Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Zul Ariffin Masih Terasa Hati, Tiada Perancangan Kahwin Dengan Zahirah Macwilson

8-11-2017 11:14 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 15949| Komen: 286

Hubungan percintaan antara Zul Ariffin dan zahirah Macwilson kini sebenarnya sedang goyah gara-gara isu kontroversi aktres tersebut bersama Kamal Adli. 

Perkara tersebut diakui sendiri oleh Zul yang berasa tertekan kerana namanya turut terpalit sekali.

Foto: IG Zul Ariffin 
"Ketika isu itu tercetus, saya dan Zahirah bergaduh serta tidak bercakap selama tiga minggu. Saya hanya mendapat tahu mengenai isu itu apabila Emma menghubungi saya, bukan daripada mulut Zahirah atau Kamal.

"Saya akui terasa hati tetapi tidak marah. Isu ini sepatutnya dapat dielak tetapi apa boleh buat, semua sudah berlaku.

"Hubungan Kamal dan Emma sudah baik, Zahirah pula apa yang dia dapat?" katanya kepada Berita Harian.

Foto: IG Zahirah Macwilson
Zul juga menganggap yang Zahirah tidak berusaha untuk memperbaiki hubungan, sebaliknya terlalu mengikut kata hati dengan mencetuskan isu lain.

"Saya kesal kerana isu ini tidak sepatutnya berlaku. Ada rakan di lokasi penggambaran memberitahu Zahirah tertekan apabila kami berselisih faham dan lama tidak berhubung. Apa perlu digaduhkan, hubungi saja saya.

"Perlukah Zahirah menyemarakkan hati dengan melakukan perkara yang boleh menimbulkan isu lain? Kami tiada medium lain untuk memperbaikinya. Dia hanya perlu bersemuka dengan saya," tambahnya.

Foto: IG Zul Ariffin 
Zul juga memaklumkan yang pada masa ini dia langsung tiada perancangan kahwin dengan Zahirah walaupun pernah berbincang tentangnya sebelum ini. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 286
Komen

Previous : Nadzmi Adhwa Mengaku Dicekup Polis Kerana Dadah

Next       : Aiman Tino Cemas, Peminat Sampai Pengsan Bila Terpandangnya

Komen Terbaru

Quote ayjay 15-11-2017 03:33 AM
Aduradura replied at 7-11-2017 09:12 PM
ingat zul macho sgt kekeke...

Hahahaha geli ah nengok

Lain-lain Komen

Quote eyansss 7-11-2017 07:58 PM
kalau korang gado sebab zahirah, kena la zahirah yang call zul n bersemuka... tapi kalau zul yang mulakan, zul kena la call zahirah...

tapi ntah nape bila tengok gaya zul n cara dia berinteraksi, zahirah yang kena mengalah setiap kali...
Quote nayzaron77 7-11-2017 08:00 PM
Quote rukia2 7-11-2017 08:04 PM
eyansss replied at 7-11-2017 07:58 PM
kalau korang gado sebab zahirah, kena la zahirah yang call zul n bersemuka... tapi kalau zul yang mu ...

Pd ai.. Zul nih cm set2 hans dan abam wemy..xready lg nk settle down. So,  klo pompuan tu betul2 nk kt dy,  teruskn... Klo x,  babai pun xpe
Quote annadonna 7-11-2017 08:05 PM
pokey apa ni bergaduh macam budak baru tumbuh bulu
Quote azwa81 7-11-2017 08:12 PM
Nampak sangat dia ni tak serius dalam hubungan
Quote noraidil_06 7-11-2017 08:13 PM
Kesian la kite kena bc sampah2 ni. Mujur kau enszm zul,  akk klik gak la thread kau
Quote epalsearch 7-11-2017 08:22 PM
relationship works both ways. bukan jalan sehala yach. apoooooooo
Quote babydoll 7-11-2017 08:25 PM
dia ni mmg dgn zahirah ke dgn kak gaya? i pn dah konpius
Quote baby37 7-11-2017 08:28 PM
rukia2 replied at 7-11-2017 08:04 PM
Pd ai.. Zul nih cm set2 hans dan abam wemy..xready lg nk settle down. So,  klo pompuan tu betul2 n ...

Betul tu......I pun rasa camtu jugak
Quote suzy_2912 7-11-2017 08:33 PM
kalau dah sayang tu sama2 la baiki keadaan..
Quote doubleA 7-11-2017 08:38 PM
Ego tinggi zul ni. Drama cinta bbnu kamal-timoh-zahirah, zahirah pun kemahen post screenshot bagai, zul kuar statement macam2, kalau I jadi zahirah, goodbye all. Fokus karier sudah kalau betul zahirah serius berlakon. Banyak sangat drama/kontroversi cinta bbnu menampakkan sisi tak matang masing2
Quote codenamedream 7-11-2017 08:38 PM
walaupun Emma and Kamal bercinta mcm BBNU,
nampak lar dorang memang sayang menyayang.  Emma kuat cemburu, marah2 tapi still sapot Kamal kat SS and Kamal sanggup membodohkan diri tuk pujuk Emma.

Tapi ZA and ZM ni one sided sangat,  feat ex-gf yg melekat dgn family ZA and family ZM yang x sapot percintaan anak. Kalau menjadi , memang cinta teragung sangat.
Quote eloncat 7-11-2017 08:43 PM
Kenapa perlu tggu ZM call x blh ke call terus tanya apa kes.. ni tggu gf update pujuk...stress Kalu dpt bf cam ni
Quote sharlenetexas 7-11-2017 08:50 PM
balik perth sambung study lah zahirah. tempat dh ada. blh part time modeling. jadi socmed influencer.
Quote deathacker 7-11-2017 08:51 PM
Who cares.     
Quote moocoww 7-11-2017 08:55 PM
Nampak gaya ZM yg beria2 nakkan Zul ni..Zul pulak nampak x bersungguh2..kesian pulak iols dgn dak Zahirah
Quote ariellin 7-11-2017 09:11 PM
Motip nk tggu zahirah kol ko zul oiiii kalu akk kat tmpat zahirah akk cabut lari je

Buat apa bercinta tp klu menyakitkan ati.. nak beralah pun lama mana
Quote Thanatus 7-11-2017 09:11 PM
Timoh tuu memang bengong ehh?
Quote Aduradura 7-11-2017 09:12 PM
ingat zul macho sgt kekeke...

Lihat semua komen(286)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077286s Gzip On
To Top