Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Sindir PM Di Twitter, Fathia Latiff Dilabel Artis Tiada Modal

7-11-2017 10:26 AM|Oleh: Myra Rozi | Dilihat: 9025| Komen: 170

Foto: IG Fathia Latiff
Sejak isu Bigo Live yang membabitkan pelakon Fathia Latiff, nampaknya segala gerak gerinya sentiasa diperhatikan netizen.

Fathia atau lebih mesra dipanggil sebagai Kak Ya, buat hal lagi dengan memberikan komen terhadap bencana banjir yang berlaku di Penang baru-baru ini.

Menerusi laman Twitternya, dia menulis, "Salam Mr. President, tak pergi ke jenguk-jenguk kat Pulau Pinang."

Walau bagaimanapun tweet tersebut dipadam dan digantikan dengan "Assalamualaikum Prime Minister, tak pergi ke jenguk-jenguk Penang."

Ayat berbaur sindiran ini sekaligus mengundang kecaman dari netizen

Ramai netizen yang membalas dengan mengatakan pelakon ini sebagai 'artis tiada modal'.

Kebanyakannya menganggap Fathia adalah 'tin kosong' dan hanya suka mencari publisiti murahan sahaja.

Isu ini agak sensitif sebenarya untuk diulas. Terpulang kepada orang di luar sana untuk menilai dan memberi komen. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 170
Komen

Previous : "Baik Kau Diam,"-Aliff Aziz Dakwa Afifah Nasir Menipu Lagi

Next       : Dikecam Cium Suami Depan Orang Ramai, Nah Ini Jawapan Mia Ahmad

Komen Terbaru

Quote monxys 16-11-2017 09:05 AM
org kata lagi banyak cakap lagi banyak kebodohan tu keluar..org kata laaa

Lain-lain Komen

Quote cascutes 7-11-2017 10:40 AM
sian FL..
mohon besara lah dlm bidang seni... harap masa ko twit tu, ko waras....
Quote Andyscenes 7-11-2017 10:42 AM
Kak ya jadi bini aku jelah.. aku belajar setakat pmr je. Kerja kuli kedai mamak. Agak2 kak ya nak x??
Quote onexox97 7-11-2017 10:43 AM
peliknya dia ni
agak2 la nak bergurau dngn PM pun
Quote onexox97 7-11-2017 10:43 AM
peliknya dia ni
agak2 la nak bergurau dngn PM pun
Quote mizkajura 7-11-2017 10:44 AM
Sbb tak de job la maka ada masa nak merempan{:smile{:smile
Quote mizkajura 7-11-2017 10:44 AM
Sbb tak de job la maka ada masa nak merempan{:smile{:smile
Quote onexox97 7-11-2017 10:44 AM
peliknya dia ni
agak2 la nak bergurau dngn PM pun
Quote onexox97 7-11-2017 10:44 AM
peliknya dia ni
agak2 la nak bergurau dngn PM pun
Quote akuMNdia 7-11-2017 10:45 AM
dia ni mmg dah tak dpt job lg ke?
kesiannnnn...
mohon gali kubur..
Quote hyunniesSS501 7-11-2017 10:46 AM
dah berakhir ke zaman popular kak ya nih? dulu bukan main di sanjung. buat apa pun wangi.
Quote beruangmuda 7-11-2017 10:47 AM
meols rasa kalau sheosl takde kes bigo dan meroyan konpem geng2 acik esah sembah ratu kat sheols sbb berani perli si najis.. ini sheols punya reputasi pun sedeh jangan harapla geng acik esah nak support sheols khuenzzz
Quote mrizumi 7-11-2017 10:47 AM
Asal skrg makin mgarut2 dia nih..
Publisiti murahan..
Quote cikmanggabatu 7-11-2017 10:52 AM
Kesian tengok dia sekarang. Mcm tercari2 arah hidup. Semua benda dia buat nampak xelok. Mohon bertabah ya fatiya sbb ko sendiri yg xpandai jaga diri...mohon muhasabah dan berehat dari industri  
Quote reddots 7-11-2017 10:57 AM
eh, dia tulis Mr President ker Prime Minister?
Quote abangadek 7-11-2017 10:59 AM
Andyscenes replied at 7-11-2017 10:42 AM
Kak ya jadi bini aku jelah.. aku belajar setakat pmr je. Kerja kuli kedai mamak. Agak2 kak ya nak x? ...

jgn kata kakya, aku yg miskin ni pun  taknak
Quote abangadek 7-11-2017 11:00 AM
pembawakan dia nampak mcm perempuan yg kerek
Quote nightwinkle 7-11-2017 11:02 AM
reddots replied at 7-11-2017 10:57 AM
eh, dia tulis Mr President ker Prime Minister?

memula President..lepas tu tukar Prime Minister..

sib baik ada knowledge skit pasal yg ni
Quote hyie 7-11-2017 11:04 AM
sheols memang adress herself as kakya ke chuols? cuz i tot acik2 porem cari yang panggil dia cenggitu..
Quote ainie_1008 7-11-2017 11:05 AM
kesiannya..
dulu aku mmg minat ko..
tp sejak kes bigo makin meluat aku..

Lihat semua komen(170)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049660s Gzip On
To Top