Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Lelaki Ini Lamar Kekasih Dengan 25 iPhone X! Harga Macam Sebuah Rumah!

9-11-2017 12:59 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 1444| Komen: 16

Pelbagai cara unik dan kreatif pernah kita dengar bila lelaki melamar seorang wanita untuk menjadi suri hidupnya..

Namun, yang satu ini tidak kalah juga dari segi kejutan yang diberikan. 

Oddity Central melaporkan seorang pereka game video, Chen Meng dari Shen Zeng, China telah membuatkan ramai peminat iPhone terngaga!


Dikatakan dia telah membeli 25 buah iPhone X sebelum menyusunnya dalam bentuk hati untuk melamar kekasihnya. Biar betul!

Lelaki ini telah membuat pre-order kesemua iPhone X itu dengan tujuan membuat surprise kepada kekasihnya. Pada 3 November apabila telefon pintar itu dilancarkan di China, akhirnya Chen telah mengumpul kesemua dan membuat perancangan yang tersendiri.

Bagi mengelakkan kekasihnya dapat menghidu apa yang dilakukan, Chen meminta bantuan rakan-rakan kekasihnya untuk membawa wanita itu ke lokasi yang ingin dibuat kejutan. 

Bila wanita yang bernama Lee itu terlihat apa yang dilakukan oleh kekasihnya, dia tidak dapat menahan rasa terharu. Memang romantik habis.


Sebenarnya pasangan ini merupakan peminat tegar game video di mobile. Kedunya telah bertemu dua tahun lalu menerusi salah satu game yang dibangunkan oleh Chen. 

Tapi mengapa sampai 25 buah iPhone X? Katanya, ia merupakan simbol kepada usia Lee. Wah, beruntunglah kan!

Namun, apa yang berlaku selepas itu, mereka membahagikan kesemua telefon itu kepada rakan-rakan yang membantu 'majlis' lamaran itu. Seronoknya!

Foto Carian internet
Kisah mereka ini menjadi tular di laman sosial dan ramai yang mengkritik lelaki ini kerana sanggup berhabisan membeli 25 buah iPhone X iaitu sebanyak USD 31,500 atau bersamaan RM133, 197!! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 16
Komen

Previous : Nak Pujuk Anak Merengek, Lelaki Ini Cetak Wajah Isteri. Memang Menjadi Tapi...

Next       : Buta Kerana Cinta! Lelaki Sanggup Tukar Jantina, Nak Kahwin Dengan Boyfriend

Komen Terbaru

Quote deltoid 19-11-2017 01:48 PM
apake jakun...

Lain-lain Komen

Quote Siputjelly 9-11-2017 01:08 PM
makkk oiii kayanya. baik kau bagi rumah je

huntong lah
Quote skinsandstars 9-11-2017 01:09 PM
Untunglah kaya. Kalau kaya, beli lah berapa pun iPhone X ko nak beli dekk.
Quote Artemesiaa 9-11-2017 01:11 PM
Bila ada duit dan berkemampuan semua boleh direalisasikan
Quote mieymiey 9-11-2017 01:25 PM
Untunglah kengkawan.
Quote nisako 9-11-2017 01:25 PM
wah kayo nye..........
Quote Mary_jane 9-11-2017 01:44 PM
Bertuahnya. Kalau i amik satu je, yang lain bagi sanak sedara.
Quote anilzasor3323 9-11-2017 02:15 PM
couple ni amek sorang satu..lg 23 tu bagi sape..jual kt mudah ker
Quote RedScarf 9-11-2017 02:17 PM
ke dummy phone je
Quote idakamaruddin 9-11-2017 02:19 PM
anilzasor3323 replied at 9-11-2017 02:15 PM
couple ni amek sorang satu..lg 23 tu bagi sape..jual kt mudah ker

dia bg kt kawan2 dtg tlg bw gf dia tu kot haha

mesti dia ckp

"tolong bawa gf saya datang sini kedai ok..nnt saya upah ipX cincai2 la kasi u...ok ok?"


Quote chinta89 9-11-2017 02:19 PM
wahhhh kayanya dia
Quote vanillaninja 9-11-2017 02:47 PM
Memang anak orka ke. Kalau ye, untung la kawan2 theyols.
Quote husie91 9-11-2017 03:25 PM
ni lagi romantik n sweet dari couple bbnu hafiz n syafiqah aina kihkih habis semua dia boronggg
Quote miemiecha 9-11-2017 05:25 PM
sume dia punya?? meriah!!
Quote tembikai 9-11-2017 06:28 PM
kaya ko yer....bgus..bgus
Quote Konahhh 9-11-2017 10:52 PM
Woahhhh dasyat penangan cinta kepada iphone eh girlfriend {:love
Quote deltoid 19-11-2017 01:48 PM
apake jakun...

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.048185s Gzip On
    To Top