Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Nabil Dikecam Netizen, Dianggap Buat Gangguan Seksual Pada Hazami..Ya Ke?

2-11-2017 10:24 AM|Oleh: Adib Za | Dilihat: 11802| Komen: 204

Pengacara Nabil Ahmad dikecam lagi oleh para netizen gara-gara perlakuannya yang kurang manis ketika program Gegar Vaganza 4 minggu lalu. 

Netizen menganggap aksi Nabil memegang leher Hazami ketika program sedang bersiaran live sebagai gangguan seksual dan sangat melampau.

Pendek kata, apa yang dilakukan itu sukar diterima di kalangan para penonton. 

Namun, bagi pihak Hazami sendiri dia menganggap apa yang berlaku itu cuma salah faham di kalangan peminatnya yang bersikap terlalu protective.


“Disebabkan jarang muncul di televisyen, peminat tidak biasa melihat situasi seperti itu dan mereka ingat saya dibuli.

"Hubungan saya dengan Nabil rapat kerana kami saling mengenali sejak 12 tahun lalu. Kalau kami bukan rakan rapat, tidak mungkin Nabil berani buat sebegitu," ujar Hazami kepada Harian Metro. 

Penyanyi Sonata Musim Salju ini juga berkata ia sebenarnya satu perbuatan yang melucukan kerana ia adalah 'lawak peribadi' yang hanya difahami oleh dia dan Nabil. 

Foto Carian internet
"Nabil pun sudah minta maaf di belakang pentas selepas selesai acara. Namun, saya tidak mengambil hati kerana GV4 adalah program hiburan.

“Saya juga tidak mahu salahkan sesiapa kerana isu terbabit," katanya lagi. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 204
Komen

Previous : Aaron Aziz Terlantar Di Hospital, Cerita Detik Cemas Nyawa Seperti Mahu Dicabut Ilahi

Next       : "Saya Sangat Gembira!" - Kali Ni Barulah Dato Vida Puas Hati Layanan Astro

Komen Terbaru

Quote Jorja 5-11-2017 11:15 PM
Kalau dah jenis celupar semua yg dibuat pun akan overacted n at same time kalau dah jenis pembenci semua yg dibuat mangsa pun akan dibenci {:spec

Lain-lain Komen

Quote alexandria_iz 1-11-2017 12:59 PM
Video xde ke?

Nak tgk apa yg diguraukannyer tu
Quote sekel 1-11-2017 01:05 PM
perasaan kurang selesa ada disitu

nampak dr cara Hazami


Nabil kena lebih alert cara gurauan tu
Quote fifie_olin 1-11-2017 01:06 PM
ketara hazami mrh lps nabil pgg pipi dia..
geli plak aku tgk
perlu ke buat mcm tu
telebh mesra sgt
Quote taksukapeanut 1-11-2017 01:07 PM
apa la yang kita boleh harapkan dari nabil? perangai ke laut waktu mengacara memang tak boleh nak ubah dari dulu lagi..
Quote Rainrein 1-11-2017 01:09 PM
No video ke? Ai nak tengok cara gurauan tuh. Tapi whats new pasal nabil kan, selalu je bergurau x kena tempat and masa. No sensitivity at all
Quote Nur9786 1-11-2017 01:09 PM
alexandria_iz replied at 1-11-2017 12:59 PM
Video xde ke?

Nak tgk apa yg diguraukannyer tu

Membelai hazami scara live. Kesian hazami.
Quote tomaz 1-11-2017 01:10 PM
bambil kena join kelas pengacaraan yg dia nk anjur tu.. boleh ajar manners dlm kelas tu okeh
Quote Aunty_Acid 1-11-2017 01:11 PM
suka sangat buat lawak bodoh mamat ni, apa dia ingat kelakar kah?
Quote rainbowrainz 1-11-2017 01:14 PM
nabil yg senget
Quote addamnor 1-11-2017 01:14 PM
ketara sungguh si nabil tu duk menganjeng akak mimi malam tu.. saya perasan dan simpati pada si mimi... ibarat body language si nabil duk hanjengkan " hey pondan "
Quote gummiebear 1-11-2017 01:18 PM
Apa yang nabil buat? Mohon tepek video pls. Nabil ni x belaja dari pengalaman kah. X semua benda boleh dibawak bergurau okeh
Quote bettyboops 1-11-2017 01:25 PM
i masa tengok nabil ahmad ni cakap kat DPCW pasal si ferhad yang genggam paha (correct me if i'm wrong) pon i was like WTH dia ni..

eventho kau tahu sex orientation(?) orang tu macam mana sekalipon, perlu ke nak meng-hanjeng secara in your face and secara live on stage..

rude okayyy..
Quote pngky 1-11-2017 01:26 PM
nabil ni prasaan bagus mengacara
Quote faiz-za 1-11-2017 01:32 PM
Part nabil & hazami kat 2:32:00
Memang nampak muka hazami tak selesa

Quote ira_229 1-11-2017 01:34 PM
bettyboops replied at 1-11-2017 01:25 PM
i masa tengok nabil ahmad ni cakap kat DPCW pasal si ferhad yang genggam paha (correct me if i'm wro ...

dia ni mmg kurang adab...baru2 lepas dia menganjingkan fattah dgn bermodalkan hanya gurauan..wah senangnya kerja... setiap menganjingkan orang, alasan cuma bergurau takkan hati tisu...! hendaknya dia 1 hari pula menganjingkan Hans Isaac biar kena mcm zizan padan muka..

Quote cycra 1-11-2017 01:34 PM
betui,,i is x sanggup nak tgk part tu..kenapa nabil layan org macam tu eh?
Quote prettyuglybabe 1-11-2017 01:46 PM
makin lama makin mengarut pun gv ni..
macam tak respect orang dan tak de adab..
tak malu ke dengan hetty koes endang tu..
tak professional langsung masing-masing..
Quote wan_ie 1-11-2017 01:48 PM
nabil biasherrrr la dia tu
Quote kaseh80 1-11-2017 01:49 PM
Nabil ni dah mcm pembuli pulak

JUST BECOS U ARE SO CALLED POPULAR HOST  Tak semestinya u
Buli or make fun of people around u

U buli org to get high rating rates je?

Lihat semua komen(204)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.148260s Gzip On
To Top