Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Nadzmi Adhwa Mengaku Dicekup Polis Kerana Dadah

8-11-2017 10:44 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 8640| Komen: 82

Segala persoalan terjawab apabila pelakon dan pengacara Nadzmi Adhwa mengakui yang dia adalah antara individu yang dicekup polis berhubung dakwaaan memiliki ganja Jumaat lepas.

Kenyataan tersebut dikeluarkan oleh syarikat pengurusannya, Mindorder Sdn. Bhd.

Foto: IG Nadzmi Adhwa 
Nadzmi, 25 yang terkenal menerusi drama Hati Perempuan itu memberitahu yang penahanannya adalah disebabkan terlalu mempercayai rakan baiknya yang sudah lama dalam pemerhatian polis atas kesalahan memiliki dadah.

"Nasib tidak menyebelahi saya apabila pihak berkuasa menahan saya sewaktu berada bersamanya.

"Kesilapan saya adalah terlalu mempercayai teman dan terpengaruh. Bagaimanapun peristiwa ditahan pihak berkuasa banyak memberikan pengajaran kepada saya agar lebih berhati-hati dalam memilih kawan," katanya kepada mStar Online

Foto: IG Nadzmi Adhwa 
Nadzmi dibebaskan tidak sampai 24 jam selepas ditahan kerana dirinya tidak bersalah.

Aktor ini juga turut memohon maaf atas segala kesilapan yang dilakukan dan berjanji tidak akan mengulanginya lagi.

Semoga semua ini menjadi pengajaran buat diri Nadzmi. -CARI

Foto: IG Nadzmi Adhwa

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 82
Komen

Previous : "Saya Kecewa, Suara Macam Lelaki Selepas Bersalin,"-Stacy

Next       : Zul Ariffin Masih Terasa Hati, Tiada Perancangan Kahwin Dengan Zahirah Macwilson

Komen Terbaru

Quote susukambingbest 8-11-2017 07:30 PM
Minyakyuyi replied at 8-11-2017 02:12 AM
Okt..nadzmi adhwa

ni gosip lain uolzz. okt dah brkahwin n ada anak. nadzmi gosip tred 999

Lain-lain Komen

Quote tomaz 5-11-2017 01:37 PM
ada sorang pelakon wanita tu stone terus.. tt awat malas sgt ni.. buat la mukadimah sikit!!!!!
Quote kiss_darr 5-11-2017 01:40 PM
Hari ahad adalah hari utk bermalas-malasan... hahahhaah!!!
Quote balakkampung 5-11-2017 01:49 PM
sapa tu..yg popular dgn kisah2 peribadi lately alif renjong jer...
Quote Aduradura 5-11-2017 01:52 PM
Serious kau pemalas TT...

Aliff aziz / shahz jaszle kah?
Quote pearl.silver 5-11-2017 01:58 PM
Amende...kopipes pun xnmpk
Quote nipskacang 5-11-2017 02:12 PM
Iols nk speku alif aziz
Quote top5complete 5-11-2017 02:12 PM
hahaha pemalas punya author hahaha
Quote sepertiitu 5-11-2017 02:30 PM
Pemalas nauuu tt
Quote sepertiitu 5-11-2017 02:30 PM
Iols nak speku Alip Ajiz, kbaiii
Quote gummiebear 5-11-2017 02:40 PM
Sakit mata iol nak baca kecik nauu
Quote samasam90 5-11-2017 02:46 PM
tomaz replied at 5-11-2017 05:37 AM
ada sorang pelakon wanita tu stone terus.. tt awat malas sgt ni.. buat la mukadimah sikit!!!!!

so hade hakak kesah ke kalau hakak mengestone kat tepi jalan raya.. gittew.. yg penting hakak kaya..
Quote tomaz 5-11-2017 02:52 PM
samasam90 replied at 5-11-2017 02:46 PM
so hade hakak kesah ke kalau hakak mengestone kat tepi jalan raya.. gittew.. yg penting hakak kaya ...

Downgrade much hakak.. Kata kaya awat hadap sgt smpai mengestone kt tepi jalan.. Nk fengsan angkat tangan pon mengestone hakak
Quote tembikai 5-11-2017 03:59 PM
ok..sape kah dia??
Quote sharlenetexas 5-11-2017 04:46 PM
antara ramai artis, sape yg BUKAN kaki stone?
Quote Siputjelly 5-11-2017 04:55 PM
aduhh tt ni, kecik sangat tak nampak.
Quote stayathomemom 5-11-2017 06:38 PM
Nak kena teka lagi ke ni? Tapi bzbody nak tahu....
Quote dusunmind 5-11-2017 06:40 PM
Tak nampak la ss ni.  Adeh..
Quote sarukhan 5-11-2017 07:43 PM
Kecik benau ss tt.. munur ada link.. gigih iols baca..
Clue; artis lelaki
Dah kahwin
Ada anak
Banyak kontroversi
Pernah hampir bertumbuk dgn pengurus..

OT sat, teringat kes patah amin nyaris tumbuk artis lain dulu..
Quote meteorspeed 5-11-2017 07:48 PM
sarukhan replied at 5-11-2017 07:43 PM
Kecik benau ss tt.. munur ada link.. gigih iols baca..
Clue; artis lelaki
Dah kahwin

patta amin tak kawin lagi nok

Lihat semua komen(82)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060869s Gzip On
To Top