Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Boleh Panggil Princess Mandagie - Jovian Bagi 'Hint' Nama Anaknya...

3-11-2017 10:15 AM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 11047| Komen: 204

Baru sahaja bergelar seorang bapa, pereka fesyen terkenal Jovian Mandagie masih belum menguar-uarkan apakah nama kepada puterinya itu. 

Namun, menerusi laman Instagram miliknya, Jovian seakan memberi hint kepada para peminat siapakah nama anak perempuannya itu nanti. Yang pasti, satu nama yang sangat special. 

Katanya selepas 7 hari, dia akan memberitahu namun buat masa ini hint yang diberikan ialah bermula dengan huruf 'J'.


Dalam pada itu, Jovian menggelarkan anaknya pada masa ini dengan nama Princess Mandagie. Wow!

Manakala di ruangan komen ramai yang berteka-teki dan turut mencadangkan nama yang indah-indah.

Ini termasuklah Jemima, Jovina, Jannah, Juliet dan sebagainya. Ruang tersebut juga dibanjiri dengan ucapan dari kalangan peminat Jovian sendiri. 

Foto IG Jovian
Untuk rekod, Jovian dan isterinya Nina Ismail Sabri telah melangsungkan perkahwinan pada Disember 2013. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 204
Komen

Previous : Chef Wan Tegur Cara Nabil Dan Jihan Yang 'Berlebih' Ketika Mengacara

Next       : Bertunang Tu Gimik Je Rupanya, Ingatkan Betul-betul

Komen Terbaru

Quote MH3707 10-11-2017 02:32 PM
QueenIsolde replied at 10-11-2017 06:19 AM
Abam meme xsuke sume retis/selebriti/ socialit mesia ke bam???hahahaha..tp nina mmg xcantik wpon s ...

dok aih...boleh revise nengok...fazura,yuna,faizal tahir,zizan,nabil ahmad antara yg den minat n pernahlah puji...tp sebenarnya bukan minat tak minat,tp den jenis telus..

Lain-lain Komen

Quote helicornia 3-11-2017 10:21 AM
naik btul bdn nina..tkpe lps ni mesti cantik blk
Quote raradhia 3-11-2017 10:22 AM
TAHNIAH {:love
Quote afie_m 3-11-2017 10:24 AM
tahniah...
Quote aleesyasofia 3-11-2017 10:36 AM
tahniah dan selamat berpantang..
Quote MH3707 3-11-2017 10:37 AM
ek eleh dia nih..mcmlah ko tu artis top nak hint hint...takde nya org tunggu2 ...lagipun bini ko tu muka huduh lah..nasib lah dia kawin dgn ko dpt jugak ko reka baju cantik2 utk cover kehodohan dia
Quote MH3707 3-11-2017 10:42 AM
ehh jap2...bini dia ni akak sifi tu kan?

tgk VT bawah ni...skip ke minit 1:20 ...jozan perli dafi


Quote mizruncing 3-11-2017 10:43 AM
teruk nau muka nina bila x mekap. i ingatkan dia ni natural beauty sgt btw whatever laa nme ank kau sape. xheran pun
Quote idakamaruddin 3-11-2017 10:45 AM
kalau lelaki bole letak joe jambul
Quote tapirbiru 3-11-2017 10:46 AM
mizruncing replied at 3-11-2017 10:43 AM
teruk nau muka nina bila x mekap. i ingatkan dia ni natural beauty sgt  btw whatever laa nme ank k ...

hahah baru nak ckp..mcm nenek kebayan dh rupanya...mujur tak ngigau aku tido
Quote MH3707 3-11-2017 10:47 AM
mizruncing replied at 3-11-2017 02:43 AM
teruk nau muka nina bila x mekap. i ingatkan dia ni natural beauty sgt  btw whatever laa nme ank k ...

sejak bila dia ni ada natural beuty...aku rasa walau dah mekap pun muka dia mcm...entahlah,mcm hodoh gituh...
Quote MH3707 3-11-2017 10:47 AM
bukan nak hina,tp den ni jenis telus
Quote missDollie 3-11-2017 10:52 AM
Jeton kan?
Quote mieymiey 3-11-2017 10:58 AM
Mesti nama set-set urban ni.
Quote snazzydaisy 3-11-2017 11:12 AM
Jeanina? Jenina? Jozlyn? Juliet? Josie? Jolie? Joy? Jessamine? Joyah?
Quote MH3707 3-11-2017 11:14 AM
mieymiey replied at 3-11-2017 02:58 AM
Mesti nama set-set urban ni.

mestilah ...sbb biasanya kalu muka tak berapa nak siap ni,nama anak mesti kebaboommm...tak mainlah nama saleha ke,sarimah etc2 ni semua...

ps: harap2 anak dia ni ikut muka pak nya lah,,nampak lah 'looking good' sikit depends ikut muka mak nya...
Quote cronix 3-11-2017 11:16 AM
nina dok pakai initial JNM since dia pregnant..
Quote aderaderker 3-11-2017 11:17 AM
Jenab?????
Quote nmi 3-11-2017 11:22 AM
Jasmine kot..Nina kan Suka disney2 princess nie..congrats Nina and Jov..fluff bakery Nina Ader sapa2 pernah try..Nmpk sedap sgt..
Quote SANKURIANG 3-11-2017 11:25 AM
Muka wife dia..OMG....macam ...entah..nak cakap p7n tak tau.....CikTa elok aja lepas bersalin bukan main lawa lagi.....yang si laki pun satu dol gak....buat apa upload gambar tu kat IG...kan dah kena kecammmm

Lihat semua komen(204)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057470s Gzip On
To Top