Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Dah Puas Kena Kecam, Kali Ini Alicia Amin Dipuji-Puji

9-11-2017 10:22 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 6426| Komen: 49

Penampilan seksi dan Alicia Amin memang tak dapat dipisahkan lagi.

Walau bagaimanapun sesi fotografi bersama sebuah majalah GLAM baru-baru ini menunjukkan sisi Alicia yang istimewa kerana dikatakan semakin cantik .

Walaupun ada juga yang mengkritik bahagian payudaranya agak terdedah, tetapi Alicia tetap selesa dengan penampilannya.


Foto: IG Alicia Amin 
Foto: IG Alicia Amin 
Berbeza dari dulu, pelakon yang baru meningkat naik namanya ini sering kali dikecam tapi sekarang ramai yang sudah mula memuji.
Lebih-lebih lagi bila dia menggayakan dress berwarna hitam, nampak begitu elegan dan anggun sekali.

Boleh tengok lagi gambar-gambar terbarunya di sini:

Foto: IG Alicia Amin 
Macam mana pendapat anda pula? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
4
Bosan
1
Komen: 49
Komen

Previous : Aiman Tino Cemas, Peminat Sampai Pengsan Bila Terpandangnya

Next       : Tahniah! King Coco Selamat Melahirkan Bayi Lelaki

Komen Terbaru

Quote Jeasabri 14-11-2017 03:18 PM
cantik n cun

Lain-lain Komen

Quote jin_lampu 9-11-2017 10:33 AM
muka cam selalu hisap kote ni...
Quote prettyuglybabe 9-11-2017 10:35 AM
dah mekap touch up memang la lawa..
padahal sama je berkerak macam ummah forum..
Quote sukacactus 9-11-2017 10:35 AM
Hahaha...mesti hangin org samakan rupa dia dgn shikin
Quote mieymiey 9-11-2017 10:48 AM
Dah puas kena kecam? Helloooo netizen ni bermusim yach. Harini sheols dipuji, esok lusa sheols mencapub, haruslah dikecam lagi. Begitulah kitaran hidup sampai Abang Jamil mampos.
Quote chinta89 9-11-2017 10:49 AM
gmbr last muke sebelah dia mcm muka ahya kelentit rindu.

btw alicia ni biasa2 je dlm gambar ni.
Quote bukan_ustazah 9-11-2017 11:00 AM
Edited by bukan_ustazah at 9-11-2017 11:01 AM

sheols needs to stay away from drama celah kangkang melayu dan hidup seperti hidup dia macam dulu.

she's a model and was raised urban like that you can't compare her dengan mira filzah.. duh!
Quote myakayina 9-11-2017 11:14 AM
cantik jugalah lepas dimekap..
Quote shailyvelera 9-11-2017 11:18 AM
bolehlahhhh.......lawa la gak lps ditacap sana sini..
Quote nisako 9-11-2017 11:20 AM
mekap mmg la cantik n cun...........
Quote peratikanjee 9-11-2017 11:21 AM
pd i ok je..nama pun model..silap dia sb msuk line jd pelakon mmg kene kecam..apa pun dh nama org melayu islam..halamatlah kecaman bertubi2..kwn i jd dj pun life x nmpk mcm islam dah..ok je sb x femes
Quote asmara_me 9-11-2017 11:22 AM
biasa je, xde yang wow pun .. errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr next
Quote RatuDunia94 9-11-2017 11:24 AM
Sape model lelaki tu. Dr jauh dh nampak kulit menggerutu..
Quote cascutes 9-11-2017 11:24 AM
klu la Alicia Amin ni adik beradik ngan Fattah Amin mesti boommmmmmmm kan.....
jd la cover mag... headline ;kejayaan anak2 Amin... curlastttt..
Quote luvemedaa 9-11-2017 11:25 AM
Amik gambo muka sepesen jehh
Quote saladin780 9-11-2017 11:34 AM
bengkel ah beng mana la dorg amik sebagai latar nih
Quote samasam90 9-11-2017 11:36 AM
sedehnya model lelaki tu.. makeup pon tak mampu nak cover kawah heolls..

btw, c alicia ne ada dua gambar nude dgn bertattoo.. puhlease takat nampak lurah macam tu ada nak kecam.. model moslimah ke dia?

Quote samasam90 9-11-2017 11:38 AM
dengan, selalu la c alicia nak curi limelight fefeling relevan.. yg kes cabul harvey pun gegeh nak stori mori menempel..
Quote KulitKayuManis 9-11-2017 11:52 AM
dia ni patut dibiarkan je hidup dengan kelompok dia..bila masuk tv dikenali netizen memang la kena kecam. sebab lifestyle dia urban sgt..keluarga pun macamtu so takleh nak kata apa laaa..lagi kata lagi dia nak tunjuk rebel dia..alamatnya makan popcorn la kitaaa
Quote mrs_salvatore 9-11-2017 11:57 AM
Kata mendedahkan dada tapi mana dada dia?

Lihat semua komen(49)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058387s Gzip On
To Top