Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dituduh Curang Dengan Jimmy Choo, Wanita Mati Ditikam Kekasih Paranoid

EJALTI|1-11-2017 11:33 AM |Dilihat:4103| Komen: 38
Diari wanita yang maut akibat ditikam secara ngeri oleh teman lelakinya mendedahkan kehidupan yang dilaluinya sebelum ini.

Natasha Wild, 23 menyimpan maklumat tentang sikap kekasihnya,  Lloyd Brackenbury  yang paranoid dan selalu mencemuh kakaknya yang mati terbunuh dalam kebakaran.

Dalam diari yang berjudul 'Bagaimana kehidupan dengan Lloyd' itu, Natasha pernah dituduh mempunyai hubungan dengan pereka kasut terkenal Jimmy Choo.

Natasha dan Lloyd, Foto: The Sun
"Suatu hari saya pulang ke rumah dengan seluar basah kerana memandikan anjing di rumah ibu bapa saya, tetapi bagi Lloyd saya telah tidur dengan seseorang dan dia percaya saya seolah-olah cuba untuk membunuhnya, dia fikir saya adalah sebahagian daripada Mafia.

"Malam tadi, pada 8 Oktober dia berjaga sehingga 5 pagi tanpa bercakap dengan sesiapa, memanggil saya penipu dan cuba mengejutkan saya,"  tulisnya.

The Sun melaporkan, Lloyd Brackenbury akan memeriksa kemaluan Natasha kerana dikhuatiri tidur bersama lelaki lain.

Lloyd, Foto: The Sun
Menurut sumber lagi, mangsa juga pernah menggugurkan anak hasil hubungan dengan suspek.

Brackenbury disahkan mempunyai masalah 'skizofrenia paranoid' (sakit mental/jiwa kronik) oleh Mahkamah Manchester dan pernah ditahan di hospital psikiatri.

Beberapa bulan sebelum kematian Natasha, dia berdepan dengan kesukaran untuk menyuruh teman lelakinya itu untuk mengambil ubat dan situasi tersebut diceritakan pada ibunya.

Natasha dan Lloyd, Foto: The Sun
"Sekitar setahun sebelum ini, dia mengandung dan menggugurkan kandungan tanpa pengetahuan Lloyd.

"Dia tidak memberitahunya kerana takut Lloyd akan membunuhnya yang ketika itu saya fikir sudah terlambat untuk memberikan komen.

"Dia menambah bahawa hubungan mereka sangat 'dahsyat' dan Natasha telah meraung apabila dia dituduh menipu." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 38
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote kucen_miang 2-11-2017 06:40 AM
why jimmy choo?

Lain-lain Komen

Quote umbut 1-11-2017 09:52 AM
Psiko..
Quote orked44 1-11-2017 10:00 AM
ngeri wei org mcmani..kalau boleh elak sepptnya elak awl2.
Quote paz 1-11-2017 10:05 AM
Aduh, macam mana dia boleh nak ada relationship dengan orang yang sakit macam ni? Sudahnya makan diri.
Quote ~anya~ 1-11-2017 10:11 AM
Antara stilettos dan bf mental...
Tak susah sangat nak buat pilihan disini...
Quote saladin780 1-11-2017 10:12 AM
Siap periksa kemaluan lagi? Gila
Quote mieymiey 1-11-2017 10:19 AM
Sekali dah terjebak dengan orang sakit macamni, susah nak lari.
Kalau orang tu tak mati, dia yang mati.
RIP.
Quote mizruncing 1-11-2017 10:29 AM
uishhhhhhhh
Quote ahlisihircute 1-11-2017 10:34 AM
Seramnya....psiko + gila...
Quote Vokuro 1-11-2017 10:39 AM
selayak nya pah couple bimbo ini
Quote matamata 1-11-2017 10:51 AM
beautiful mind
Quote prettyuglybabe 1-11-2017 10:54 AM
ingatkan melayu je asal berlaki..
kokesen pun ada ye..
Quote vanillaninja 1-11-2017 10:57 AM
Tak pasal2 Jimmy Choo pun dikaitkan sekali.
Quote knnk 1-11-2017 10:58 AM
This may be a generalization, but most of the cases yang I dengar from my psychologist lecturer, kes- kes mental illness ni mesti kebiasaannya pelajar forensic science
Quote chinta89 1-11-2017 11:01 AM
berhati2 lah sblm terima pasangan dlm hidup kita...
Quote chinta89 1-11-2017 11:02 AM
x menahan kata ade hubungan ngn Jimmy Choo

Quote minguk 1-11-2017 11:08 AM
kesiannya hidup dengan lelaki gila..
Quote MyNameIsIris 1-11-2017 11:26 AM
bukan senang nak keluar dari hidup orang gini
Quote AkuMark 1-11-2017 12:05 PM
Sakit terok ni...
Quote AkuMark 1-11-2017 12:07 PM
knnk replied at 1-11-2017 10:58 AM
This may be a generalization, but most of the cases yang I dengar from my psychologist lecturer, kes ...

Deols minat dgn benda2 sebegitukah?

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080629s Gzip On
To Top