Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Saya Kedekut, Beli Produk Wajah Pun Bawah RM50 Sahaja.. - Anzalna

3-11-2017 12:10 PM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 13813| Komen: 217

Siapa sangka pelakon cantik, Anzalna Nasir tidak gemar berbelanja mahal dalam hal penjagaan wajahnya. 

Malah, dia mengakui tidak terlalu menitikberatkan rawatan wajah sehingga menyebabkan masalah jerawat yang teruk pada April lalu.

Menerusi Astro Gempak, Anzalna berkara dia hanya menggunakan produk untuk kulit wajah yang bernilai kurang daripada RM50 dan selebihnya mengamalkan diet pemakanan semata-mata. Jimat betul!


"Malangnya, selepas pulang daripada bercuti di London pada bulan April lalu kulit muka saya dipenuhi dengan jerawat dan masalah itu semakin teruk ketika penggambaran drama bersiri Dendam Aurora.

"Saya terpaksa mendapatkan rawatan spa wajah dan berjumpa doktor pakar kulit untuk penyelesaian kerana masalah kulit muka saya ketara kalau dilihat dalam rakaman kamera.

"Saya akui memang saya seorang yang kedekut dan kurang mengambil berat soal penjagaan kulit wajah. Produk yang saya beli pun kurang RM50 dan biasanya sekadar pencuci muka sahaja," katanya.


Pelakon berusia 29 tahun ini juga mendedahkan dia sering tidur tanpa mencuci dahulu wajahnya.

"Kadang-kadang saya tidur pun tanpa mencuci muka sampailah pori-pori kulit saya tersumbat kerana lapisan alat solek yang saya pakai seharian," ujarnya. - CARI 

Foto Carian internet

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 217
Komen

Previous : Bertunang Tu Gimik Je Rupanya, Ingatkan Betul-betul

Next       : Semalam 'Basuh' Jihan Dan Nabil, Hari Ini Chef Wan Minta Maaf Pula...

Komen Terbaru

Quote QueenIsolde 10-11-2017 02:28 PM
Teruknya zelna filter

Lain-lain Komen

Quote meteorspeed 3-11-2017 12:13 PM
pemalas jugak minah nie..penat penat keje pun uruskan la diri dulu..pas tue nak tido pun lantak la..mesti tak gosok gg before tdo tue..makeup pun tak buang n terus tido
Quote sxxsso 3-11-2017 12:13 PM
erk tak buang makeup sebelum tido patut lah
Quote amiekz86 3-11-2017 12:14 PM
sgguh ka anzalna...tgk  dok shoping dlm ig...semua hat branded ja....
Quote amiekz86 3-11-2017 12:14 PM
celah mna hg pkai cap bata...kasut ja...ribu2 kot....
Quote chazey 3-11-2017 12:15 PM
Propahnya kau pompuan!
Quote chazey 3-11-2017 12:16 PM
amiekz86 replied at 3-11-2017 12:14 PM
sgguh ka anzalna...tgk  dok shoping dlm ig...semua hat branded ja....

Zets wai! Propah namampos ya!
Quote mimi77 3-11-2017 12:17 PM
muncul jugak benang pasai isu ni

ya la tuuuuuuuu shopping brg under rm50
Quote nazzse 3-11-2017 12:21 PM
Ye lah rm50 beli sendiri..yg lain company sponsor..dior, chanel high end product saja sponsor minah ni
Quote mrizumi 3-11-2017 12:22 PM
Ye ke pakai bwh rm50..xkisah lah..tp prasan muka dia bjerawat kdg2..
Quote apedehal 3-11-2017 12:22 PM
ini bkn kedekut zal..ni pemalass
Quote Aduradura 3-11-2017 12:29 PM
Adoiiilaaaa anzalna , sib baik ang lawooooo, cerita cenggini pun sibuk nk betau org hahaha
Quote prettyuglybabe 3-11-2017 12:30 PM
ni bukan kedekut.. ni pemalas namanya..
Quote deekhan 3-11-2017 12:30 PM
patut dlm dendam aurora nampak laen muke die.
Quote pearl.silver 3-11-2017 12:33 PM
meteorspeed replied at 3-11-2017 12:13 PM
pemalas jugak minah nie..penat penat keje pun uruskan la diri dulu..pas tue nak tido pun lantak la.. ...

Dia memang pemalas..dulu kn dia cite hanya goreng telur untuk laki die mkn
Baju dia teemasuk dalam2 mak mertua yg basuh
Quote Ratutulip 3-11-2017 12:39 PM
yeyeee je kt kedekut utk product muka... bwh 50.00....
Quote kiambang 3-11-2017 12:41 PM
pearl.silver replied at 3-11-2017 12:33 PM
Dia memang pemalas..dulu kn dia cite hanya goreng telur untuk laki die mkn
Baju dia teemasuk dala ...

Masa tengah sayang boleh la... lama lama tahan ke ?
Quote moonela 3-11-2017 12:44 PM
Jadi boleh ka di buat konklusi orang yang suka melawa ni memang pemalas bab keja rumah?
Quote pearl.silver 3-11-2017 01:04 PM
kiambang replied at 3-11-2017 12:41 PM
Masa tengah sayang boleh la... lama lama tahan ke ?

Nasib baik sebab lawa n femes je kot ipar duai wat dek je..klu rakyat marhaen masuk krt dah..hehe
Quote mieymiey 3-11-2017 01:07 PM
Cehhhh! Padahal dia nak promote produk Bye Bye Zits dia sebenarnya.
Kedekut sangat
Produk bawah RM50 sangat
Propah!

Lihat semua komen(217)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054602s Gzip On
To Top