Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Nov
02

Tawan Hebat! 9% Pemulangan Wang Untuk Setiap Pembelian, Hanya Di Adventoro

2-11-2017 02:58 PM | Dilihat: 1185| Komen: 9


Adventoro sebelum ini  menawarkan pemulangan wang sebanyak 3.15% untuk setiap pembelian.  Terkini, sekali lagi Adventoro membuat tawaran hebat sehingga tiga kali ganda iaitu sebanyak 9% pemulangan wang untuk setiap pembelian secara atas talian bermula 1 November sehingga 15 Disember 2017

Jangan lepaskan peluang ini, jom shopping sekarang dan dapatkan pemulangan wang anda dengan : cashback.cari.com.my




Cari@cashback adalah platform dagangan online untuk memberi ganjaran kepada ahli secara nilai tunai untuk setiap pembelian.
Lebih daripada 100 pakatan pedagang dalam talian utama program ini.

Bagaimana cara menjadi ahli :

Langkah 1: Daftar sebagai ahli.
Langkah 2: Klik pada ikon saudagar yang anda inginkan dari halaman Cari@cashback untuk berbelanja dalam talian anda. 
Langkah 3: Nilai cashback akan dimasukkan ke dalam akaun Search@cashback anda selepas pembelian anda disahkan.
Langkah 4: Kumpulkan nilai tunai dan tebus wang tunai anda bila perlu.


Daftar segera! klik di sini : cashback.cari.com.my

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 9
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote meow_tompok 15-12-2017 02:14 PM
nak bagi duit, bagi duit je la
tak payah la nak suruh org shopping shopping

Lain-lain Komen

Quote net_level 3-11-2017 11:43 AM
yea... bagi la bonus for new registered member...
otherwise i stick to shopback jah
Quote Sandal 3-11-2017 11:48 AM
tawaran hebat pale otak mung
jangan spam aku boleh tak.
Quote CiliPadiSedap 3-11-2017 11:51 AM
spammer je kerja. kami semboyan1Ugut mengugut cari forum , kalau spam notifications kami lagi dengan iklan sebegini kami  akan mengadu kat moderator beramai ramai.
Quote xAthenax 3-11-2017 12:26 PM
  
Quote Andyscenes 3-11-2017 12:26 PM
Setujuuuu kak @CiliPadiSedap
Quote watatakut 3-11-2017 03:37 PM
Adventoro tu apa dia
Quote chinta89 5-11-2017 08:51 AM
laaa ni spam ke
Quote deltoid 19-11-2017 02:05 PM
tak mau ahh
Quote meow_tompok 15-12-2017 02:14 PM
nak bagi duit, bagi duit je la
tak payah la nak suruh org shopping shopping

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044359s Gzip On
To Top