PM
Jarang2 dibuat orang buat resepsi during weekdays. Anyway tahniah. Semoga berkekalan selamanya.

Weekdays rate murah sikit =p

Ataupun mmg sengaja buat weekdays supaya tak ramai boleh dtg , jimat gak di situ ..
Quote syahoney 9-11-2017 04:08 PM
wow.......................cepat betul menikahnya. bagus la....tahniah uolls semoga kekal selama2nya...
Quote emmet_23 9-11-2017 04:08 PM
dengar citer event ni dibuat secara tertutup. Tak ramai laaa jemputan tuuu
Quote tomaz 9-11-2017 04:09 PM
tahniah.. mohon sendu selamanya
Quote sunquick 9-11-2017 04:11 PM
tahniah untuk mawar and raf
Quote gerbera.memopad 9-11-2017 04:12 PM
wow very the jawa theme nikah dia eh

maybe  tarikh 9.11 ni ada significant meaning kut utk depa sebab tu nikah jgk walau weekdays
Quote kokocrunch 9-11-2017 04:14 PM
tahniah mawar & raf..
Quote shernazz 9-11-2017 04:14 PM
htahniah
cute je nama raf ni
cm katun peberet anak iols
raf raf yweet n dave

Lihat semua komen(227)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059164s Gzip On
To Top