Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Anak Pun Panggil Kita Ummi Ya, Bukan Walid," -Sajat Buktikan Lagi Dia Perempuan!

9-11-2017 01:34 PM |Dilihat:4586| Komen: 83
Nursajat perempuan! Jangan mengata ya, usahawan kosmetik ini sudah berulang kali menyatakan dirinya adalah seorang wanita sejati.

Macam-macam cara Sajat dah buktikan, antaranya kini dia sedang bahagia bercinta dengan Coach Yin dan bakal mendirikan rumah tangga tak lama lagi.

Foto: IG Nursajat
Jangan lupa, Sajat juga berani menyatakan hasratnya untuk menunaikan ibadah di Mekah walaupun ramai yang mempersoalkan jantinanya.

Terbaru, Sajat buktikan lagi bila anak angkatnya memanggil dirinya sebagai Ummi.


Dalam rakaman tersebut, Sajat sedang mendandan rambutnya semasa anaknya meminta untuk duduk di pangkuannya. "Ummiiii, nak duduk!" Alahai manja! Terus Sajat kata,

"Haa, dengar tu anak kita panggil kita Ummi, bukan Walid. Budak-budak tak pandai menipu. Bila panggil Ummi tu maknanya perempuan."

Foto: IG Nursajat
Apa lagi, teruk Sajat dihentam netizen:

Tak akan habis nampaknya kontroversi Sajat. Netizen hanya akan diam dan percaya bila Sajat betul-betul dapat buktikan yang dia dapat melahirkan anak sendiri nanti. Mungkinlah...-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 83
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Unagi 13-11-2017 11:30 PM
bangang nye die ni...dah d brainwash budak2 sejak lahir..apeke hei nya budak2 tau nak beza kan yg mana jantan dan yg mana betina

Lain-lain Komen

Quote Siput_Sawah 9-11-2017 01:38 PM
udah udah la dok up cite "wanita tulen + sejati" terakhir Malaya ni....muak dah aiiiiiii
Quote Mary_jane 9-11-2017 01:41 PM
Dah kau soh dia panggil ummi. Pape jela bang sejat oi.
Quote mizkajura 9-11-2017 01:44 PM
Ummi.....kita nak susu badan{:nose{:nose
Quote alesandra 9-11-2017 01:45 PM
abeh tu dah ko mengajar budak tu.... dgn rupa ko  lagi.tapi betul gak artikel tu...esok  ko dah sendiri beranak...baru leh sembang ko wanita sejati terulung
Quote myakayina 9-11-2017 01:55 PM
comel anak2 angkat dia..
Quote ayorsuam 9-11-2017 02:03 PM
Laaa dah ko suruh anak ko panggil gitu bro. Sapa la yang kau cuba nak convince yang diri kau tu woman? Keep telling yourself that, cukup 5 Jumaat you'll be one..
Quote helicornia 9-11-2017 02:12 PM
alah budak ko ajar dia pggil umi dia pggil la umi..ko soh pggil abah dia pggil abah
Quote AJ88 9-11-2017 02:14 PM
mcm mna la bam sajat ni boleh idop dlm indenial.




Quote kuzaime 9-11-2017 02:16 PM
Klakar pulak tgk bang sajat ni..
Dah namanya pun budak2..apa yg diajar itulah yg depa ikut..lagipun budak2 jenis belajar ikut apa yg dorang nampak..kalau dah tiap masa nmpk sajat pakai ppuan, bergaya mcm ppuan, badan pun mcm ppuan mmglah ummi yg dia panggil. Bukannya bebudak tu reti lg pasal isu pondan,khunsa etc..
Quote Nenasketum 9-11-2017 02:18 PM
Dah ko suruh depa pangge umi. Kalo ko suruh depa pangge monkey pun depa pangge apa. Dia nak ikut sorang ummat Muhammad di SG, Kak Gia nama dia. Dulu lelaki, star child kat tv berlakon program Mat Yo. Dah besor potong ciknet, teruih caling itself woman. Kawen ngan mamat Cuban tak silap, tinggal sana. Idoler bam Sajat la kot.
Quote RedScarf 9-11-2017 02:19 PM
helicornia replied at 9-11-2017 02:12 PM
alah budak ko ajar dia pggil umi dia pggil la umi..ko soh pggil abah dia pggil abah

ni win sangat ni
Quote sekel 9-11-2017 02:19 PM
gigih benaor nk buktikan pompuan

tunggu lh mati nanti
Quote chinta89 9-11-2017 02:22 PM
dh ko didik dia suh panggil mcm tu, mmg la!

kalau ko didik dia dari kecik suh panggil bapok, dia akan panggil ko bapok.

ade paham?
Quote prettyuglybabe 9-11-2017 02:23 PM
makin lama makin bodoh
Quote kucen_miang 9-11-2017 02:31 PM
senang citer ko selak kain tunjuk kat semua..berpunai ke idok?
Quote M.Rose 9-11-2017 02:33 PM
Coba terlalu keras
Quote matchstick 9-11-2017 02:49 PM
Budak mmg x pandai menipu..tp mudah ditipu. Poor kids
Quote mawar_pink 9-11-2017 03:06 PM
kucen_miang replied at 9-11-2017 02:31 PM
senang citer ko selak kain tunjuk kat semua..berpunai ke idok?

kalo dah buang xdela punai nye..
Quote mawar_pink 9-11-2017 03:06 PM
kesian plak kat bdk 2 org ni..

Lihat semua komen(83)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055936s Gzip On
To Top