Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Semalam 'Basuh' Jihan Dan Nabil, Hari Ini Chef Wan Minta Maaf Pula...

3-11-2017 05:16 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 6159| Komen: 45

Jika semalam, cef selebriti Chef Wan dilihat cuba 'mengajar' dan juga menegur pengacara Gegar Vaganza 4 iaitu Nabil serta Jihan, namun hari ini dia mengambil pendekatan menjernihkan keadaan. 

Tak mahu keduanya terasa hati, Chef Wan memohon maaf atas teguran yang diberikan. 

Memetik Astro Gempak, Chef Wan berkata dia tiada sebarang niat untuk menghangatkan lagi keadaan di mana kedua pengacara tersebut sudah pun dikecam oleh para netizen kerana dilihat 'berlebih' ketika mengendalikan program tersebut. 



"Semlm i was informed by one of the Astro production crew that Nabil and Jihan was upset by my comment about them.

"What i said apparently would also instigate others to dislike them.

"Betul ke tidak yg disampai kan to my ears that is the honest truth," katanya menerusi laman Instagram.


Katanya lagi, teguran sebelum ini dibuat secara baik dan seharusnya kedua pengacara itu mengambilnya untuk mempertingkatkan mutu pengacaraan. 

"Please take this constructively so that u both can improved for the better. This issue is not new.

"Dato Ramli mlm itu ada adviced saya.." pls CW tegur mereka jika mereka over sikit tau, kasi kan! ""


Namun pada akhir ayat, Chef Wan tetap meminta maaf kepada Jihan dan juga Nabil.

Tak mengapalah, ambil apa sahaja yang positif ya. Tak maulah sentap-sentap ok!- CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 45
Komen

Previous : Saya Kedekut, Beli Produk Wajah Pun Bawah RM50 Sahaja.. - Anzalna

Next       : Patutlah Shila Amzah Rahsiakan Majlis, Tunangnya Bukan Calang-Calang Orang

Komen Terbaru

Quote buragazz 6-11-2017 08:16 AM
Pehal lak Nabil ngan Jihan nak terasa... Aku memang suka dua hekor ni mengacara.. tapi cara Cep Wan tegur tu pada aku lembut je bukan melahar tak tentu pasal.. lagi pun dia orang tua.. teguran tu pada aku hanyalah dari seorang bapak kepada anak...Komen ni berdasarkan concert malam tadi klu belakang stage den tak tau...

Lain-lain Komen

Quote alexandria_iz 3-11-2017 05:17 PM
TT. Ko x bole ke sambung je kat thread sedia ada?

Aduyaii
Quote Duta lover 3-11-2017 05:18 PM
Bosan aku wartawan cari ni.  Stiap post chef wan ko nak jadikan thread gossip..
Dasar
Quote Aduradura 3-11-2017 05:18 PM
Perlu ke momod nak buat live update mengenai perkara ini yach!!!! Gabung je laaaaa..
Quote Andyscenes 3-11-2017 05:27 PM
Wartawan cari booooo
Quote sayang_mulut 3-11-2017 05:28 PM
kadang2 aku suke baca posting chef wan panjang lebar walaupun grammar banyak kelaut..sebab sheols very confident
Quote fatinz 3-11-2017 05:30 PM
BAgus chef wan ni, minta maaf kalau ada salah.
Quote emelia1509 3-11-2017 05:35 PM
Salute chef..
Buang yang keruh ambil yang jernih..
Quote netto_ 3-11-2017 05:38 PM
Da start da drama gv ni.
Quote adeqo 3-11-2017 05:41 PM
Bagus chef wan ni... minta maaf kat ig...
Quote helicornia 3-11-2017 05:43 PM
tk perlu minta maaf chef wan apa yg chef ckp tu betul.harap2 nabil berubah slps bertahun2 org marah dgn perangai dia
Quote de_ikea 3-11-2017 05:52 PM
Hihi. Reputz cari peminat chep wan ya
Tp iols rasa constructive comments and nicely apology statement.  
Sapa lg nk tegur nabil jihan yg berlebihan. Kalau tok ram ngn tok vida, diorg pun join sekaki.
Quote exclusive_vvip 3-11-2017 05:53 PM
memula tgk gambar atas tu,tak perasan yg dress turqoise tu tokvida...sekali pandang, nampak cam cam patung takde kepala..heran iols memula tgk napa chef wan dan lelain gelak pandang2 patung tu...renung punya renung baru sedar tu tokvida...nampak katik sheols lam gambar ni..ampunnn
Quote MH3707 3-11-2017 05:55 PM
kekadang tgk muka jihan ni nak mcm pelakon senrose tu...dia mcm konsep muka amyza adnan nak mcm fauzih latiff gituh...
Quote MH3707 3-11-2017 05:56 PM
nelda senrose ke apa nama dia...selalu lupa nama depan dia
Quote lazim 3-11-2017 05:57 PM
Choi mintak puji.  Baca cr ke mcm tau2 je org xsuka dia komen saiz aishah.
Quote GincuPurple 3-11-2017 06:32 PM
Bagus? Chep wan pun over gak. Apahal nak komen keadaan fizikal seseorang?

In my opinion, he is never professional in giving comments.
Quote mamarilia 3-11-2017 06:40 PM
GincuPurple replied at 3-11-2017 06:32 PM
Bagus? Chep wan pun over gak. Apahal nak komen keadaan fizikal seseorang?

In my opinion, he is n ...

setuju sgt.. kalau dia kat atas entah2 lagi teruk... terkejut dok kata aishah x de leher.. memalukan orang..
Quote awoks 3-11-2017 06:40 PM
napa sume bende sampai nak bukak thread baru

sambung jella thread sedia ada.ni mesti tak wat research kan benda tu sume berkaitan..makan gaji buta khen
Quote cocorex 3-11-2017 07:28 PM
Padan muka kena sound ngan astro..tu semua astro dh plan & ko pulak menggatal nk komen kt socmed..ko ingat diaorg tu sign contract tanpa syarat ker?..mmg akan ada kontroversi pada minggu2 awal tp ko tiba2 nk menyibuk pulak..padan muka

Lihat semua komen(45)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060555s Gzip On
To Top